• 9.369.876 stemmen

Ontwikkeld door: Chris Lang en Chris Lang

Met onder meer: Lee Ingleby, Katherine Kelly en Hermione Norris

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 14 mei 2018

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Innocent

David Collins is zeven jaar geleden opgepakt voor de moord op zijn vrouw, Tara Collins. Nu, zeven jaar later, wordt hij vrijgelaten aangezien er fouten zijn gemaakt in zijn proces. David moet proberen de verscheurde band met zijn kinderen te herstellen. De politie moet ondertussen onderzoeken wie de echte moordenaar van Tara was. Zowel het proces waar David doorheen moet gaan nu hij vrij is, als het nieuwe onderzoek van de politie gaan gepaard met de nodige moeilijkheden.

Acteurs en Actrices

Meningen over Innocent

avatar van AniSter

AniSter

maandag 20 november 2023
Innocent seizoen 1 Dit eerste seizoen heeft een goed verhaal, in ieder geval iets beter dan de manier waarop ze dit uitgevoerd hebben. Het had wat spannender kunnen zijn. Nu was het zo van 'iedereen die in beeld komt is de potentiële dader' terwijl al vrij snel duidelijk was wie het gedaan had. Ze hebben er in ieder geval wel een hele bekende cast bij gehaald. Op zich niets mis met dit eerste seizoen; qua speelduur ook in orde.
avatar van Phantasm

Phantasm

donderdag 12 januari 2023
Innocent seizoen 1 Prima serie die lekker wegkijkt.

rijtje

zaterdag 30 oktober 2021
Innocent seizoen 2 Seizoen 2 kan niet tippen aan seizoen 1, dat wél mijn aandacht kon vasthouden. De ontknoping is het dieptepunt.