• 9.369.788 stemmen

Dastardly & Muttley in Their Flying Machines (1969-1970)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Joseph Barbera, Alex Lovy en William Hanna

Met onder meer: Don Messick en Paul Winchell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 13 september 1969

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dastardly & Muttley in Their Flying Machines

Dick Dastardly en zijn grinnikende co-piloot/hond Muttley bekokstoven aan boord van hun vliegende rammelkast de meest waanzinnige plannetjes om hun eeuwige rivaal - een vindingrijke postduif - te kortwieken. Wanneer de mompelende Muttley eindelijk besluit dat het welletjes is geweest, vlucht hij weg in een droomwereld waar hij voor een keertje de lakens mag uitdelen!

Acteurs en Actrices

Meningen over Dastardly & Muttley in Their Flying Machines

avatar van brawljeff

brawljeff

zaterdag 23 februari 2019
Dastardly & Muttley in Their Flying Machines seizoen 1 Stop the pigeon! Vroeger erg vaak gezien en ik had eigenlijk geen idee dat er maar één seizoen gemaakt was. Als je de geniale openingsvideo hebt gezien, heb je eigenlijk de hele serie al wel gezien Het was niet de beste serie uit de koker van William Hannah en Joseph Barbera, maar het was zeker vermakelijk.
avatar van Shaky

Shaky

zaterdag 23 februari 2019
Dastardly & Muttley in Their Flying Machines seizoen 1 Geweldige tekenfilm. Deze had ik vroeger op videoband, ontzettend vaak gekeken.