• 9.369.485 stemmen

Ontwikkeld door: Moira Walley-Beckett

Met: Amybeth McNulty, Geraldine James en R. H. Thomson

Oorsprong: Canada

Datum van release: vrijdag 6 juli 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Anne

Anne speelt zich af in de laatste jaren van de negentiende eeuw. Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer in een conservatief dorpje. Dit buitenbeentje vecht voor liefde, acceptatie en een plekje in de wereld. In de loop van de tijd transformeert het 13-jarige weeskind de levens van de bewoners van het dorp en leren zij om te leven met haar unieke verbeelding.

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

1. 1. Youth Is the Season of Hope

6 juli 2018 (45 minuten)

De kostgangers van de Cuthberts zorgen voor opschudding met de vraag of er mogelijk goud is in Avonlea. Op zee krijgt Gilbert er een nieuwe vriend bij.

2. 2. Signs are Small Measurable Things, but Interpretations are Illimitable

6 juli 2018 (44 minuten)

De stoomboot meert aan in Trinidad, waar Bash wordt geconfronteerd met zijn verleden. De Barry;s gaan mee in de goudkoorts, maar Matthew en Marilla hebben hun twijfels.

3. 3. The True Seeing is Within

6 juli 2018 (44 minuten)

Tijdens een avontuur met de Barry's leert Anne op haar intuïtie te vertrouwen. Marilla begint te vermoeden dat haar kostgangers niet zo onschuldig zijn als ze lijken.

4. 4. The Painful Eagerness of Unfed Hope

6 juli 2018 (44 minuten)

Anne schrijft romantische brieven terwijl Diana thuis oefent om een dame te worden. Een levensveranderende ervaring brengt Gilbert dichter bij zijn lotsbestemming.

5. 5. The Determining Acts of Her Life

6 juli 2018 (43 minuten)

Een spel leidt tot prangende vragen over liefde en schoonheid. De verschillen tussen Anne en Cole brengen hen nader tot elkaar, terwijl Gilbert op weg is naar huis.

6. 6. I Protest Against Any Absolute Conclusion

6 juli 2018 (44 minuten)

Anne schokt haar omgeving met haar nieuwe look terwijl het dorp zich voorbereidt op de jaarlijks kerstmusical. Gilbert en Bash dineren bij de Cuthberts.

7. 7. Memory Has as Many Moods as The Temper

6 juli 2018 (44 minuten)

Cole vergezelt de meisjes naar tante Josephine voor een groot feest vol verrassingen. Ondertussen gaat het niet goed met Marilla's gezondheid.

8. 8. Struggling Against the Perception of Facts

6 juli 2018 (44 minuten)

Met een bruiloft in het verschiet vraagt Anne zich af wat voor bruid zij zou willen zijn. Marilla gaat naar een oculist en Bash ontmoet een aardig iemand in 'Het Moeras'.

9. 9. What We Have Been Makes Us What We Are

6 juli 2018 (44 minuten)

Een nieuwe juf arriveert in Avonlea met onconventionele methodes en een motorfiets. Gilbert is van plan zijn studie te versnellen waardoor Bash zich verloren voelt.

10. 10. The Growing Good of the World

6 juli 2018 (44 minuten)

Anne roept de hulp in van haar vrienden om miss Stacy te redden na een rampzalig incident. Bash krijgt een onverwacht geschenk en Cole maakt een verrassende keuze.

avatar van brawljeff

brawljeff

Vanaf 6 juli te zien op Netflix! Dit seizoen zal niet eerder in Canada te zien zijn, in tegenstelling tot het eerste seizoen.

avatar van T.O.

T.O.

Blijft een opvallend leuke serie. Dit seizoen heeft de moderne kijk op zaken iets teveel invloed op het gehele verhaal en de sfeer naar mijn smaak, maar gelukkig staan daar veel goede punten tegenover.