• 9.369.889 stemmen

Ontwikkeld door: Noémie Saglio en Noémie Saglio

Met onder meer: Marc Ruchmann, Zita Hanrot en Sabrina Ouazani

Oorspronkelijke taal: Frans

Release datum: vrijdag 7 december 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Plan Cœur

Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed. Wanneer Elsa de knappe leraar Jules ontmoet, begint haar kijk op het leven te veranderen. Wanneer één van haar vriendinnen de waarheid ontdekt, probeert ze Elsa uit de buurt van Jules te houden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Plan Cœur

Suitehome

maandag 26 juli 2021
Plan Cœur seizoen 1 Ik moet eerlijk bekennen dat ik Plan Coeur niet snel aan mijn to see list had toegevoegd als het scenario niet mede van de hand was geweest van de Brit Chris Lang. Na de drama's Unforgotten en Innocent was ik benieuwd of Lang net zo inventief kon zijn bij een romantische komedie. En ten dele is dat zo. Plan Coeur is frans, très francais. Zich afspelend in Parijs en met een franse cast volgt Plan Coeur de ijzeren wetten van de romcom. Toch weet Lang een paar aardige verhaallijnen te construeren. Het wiel wordt hier niet opnieuw uitgevonden, maar de karakters zijn kleurrijk en de acteurs prima. Bij de jonge doelgroep zorgt Plan Coeur vast voor een glimlach.