• 9.370.234 stemmen

Ontwikkeld door: Jimmy McGovern

Met onder meer: Christopher Eccleston, Anne-Marie Duff en Andy Serkis

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 15 november 2010

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

Plot Accused

Verschillende mensen wachten allemaal op de uitspraak van hun eigen rechtszaak. Elke aflevering volgt een andere beklaagde en vertelt het verhaal hierachter. Zijn deze mannen en vrouwen schuldig, onschuldig of iets er tussenin. We zien waarom deze mensen zijn aangeklaagd en of ze vrijuit gaan of niet.

logo tmdbimage

Meningen over Accused

avatar van james_cameron

dinsdag 15 maart 2022
Accused seizoen 1 Sterke dramaserie van de BBC, bestaande uit zes afleveringen die onderling niets met elkaar te maken hebben. Centraal staat steeds een man of vrouw die ergens van beschuldigd wordt, waarna we zien hoe het zover heeft kunnen komen. De plotlijnen zijn niet overal even plausibel en niet alle afleveringen zijn even goed, maar overwegend is dit een meeslepende en goed uitgewerkte serie. Sterk geacteerd ook; met name Christopher Eccleston is hier geweldig. Wat heb ik om hem moeten lachen zeg, geweldig.