• 9.369.701 stemmen

Ontwikkeld door: Glenn Kessler, Todd A. Kessler en Daniel Zelman

Met onder meer: Ben Mendelsohn, Kyle Chandler en Linda Cardellini

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 20 maart 2015

Eerst uitgezonden op: Netflix (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bloodline

Bloodline gaat over de familie Rayburn uit Florida. Oudste zoon Danny, het zwarte schaap van de familie, dreigt de duistere geheimen en het beschamende verleden van zijn familie te ontmaskeren. Hij drijft hiermee ook de loyaliteit tussen de broers en zussen tot het uiterste.

Acteurs en Actrices

avatar van Jordy

Jordy

• 1900 berichten
zaterdag 16 juli 2016
Bloodline seizoen 1 Heel aardige serie, helaas uitgesmeerd over net iets te veel afleveringen. Toch wel benieuwd naar seizoen 2
avatar van Diederik58

Diederik58

donderdag 6 juli 2023
Bloodline seizoen 1 8 afleveringen gezien. En het smaakt naar meer. Lijkt een beetje op Succession, Dynasty en meer van dat familiedrama's.. Maar dan op kleinere schaal. Amerikanen houden er van. Familie is alles. En öok een bron van haat en verderf. Heerlijk toch. In elk geval kinderen die slijmen om hun ouders tevreden te stellen. Leuke erfenis staat te wachten. Ondertussen vechten ze hun privé-oorlogjes uit waarbij de dood van een zusje een belangrijke rol speelt. Verder speelt het zwarte schaap van de familie een zeer dubieuze rol. Hij lijkt wraak te nemen op zijn broers, zus en moeder. Je wordt getriggerd door de flash forwards. In aflevering 8 eindige men zelfs met vooruitblikken op de volgende aflevering. Snap dat wel omdat het begin nogal traag is. Maar houd vol. Opvallend is het gezuip, gerook, drugsgebruik, de bijneukjes. Het zal er wel bijhoren of moet aantonen hoe achterlijk deze familie is. Ook is het weer een bron voor volgende roddels, geruzie en achterdocht. Het acteren is dik in orde. Ik vind dat eigenlijk de grootste kwaliteit van de serie. Ik kijk nog even verder. Ben benieuwd naar de plot.
avatar van ZAP!

ZAP!

zondag 10 maart 2019
Bloodline seizoen 1 Vijf afl. gehad. Beetje rommelig en quasi diepgaand, waarbij tijdssprongen, een voice-over en uit het niet opduikende (en weer verdwijnende?) personages en verwikkelingen maar al te gretig worden ingezet. Alsof 'Dallas' en 'Fargo' in één serie op de Bahama's moesten plaatsvinden. Maar misschien is het nog vroeg, en ik vond er ook wel sterkere momenten in zitten. En een fijne verrassing was Chloë hier aan te treffen! Het meest vreemde detail was dat de vondst van een gruwelijk verminkt lijk van een Mexicaans meisje (en later nog één) nergens binnen de familie of de gemeenschap ook maar terloops genoemd wordt - het is enkel een zaak voor de politie... dagelijkse kost op het eiland, zeker?