• 8.762.743 stemmen

Ontwikkeld door: Jeff Rake en Matthew Fernandes

Met onder meer: Melissa Roxburgh, Josh Dallas en Athena Karkanis

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 24 september 2018

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Manifest

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Seizoenen

Komt er een Manifest seizoen 5?

Acteurs en Actrices

Meningen over Manifest

avatar van 7 stars

7 stars

maandag 20 januari 2020
Manifest seizoen 1 vind dit wel sterk geschreven, bouwt mooi langzaam op naar een climax. Verveelt nergens en Seizoen 2 gaat gewoon verder. Echter alleen iets te Americaans voor mij, terug te zien in de als maar hamerende familiewaardes. Pfff begin gewoon een driehoeksverhouding als je na 5 jaar vermist wordt terug keerd en je vriend is nu met je beste vriendin maar kan nu niet kiezen. Maar dat kan natuurlijk niet in America. kan niet wachten op 2e seizoen
avatar van brawljeff

brawljeff

maandag 31 januari 2022
Manifest seizoen 1 Verrassend leuk. Manifest voelt aan als een serie van ongeveer 15 jaar geleden, zoals Lost en Prison Break. De seizoenen zijn wat aan de lange kant en het acteerwerk is behoorlijk over the top. Door alle mysteries en plottwist is dit een zeer vermakelijke serie. Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar ik kan het genre altijd zeer waarderen.

Diederik58_tv

woensdag 9 november 2022
Manifest seizoen 1 Net begonnen met de serie. 5 afleveringen gezien. Het moet snel beter worden. Dramatisch slecht script en idem dito geacteerd. Toevalligheden en briljante ideeën lossen problemen op. Het emotionele gejank zorgt telkens voor instorten van de spanning. Het thema heeft iets weg van de Bermuda driehoek. Alleen het vliegtuig verschijnt weer na 5 jaar in dit geval. Natuurlijk een schok voor de familie. Waar het allemaal toe moet leiden is onbekend. Oké de verklaring van de verdwijning lijkt lastig. Even volhouden. Wie weet wordt het beter.

moz_tv

woensdag 30 november 2022
Manifest seizoen 1 Dramatisch toevallige verhaallijn, waar wel een lekker tempo in zit! Ik houd het bij 1 seizoen. Dat is wel genoeg...