El Recluso seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Recluso? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Recluso.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Recluso (Seizoen 1) dateert van 2018.
El Recluso Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Recluso? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Recluso seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Recluso Serie Informatie
El Recluso is een Drama / Thriller-serie uit 2018. met onder meer de acteurs Ignacio Serricchio, Ana Claudia Talancón en Erik Hayser .
Lázaro Mendoza, een voormalige Amerikaanse marinier, gaat een maximaal beveiligde gevangenis in in Mexico (La Rotunda), onder een valse identiteit en beschuldigd van een vermeende drievoudige moord. Als Dante Pardo is het zijn missie om te infiltreren bij een gevaarlijke groep gevangenen en bewakers binnen en buiten de gevangenis die de hoofdverdachten zijn van de ontvoering van de tienerdochter van de Amerikaanse rechter John Morris. In La Rotunda moet Lázaro uitvinden wie de ontvoering heeft uitgevoerd en waar het meisje zich bevindt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,48 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.