• 9.377.350 stemmen

Comedians in Cars Getting Coffee - Seizoen 7 (2015-2016)

Show titel: Comedians in Cars Getting Coffee

Afleveringen: 6

Speelduur: 1 uur en 53 minuten

Ontwikkeld door: Jerry Seinfeld

Met: Jerry Seinfeld, Barack Obama en Steve Martin

Datum van release: woensdag 30 december 2015

Eerst uitgezonden op: Crackle (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Comedians in Cars Getting Coffee

In Comedian in Cars Getting Coffee stapt Jerry Seinfeld telkens met een collega komiek (en soms een acteur of een president) in een van zijn vele klassieke auto’s, om ergens koffie te gaan drinken en verhalen uit te wisselen. Zo waren onder meer Ricky Gervais, Chris Rock, Steve Martin en Will Ferrell al te gast in de serie.

Afleveringen Seizoen 7 (2015-2016)

1. 1. President Barack Obama: Just Tell Him You’re the President

30 december 2015 (19 minuten)

Jerry Seinfeld en Barack Obama rijden rond in een Corvette Stingray Split Window Coupe uit 1963 maar Jerry vindt het lastig Barack te doorgronden.

2. 2. Steve Martin: If You See This on a Toilet Seat, Don't Sit Down

6 januari 2016 (23 minuten)

Jerry Seinfeld en Steve Martin rijden door het platteland in een Siata 8v uit 1954 maar komen terug naar de stad in een ander voertuig. Ze hebben het onder andere over stoppen met werken.

3. 3. Kathleen Madigan & Chuck Martin: Stroked Out on a Hot Machine

13 januari 2016 (17 minuten)

Jerry Seinfeld neemt Kathleen Madigan en haar vriend Chuck Marin mee om door Los Angeles te rijden. Ze hebben het onder andere over het woord 'tool'.

4. 4. Garry Shandling: It's Great That Garry Shandling Is Still Alive

20 januari 2016 (21 minuten)

Jerry Seinfeld en Garry Shandling rijden rond in New York in een Porsche 930 uit 1979 en bespreken onder andere Matthew McConaughey en de Dalai Lama.

5. 5. Sebastian Maniscalco: I Don't Think That's Bestiality

27 januari 2016 (15 minuten)

Jerry Seinfeld neemt Sebastian Maniscalco mee in een Camaro Z/28 uit 1969. Ze rijden door Los Angeles en praten over opgroeien in een Italiaans gezin.

6. 6. Will Ferrell: Mr. Ferrell, For the Last Time, We're Going to Ask You to Put the Cigar Out

3 februari 2016 (18 minuten)

Jerry Seinfeld neemt Will Ferrell mee in een Plymouth SuperBird uit 1970 en plagen elkaar waarna ze stoppen voor een kop koffie en een surfwinkel.

avatar van Shaky

Shaky

Dikke 7, daarom toch 4 sterren (ook omdat ik de show in het algemeen wel een dikke 3,5 ster waard vind). Maniscalco is een heerlijke vent, echt de Amerikaanse Lee Evans en ook de overige afleveringen zijn erg sterk. Seinfeld lijkt heerlijk relaxed te zijn en haalt op deze manier het beste naar boven in de gasten. Obama is zoals meestal 'a good sport' en komieken Ferrell en Martin stellen niet teleur.

avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

Van Steve Martin en Ferrell heb ik nog nooit echt in een deuk gelegen, maar hier merk je dat ze toch een stevig fundament hebben. Met name Steve Martin is in mijn achting gestegen… leuk.

En Obama blijft zijn klasse behouden, maar bewijst tegelijkertijd dat hij eigenlijk niet in dit soort programma thuis hoort. Iedere keer als de term 'comedian' een beetje opgerekt wordt, is het toch meteen wat minder lijkt het wel.

avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

Leuke uitsmijters nog als toetje, waardoor ik nu heel dit seizoen gezien heb: Maniscalco 'I have a mean resting face' en Kathleen Madigan is gewoon écht, écht, écht grappig. Ongelofelijk wat een scherpzinnige vrolijkheid. 'They never had to kick me out of a fitness center, right?'. Geniaal toch: gewoon een eindje rijden in een geinige auto, koffie slurpen met een grappige collega en kletsen maar… Als je zo je geld kan verdienen dan heb je het echt wel "made".