• 9.198.855 stemmen

Ontwikkeld door: Bruno Heller

Met onder meer: Ben McKenzie, Donal Logue en David Mazouz

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 22 september 2014

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gotham

Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en 'bad guys' als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker?

Seizoenen

Komt er een Gotham seizoen 6?

Acteurs en Actrices

Martijn_mm

zaterdag 20 augustus 2016
Gotham seizoen 1
brawljeff schreef:
Dat is precies waar ik ook ben afgehaakt.
Helaas is inderdaad het begin van het seizoen nogal matig maar het wordt halverwege een stuk beter. Ze gaan steeds meer naar een compleet doorlopend seizoen ipv losse afleveringen en in seizoen 2 is dat bijna compleet het geval. Mocht je het toch wel aardig vinden dan zou ik gewoon doorkijken. Je doorzettingsvermogen zal worden beloond
avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

maandag 5 maart 2018
Gotham seizoen 3
brawljeff schreef:
Iemand die dit nog volgt? Ben er als groot Batman liefhebber erg benieuwd naar, maar kwam maar niet door het eerste seizoen heen.
Net seizoen 3 uitgekeken. Ik blijf fan en benieuwd naar seizoen 4. In seizoen 1 was het duidelijk nog wat zoeken waar ze precies naartoe willen gaan met het verhaal. Seizoen 2 maakt dit volledig goed. Heerlijk om de slechterikken onderling te zien strijden. Seizoen 3 sluit hier mooi op aan. Het enigste minpuntje is dat ze steeds weer tot leven worden gewekt, iets te ver gezocht vind ik persoonlijk.
avatar van MikeyV

MikeyV

maandag 11 maart 2019
Gotham seizoen 4 De eerste 2 seizoenen heb ik met veel plezier gekeken, seizoen 3 werd al minder en ik ben na een paar afleveringen in seizoen 4 afgehaakt. De verhaallijnen werden voor mij te absurd om nog interessant te zijn.
avatar van renzoroy

renzoroy

zondag 10 juli 2016
Gotham seizoen 2 Verhaal wordt wel steeds rommeliger, ze proberen zoveel mogelijk personages toe te voegen i.p.v. er een paar eerst verder uit te werken... voor de rest is de serie wel aardig maar had liever een serie gezien over Batman en niet een heeeeele lange prequel