• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.268 gebruikers
  • 8.985.301 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Americans - Seizoen 6 (2018)

4,12 42 stemmen

Show titel: The Americans

IMDb beoordeling: 8,4 (110.687)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Joseph Weisberg

Met: Holly Taylor, Keidrich Sellati en Matthew Rhys

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 28 maart 2018

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 6 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Americans

Philip en Elizabeth Jennings lijken typische Amerikaanse burgers, maar eigenlijk zijn het levensgevaarlijke spionnen uit de Sovjet Unie. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog hebben zij als doel de VS ten onder te laten gaan.

Afleveringen Seizoen 6 (2018)

  1. 1. Dead Hand

    28 maart 2018 (44 minuten)

    Het is herfst, 1987. Als een belangrijke top met betrekking tot wapenbeheersing aanstaande is, wordt Elizabeth tot het uiterste gedreven als nooit tevoren. Philip is intussen begonnen met het runnen van het nieuwe uitgebreide reisbureau, totdat een onverwachte bezoeker een verontrustend verzoek doet.

  2. 2. Tchaikovsky

    4 april 2018 (44 minuten)

    Elizabeth richt zich op een oude bron die de balans van de aanstaande top kan laten wankelen. Ondertussen regelt Philip zaken bij het reisbureau. Stan ontdekt dat een oude vriend terug is in de stad.

  3. 3. The General

    11 april 2018 (44 minuten)

    In de nasleep van een rampzalige operatie botsen Philip en Elizabeth over hoe om te gaan met Paige. Stan worstelt om de toenemende risico's van Sofia en Gennadi's wankele relatie te beheersen.

  4. 4. Mr. and Mrs. Teacup

    18 april 2018 (44 minuten)

    Na het ophalen van een verontrustend stukje informatie, neemt Elizabeth extreme maatregelen om dicht bij een Sovjetonderhandelaar te komen. Philip deelt prachtig nieuws met Henry.

  5. 5. The Great Patriotic War

    25 april 2018 (44 minuten)

    Terwijl de top snel dichterbij komt, schakelt Elizabeth Philip in voor een missie die zeer waardevolle informatie op kan leveren.

  6. 6. Rififi

    2 mei 2018 (44 minuten)

    Een plotselinge opdracht trekt Elizabeth op een cruciaal moment uit de buurt van haar familie. Bij de FBI leidt een belangrijke ontwikkeling Aderholt ertoe Stan met een urgent onderzoek te benaderen.

  7. 7. Harvest

    9 mei 2018 (44 minuten)

    Philip en Elizabeth komen samen voor een gevaarlijke operatie die ze nog nooit eerder hadden gekend. Stan en Henry brengen samen wat tijd door.

  8. 8. The Summit

    16 mei 2018 (44 minuten)

    Met de top van de wapenbeheersing aan de gang brengt een schokkende openbaring van Philip Elizabeth, en haar werk, in beroering. Stan volgt een gevaarlijke ingeving.

  9. 9. Jennings, Elizabeth

    23 mei 2018 (44 minuten)

    Elizabeth worstelt met concurrerende loyaliteiten, en Philip heeft een ontmoeting die veel meer wordt dan waar hij op had gerekend.

  10. 10. Start

    30 mei 2018 (44 minuten)

    De Jennings staan voor een keuze die hun leven voor altijd zal veranderen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Suitehome

Suitehome

  • 577 berichten
  • 399 stemmen

Verwacht in The Americans geen spanning of actie à la Homeland, Jack Ryan of Condor, maar een ingetogen misdaaddrama over het leven van twee Russische KGB-spionnen in de VS. In deze fraaie seriefinale worden worden de onderlinge spanningen in het all american modelgezin groter, wat zorgt voor mooie scenes tussen Keri Russell, Matthew Rhys (Perry Mason en vele anderen films en series) en dochter Holly Taylor. Noah Emmerich speelt de heerlijk onderkoelde buurman en FBI-agent Stan Beeman. Natuurlijk, je zou kunnen lachen om de vele verkleedpartijtjes, het soms geforceerde script of de vertragende scenes die in de Sovjet-Unie spelen. Nergens voor nodig. De heerlijke jaren 80 sfeer, het geloofwaardige acteerwerk en de politieke Koude Oorlog referenties, maken van The Americans een onderhoudend drama.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.