• 9.370.957 stemmen

Ontwikkeld door: Troy Batzler

Met onder meer: Kevin Costner

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 20 november 2022

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Yellowstone: One-Fifty

Documentaire waarin Kevin Costner ons mee op ontdekkingsreis neemt door de adembenemende landschappen en uitzonderlijke biodiversiteit van Yellowstone Park. Elke aflevering onthult fascinerende aspecten van dit unieke ecosysteem, van geisers en warmwaterbronnen tot de uitgestrekte graslanden die bewoond worden door bizons en wolven. De documentaire combineert spectaculaire beelden met historische en wetenschappelijke anekdotes en biedt een meeslepende duik in deze iconische natuurlocatie.

logo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Yellowstone: One-Fifty

avatar van The Oceanic Six

zondag 8 juni 2025
Yellowstone: One-Fifty seizoen 1 Mooie natuurdocu over Yellowstone National Park waarbij Kevin Costner alles aan je vertelt over het leven en de natuur in dit enorme park. De beelden zijn zo mooi dat dit alleen al een kijkbeurt rechtvaardigt, maar inhoudelijk is het ook gewoon prima te doen. Misschien had dit ook in een film van anderhalf uur gepast, maar als serie kan het ook. Te bekijken op Sky Showtime. 3,5*