• 9.369.925 stemmen

Sunderland 'Til I Die (2018-2024)

Documentaire | 3 seizoenen

Ontwikkeld door: Benjamin Turner en Leo Pearlman

Met onder meer: Aiden McGeady, Chris Coleman en Nick Barnes

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 14 december 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sunderland 'Til I Die

De Engelse voetbalclub Sunderland verkeert al enkele jaren in zwaar weer. Niet alleen op financieel gebied, maar voornamelijk op sportief gebied heeft de ploeg rake klappen moeten incasseren. 'Sunderland 'Til I Die' volgt de club in het seizoen 2017-18, waarin de spelers, na hun degradatie, proberen terug te komen naar de Premier League.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Sunderland 'Til I Die

SybrandZ

zaterdag 5 januari 2019
Sunderland 'Til I Die seizoen 1 Het is inderdaad een mooie, eerlijke docu-serie over de club die duidelijk diep in de harten van de lokale bevolking is verankerd. Probleem voor mij is wel dat je over het ene na het andere cliché struikelt. Misschien is dat dan ook wel de reden dat het uiteindelijk helemaal mis gaat. Het moment dat blijkt dat Zlatan op de scoutinglijst staat is overigens wel hilarisch.

De Moekster

vrijdag 4 januari 2019
Sunderland 'Til I Die seizoen 1 Fantastisch! Geen propaganda-film over de voetbalclub, zoals je misschien van de hedendaagse voetballerij zou verwachten, maar een rauwe, fantastische docu-serie. Je krijgt een bijzondere kijk achter de schermen van een voetbalclub, die in zeer zwaar weer verkeert. Alleen jammer van de Nederlandse ondertiteling, die duidelijk door iemand gemaakt is, die nog nooit een wedstrijd heeft gekeken. Verder een absolute aanrader.