• 9.372.513 stemmen

Ontwikkeld door: Tom Wheeler en Frank Miller

Met onder meer: Katherine Langford, Gustaf Skarsgård en Devon Terrell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 17 juli 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cursed

Nimue is een tiener met een mysterieus geschenk. Nadat haar moeder is overleden, gaat Nimue samen met een jonge huurling genaamd Arthur op zoek naar de magiër Merlin en een oud zwaard. De toekomstige Vrouwe van het Meer wordt een symbool van moed en rebellie tegen de angstaanjagende Rode Paladijnen en hun medeplichtige Koning Uther.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Cursed

tattoobob_mm

maandag 20 juli 2020
Cursed seizoen 1 leuke serie....word steeds toffer,ik moet nog een aflevering.
avatar van pocalan

pocalan

zondag 19 juli 2020
Cursed seizoen 1 Voor IMDB zijn dat ook nog te weinig stemmen om op een realistisch cijfer te komen gek genoeg. Ik vind het (met anderhalve aflevering) tot nu toe een leuke serie in ieder geval. Al kan het natuurlijk nog alle kanten op.

Cross29

maandag 27 juli 2020
Cursed seizoen 1 Gestopt met kijken toen ik zag dat 'Arthur' gespeeld wordt door een donkere acteur. Het lijkt nu zeker dat Netflix een extreemlinkse propagandamachine is geworden, ben er helemaal klaar mee. Om misselijk van te worden.... Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet racistisch of een voorstander van alleen maar blanke acteurs, maar een beetje historisch besef (in dit geval slaand op de Middeleeuwen) en besef over mythen en legenden is toch wel op z'n plaats.

gigabyte

donderdag 5 januari 2023
Cursed seizoen 1
Cross29_mm schreef:
Inderdaad, het zou net zo gek zijn als een blanke voor Shaka Zoeloe zou spelen.