• 9.377.311 stemmen

Comedians in Cars Getting Coffee - Seizoen 2 (2013)

Show titel: Comedians in Cars Getting Coffee

Afleveringen: 6

Speelduur: 1 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Jerry Seinfeld

Met: Jerry Seinfeld, Sarah Silverman en Don Rickles

Datum van release: donderdag 13 juni 2013

Eerst uitgezonden op: Crackle (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Comedians in Cars Getting Coffee

In Comedian in Cars Getting Coffee stapt Jerry Seinfeld telkens met een collega komiek (en soms een acteur of een president) in een van zijn vele klassieke auto’s, om ergens koffie te gaan drinken en verhalen uit te wisselen. Zo waren onder meer Ricky Gervais, Chris Rock, Steve Martin en Will Ferrell al te gast in de serie.

Afleveringen Seizoen 2 (2013)

1. 1. Sarah Silverman: I’m Going to Change Your Life Forever

13 juni 2013 (18 minuten)

Jerry Seinfeld en Sarah Silverman rijden rond in een Jaguar E-Type Series 2 uit 1969 naar Millie's in Los Angeles, Californië om wat koffie te halen.

2. 2. David Letterman: I Like Kettlecorn

20 juni 2013 (19 minuten)

Jerry Seinfeld en David Letterman rijden rond in een Volvo 960 uit 1995 naar Green Granary in New Milford, Connecticut om wat koffie te halen.

3. 3. Gad Elmaleh: No Lipsticks for Nuns

27 juni 2013 (18 minuten)

Jerry Seinfeld en Gad Elmaleh rijden rond in een Citroen 2CV uit 1950 naar Pommes Frites & French Roast in New York City om wat koffie te halen.

4. 4. Don Rickles: You'll Never Play the Copa

4 juli 2013 (15 minuten)

Jerry Seinfeld en Don Rickles rijden rond in een Cadillac Eldorado uit 1958 naar Factor's Famous Deli in Los Angeles, Californië om wat koffie te halen.

5. 5. Seth Meyers: Really?!

11 juli 2013 (15 minuten)

Jerry Seinfeld en Seth Meyers rijden rond in een Porsche 911 Carrera RS uit 1973 naar de Roebling Tea Room in Brooklyn, New York om wat koffie te halen.

6. 6. Chris Rock: Kids Need Bullying

18 juli 2013 (15 minuten)

Jerry Seinfeld en Chris Rock rijden rond in een Lamborghini Miura P400S uit 1967 naar Allendale Eats in Allendale, New Jersey om wat koffie te halen.

avatar van Shaky

Shaky

Leuk seizoen met als hoogtepunten Sarah Silverman en Don Rickles. Minste van het seizoen: Chris Rock.

avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

Shaky schreef:

Net gisteren gezien. Op Netflix geven ze een selectie en hutselen ze alle afleveringen door elkaar… jammer. Ik vond Chris Rock nog wel meevallen. Speaking in front of 1.000 men, that is… FREAKISH!

Veel beter in alle geval dan Christopher Waltz… geen comedian. Niet grappig. Niet interessant.

avatar van Shaky

Shaky

Riel: Netflix houdt inderdaad, zoals bij veel series, een eigen verzonnen volgorde aan.

Onderhand een jaar of 5 geleden dat ik dit gezien heb, dus ik durf niet meer precies te zeggen hoe die met Waltz ging

Het idee van de show vind ik wel erg fijn; de titel spreekt boekdelen. Houd je van auto's, koffie en gesprekken over niks? Dan is dit iets voor jou. Lekkere verstand-op-0-show.

avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

Ik vind Seinfeld wel leuk. Dus de rest maakt me niet zoveel uit… en dat is idd ook het concept. Ach ja, leuke auto, ritje maken en dan in de eerste de beste coffee-shop iets gaan nuttigen. Meer moet dat niet zijn.

Seinfeld lijkt die komiek die toch altijd net iets sneller is… en altijd het laatste woord heeft. Zonder dat hij dat per se wíl hebben. Zo galant is hij wel tgo. zijn gasten.