• 9.369.980 stemmen

Ontwikkeld door: James DeMonaco

Met onder meer: Jessica Garza, Max Martini en Gabriel Chavarria

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 4 september 2018

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Purge

Sinds de Verenigde Staten geregeerd worden door een totalitaire politieke partij, vindt er jaarlijks een zogenaamde Purge nacht plaats. De Purge is een twaalf uur durende nacht waarin alle misdaden waaronder vandalisme, moord, brandstichting en diefstal legaal zijn. Een groep ogenschijnlijk niet-verwante personen uit een klein stadje, raken samen verstrikt in de chaos van de Purge. Terwijl de klok afloopt, wordt elk personage gedwongen hun verleden onder ogen te komen terwijl ze gaandeweg ontdekken hoe ver ze zullen gaan om de nacht te overleven.

Acteurs en Actrices

Ryan Grant

Meningen over The Purge

Rayyy_mm

woensdag 24 oktober 2018
The Purge seizoen 1 Het is inderdaad iets te braaf en de personages komen er telkens makkelijk van af. Toch zit er een twist in de serie. Hierdoor worden de personages samengevoegd. Nog 2 afleveringen te gaan. Pluspunten: De personages hebben meer diepgang en hun achtergrond wordt duidelijk getoond in flashbacks. Sommige dingen komen uit een onverwachte hoek. Minpunten: De personages komen er te makkelijk van af. Er zijn namelijk momenten geweest om hen met gemak te doden. Bepaalde verhalen duren iets te lang en worden aangevuld met dramatische ervaringen. Dit mochten ze met meer spanning aanvullen. Nog 2 afleveringen te gaan en dan vul ik dit lijstje aan!
avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

donderdag 26 december 2019
The Purge seizoen 2 Season 1 viel vies tegen . Maar dit was stukken beter , vooral omdat het niet alleen de Purge night liet zien . Maar ook vooral wat er daarna en om heen gebeurde , wat eigenlijk veel interessanter is . Maar verder is dit weer een middelmatig blumhouse project . Voor de horror liefhebber is het zeker de moeite waard . Aangezien er verder te weinig aanbod is .
avatar van renzoroy

renzoroy

donderdag 4 oktober 2018
The Purge seizoen 1 Nou, na 4 films (waarvan ik alleen de 1e nog wel vond gaan) vond ik een hele serie al onnodig. Ik blijf het concept een beetje onzinnig vinden. Maar de serie is wel ok voor tussendoor, maar that's it.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
zaterdag 5 januari 2019
The Purge seizoen 1 Was dus niet echt goed eerder zeer mager.