• 9.369.696 stemmen

Mary Kills People (2017-2019)

3 seizoenen
3,72 16 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Oorsprong: Canada

Ontwikkeld door: Tara Armstrong

Met onder meer: Caroline Dhavernas, Jay Ryan en Richard Short

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 25 januari 2017

Eerst uitgezonden op: Global (Canada)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mary Kills People

Dr Mary Harris is een alleenstaande moeder die overdag werkt als dokter op de spoedeisende hulp en die ook bijklust als een ondergrondse engel des doods. Ze helpt terminaal zieke patiënten die willen sterven op hun eigen voorwaarden. Tot dusver is het Mary gelukt onopgemerkt te blijven, de zaken gaan goed totdat haar dubbelleven wordt gecompliceerd. Als haar geheimen dreigen vrij te komen beseft ze dat ze hard zal moeten vechten om te overleven.

Acteurs en Actrices

Meningen over Mary Kills People

avatar van Boenga

Boenga

zaterdag 9 maart 2019
Mary Kills People seizoen 1 [user=80]eppo349[/user], als je een carrière als toekomstvoorspeller in gedachten had: het ziet er niet goed uit...
avatar van Kronos

Kronos

woensdag 21 september 2022
Mary Kills People seizoen 1 Beter wordt het zeker niet. En als je er een positieve herinnering aan wil overhouden begin je beter niet aan seizoen 3.
avatar van Kronos

Kronos

maandag 8 juli 2024
Mary Kills People seizoen 3 Volgens mij heb ik de drie seizoenen op dvd gezien, geleend uit de bib. Maar het eerste seizoen is veel beter dan dit derde.