• 9.093.625 stemmen

Goliath (2016-2021)

4 seizoenen
3,85 161 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Ontwikkeld door: David E. Kelley, Jonathan Shapiro, David E. Kelley en Jonathan Shapiro

Met onder meer: Billy Bob Thornton, Tania Raymonde en Nina Arianda

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 14 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goliath

Billy McBride is een aan lager wal geraakte advocaat die het grootste gedeelte van zijn tijd doorbrengt in de kroeg. Hij wordt door een vrouw ingeschakeld om een rechtszaak aan te spannen tegen een cliënt van het grote advocatenkantoor dat hij zelf ooit meehielp oprichten. Ze ontdekken een samenzwering die reikt tot aan de top van het bedrijf.

Seizoenen

Komt er een Goliath seizoen 5?

Acteurs en Actrices

Meningen over Goliath

avatar van stinissen

stinissen

zondag 8 januari 2017
Goliath seizoen 1 Wat een geweldige serie de kleine man tegen de rest van de wereld met een uitmuntende cast en op momenten erg spannend en erg realistisch .
avatar van scorsese

maandag 20 augustus 2018
Goliath seizoen 2 Alhoewel het allemaal snel wegkijkt, is het net wat minder dan het eerste seizoen. Voornamelijk vanwege een aantal ongeloofwaardigheden (zowel verhaaltechnisch als de personages). Het acteerwerk is weer dik in orde. De eerste helft van aflevering 7 is het sterkst.

de jos_tv

donderdag 6 juli 2023
Goliath seizoen 3 Had eerst seizoen 2 gezien en was enthousiast om een 3de seizoen te bekijken maar heb na 5 afleveringen afgehaakt. Zo'n zever. In serie 2 waren er al veel plotse flashbacks maar in het derde seizoen gaan ze er toch een beetje over vind ik. Tijdens de eerste 5 afleveringen (seizoen 3), zie ik Billy alleen zuipen en gedrogeerd worden (ook andere) met als gevolg de meest onnozele waanvoorstellingen die men kan bedenken. Ga mijn best doen om seizoen 4 te bekijken.