• 9.370.161 stemmen

Ontwikkeld door: Rohan Dickson

Met onder meer: Kim Suzanne Engelbrecht, Iain Glen en Thando Thabethe

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 25 juli 2021

Eerst uitgezonden op: M-Net (Zuid-Afrika)

• CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Reyka

Reyka Gama is een Zuid-Afrika deskundige crimineel profiler. In 1994 is ze als kind ooit ontvoerd, waar ze nog trauma's van heeft, maar haar diepgaande inzichten geeft in afwijkende geesten voor het Londense Scotland Yard. Nu ze zelf moeder is keert ze terug naar haar geboorteplaats in de provincie KwaZulu-Natal om een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal te onderzoeken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Reyka seizoen 3?

Meningen over Reyka

avatar van AniSter

AniSter

dinsdag 11 juni 2024
Reyka seizoen 1 Op zich een prima serie met twee hoofdverhaallijnen: als eerste de seriemoordenaar en als tweede het levensverhaal en persoonlijke drama van Reyka waarbij het laatste toch wel de boventoon voert. De meeste afleveringen starten dan ook met flashbacks hierover. Het geheel wordt jammer genoeg doorkruist met domme acties wat mijn waardering iets naar beneden trekt. Er is nog een derde, wat kleinere, verhaallijn waarin een grondeigenaar en en een gronddeal de onderwerpen zijn. Ik had tot nu toe nog geen ervaring met Zuid-Afrikaanse producties; deze viel zeker niet tegen.