• 9.219.286 stemmen

Ontwikkeld door: Michael Petroni

Met onder meer: Michelle Monaghan, Mehdi Dehbi en Jane Adams

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 1 januari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Messiah

CIA-officier Eva Geller (Michelle Monaghan) die een mysterieuze man (Mehdi Dehbi) op het spoor komt. Wanneer hij internationaal aandacht krijgt vanwege het verstoren van de openbare orde, begint ze een onderzoek naar hem. Wereldwijd krijgt hij steeds meer volgers die er allemaal van overtuigd zijn dat hij wonderen verricht. En ook de internationale media besteden positieve aandacht aan deze charismatische figuur. Voor Eva wordt het een race tegen de klok om het mysterie te ontrafelen: is deze man werkelijk de goddelijke entiteit die hij beweert te zijn of is hij een bedrieglijke oplichter die in staat is de geopolitieke wereldorde omver te werpen?

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Messiah

avatar van gigabyte

gigabyte

dinsdag 14 januari 2020
Messiah seizoen 1 Wel een aardige serie, regelmatig saaie stukken, maar het laat je niet los. En je gaat er goed over nadenken. Voor mij mag er wel een nieuwe seizoen komen.

Karaya

zondag 19 januari 2020
Messiah seizoen 1 Heel inventief. Aanrader deze serie. 5 sterren.
avatar van Lennonlover

Lennonlover

maandag 20 januari 2020
Messiah seizoen 1 Goed concept maar: - geen dramatisch doel - geen interessante personages - geen interessante dialogen of diepere vragen - op het einde zit je met het gevoel: "waar heb ik nu naar gekeken" Teleurstellend verhaal in z'n geheel, er gebeurt niets. Jammer, want de Messias is Belg (geboren in Luik)

shawna

dinsdag 16 februari 2021
Messiah seizoen 1 Wat was dit een vreemde serie zeg. Ik heb de serie afgekeken maar vraag me af waar ik naar gekeken heb. Wat een teleurstelling.