• 9.377.366 stemmen

Las Largas Sombras (2024)

Drama | Miniserie

Alternatieve titel: Past Lies

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 09 minuten

Ontwikkeld door: Clara Roquet, Miguel Sáez Carral en Adrià P. Xancó

Met: Elena Anaya, Belén Cuesta en Irene Escolar

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 10 mei 2024

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk miniserie via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Las Largas Sombras

Er wordt een lijk gevonden in een grot op Mallorca en inspecteur Paula Ríos van de politie in Elda gaat naar het eiland. Het lijk is van haar oudere zus Mati, die 25 jaar eerder was verdwenen tijdens een schoolreis. Mati's vriendengroep van haar laatste schooljaar komt bijeen voor een reünie nu Rita terug is. Rita is 25 jaar een gerenommeerde filmregisseur geweest in Londen. De nostalgische sfeer wordt onderbroken als inspecteur Ríos hen informeert over de ontdekking. Na 25 jaar is nog niemand van hen die mysterieuze verdwijning vergeten.

Afleveringen

1. 1. Volver

10 mei 2024 (52 minuten)

Rita keert terug naar huis. Na vele jaren moet ze haar verleden onder ogen komen.

2. 2. Viejos Pecados

10 mei 2024 (52 minuten)

De ontdekking van een lijk schokt de groep. Lena gaat onderzoeken wat er is gebeurd.

3. 3. Las Chicas del 28

10 mei 2024 (50 minuten)

Uit schuldgevoel helpt Rita Paula en riskeert ze een confrontatie met haar vriendinnen.

4. 4. Oleaje

10 mei 2024 (51 minuten)

Paula onderzoekt de zaak verder terwijl Rita en Candela de verloren tijd inhalen.

5. 5. La Tormenta

10 mei 2024 (52 minuten)

De ontdekking van wat foto's schokt de groep. Paula komt op een dood spoor.

6. 6. Pacto de Sangre

10 mei 2024 (52 minuten)

De politie sluit de zaak. Rita is niet tevreden en gaat op zoek naar de waarheid.

avatar van lang pee

lang pee

Had iets kunnen worden maar dat is niet helemaal gelukt. Dit soort mysteries hebben we al zoveel gezien en ook al zoveel beter. Het kan maar matig boeien en normaal gezien kan je niet wachten om de volgende aflevering te zien, maar dat was hier zeker niet het geval. Het sleept maar wat aan en het is vooral warrig en chaotisch maar nooit echt spannend en al zeker niet geloofwaardig. En dan allerlei kleine fouten die mij storen. Filmen in een witte lege tas koffie, en de hete koffie die word ingegoten dampt in geen enkele tas......