• 9.369.937 stemmen

Ontwikkeld door: Claude Scasso en Patrick Bénédek

Met onder meer: Arieh Worthalter, Brune Renault en Steve Tientcheu

Oorspronkelijke taal: Frans

Release datum: donderdag 16 november 2017

Eerst uitgezonden op: ARTE France (Frankrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Transferts

In de nabije toekomst is de overdracht van de geest van het ene lichaam naar het andere mogelijk. Dit is mogelijk door een mysterieuze substantie die levens heeft gered. De personen die de behandeling hebben ondergaan worden Transfers genoemd. Er ontstaat echter ook een illegaal circuit met illegale overdrachten. Huisvader Florian Bassot heeft vijf jaar in een coma gelegen en wordt nu plots wakker. Hij bevindt zich in het lichaam van politieagent Sylvain Bernard. Deze leidt een speciale eenheid tegen illegale lichaamstransfers.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Transferts

clairest

dinsdag 19 oktober 2021
Transferts seizoen 1 Bepaald geen hoogstaande kwaliteit, maar ik vond deze serie wel heel boeiend. Vanwege het uitgangsgegeven dat menselijke geesten uit hun lichaam verwijderd zijn/worden en in een ander lichaam geplant. Of bekenden/dierbaren, in wier lichamen andere menselijke identiteiten blijken te huizen. Een zeer boeiend intrigerend gegeven. Er is ook recent een Noorse serie gemaakt:Twin, die raakt aan dit idee. Van een tweeling - twee mannen die een identiek lichaam hebben maar tamelijk verschillende geesten en levens - gaat de een zich voordoen als de ander. Heel interessant wat daar allemaal bij komt kijken. Ook heel bijzonder om een geharde zware crimineel te zien handelen vanuit het lichaam van een schattig 12-jarig meisje... Nog 1 week te zien op Netflix!