• 9.374.061 stemmen

Alternatieve titel: The Inmate

Status: Geannuleerd

Genre: Drama / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Mexico

Ontwikkeld door: Inna Payán, Marcos Santana, Ana Paula Valdovinos, Luis Silberwasser, Sebastián Ortega en Peter Blacker

Met onder meer: Ignacio Serricchio, Ana Claudia Talancón en Flavio Medina

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: dinsdag 25 september 2018

Eerst uitgezonden op: Telemundo (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot El Recluso

Lázaro Mendoza, een voormalige Amerikaanse marinier, gaat een maximaal beveiligde gevangenis in in Mexico (La Rotunda), onder een valse identiteit en beschuldigd van een vermeende drievoudige moord. Als Dante Pardo is het zijn missie om te infiltreren bij een gevaarlijke groep gevangenen en bewakers binnen en buiten de gevangenis die de hoofdverdachten zijn van de ontvoering van de tienerdochter van de Amerikaanse rechter John Morris. In La Rotunda moet Lázaro uitvinden wie de ontvoering heeft uitgevoerd en waar het meisje zich bevindt.

logo tmdbimage

Meningen over El Recluso

avatar van princesspeach

princesspeach

woensdag 22 februari 2023
El Recluso seizoen 1 Ik heb mij zeker vermaakt met deze serie. Geen enkele aflevering was saai en aangezien er 13 episodes zijn is dat best knap. enigste wat nogal nep was dat over dreven Amerikaans accent etc.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

woensdag 2 augustus 2023
El Recluso seizoen 1 Zeer boeiende Mexicaanse serie, waarbij je de 13 afleveringen makkelijk binged. 8/10.