• 9.386.721 stemmen

Nieuwe Buren - Seizoen 3 (2018)

Show titel: Nieuwe Buren

Afleveringen: 10

Speelduur: 6 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Saskia Noort

Met: Bracha van Doesburgh, Daan Schuurmans en Abbey Hoes

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 2 maart 2018

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 3 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nieuwe Buren

Wanneer de zwangere Eva en Peter naar Almere verhuizen om daar hun leven op te bouwen, slaat het noodlot toe. Eva bevalt veel te vroeg en het kindje overlijdt. Ze vinden steun bij hun nieuwe buren Rebecca en Steef. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee stellen waarin meer dan alleen lief en leed wordt gedeeld.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

1. Aflevering 1

2 maart 2018 (38 minuten)

De rust lijkt teruggekeerd in de Zonnewijk. Ev en Peter stappen in het huwelijksbootje. Alleen de officiële voogdij over Roosje staat het gewenste gezin nog in de weg.

2. Aflevering 2

2 maart 2018 (44 minuten)

Roosje gaat een dag op stap met Milo en Anouk. Fay wordt in Antwerpen lastiggevallen door een stalker.

3. Aflevering 3

2 maart 2018 (40 minuten)

Anouk en Milo verhuizen naar de Zonnewijk, waar Luc aanpapt met Fay. Lilly handelt wat zaakjes af voor haar bajesvriendinnen.

4. Aflevering 4

2 maart 2018 (43 minuten)

Anouk wil weten wat Milo met Roosje van plan is. Zelf probeert ze zich te focussen op Break Point en gaat op trainingsweekend met Milo.

5. Aflevering 5

2 maart 2018 (40 minuten)

Fay heeft huisarrest. Luc wordt het huis uitgezet en Lilly dreigt het verkeerde pad op te gaan. Eva gaat op zoek naar de vergiffenis.

6. Aflevering 6

2 maart 2018 (37 minuten)

Fay komt achter het geheim van Milo. Marc neemt contact op met Eva en met Peter.

7. Aflevering 7

2 maart 2018 (41 minuten)

De spanning loopt hoog op in huize Milo en Anouk. Bij Lilly, Carl en Luc is de rust juist weer wedergekeerd.

8. Aflevering 8

2 maart 2018 (40 minuten)

Fay is spoorloos en dat komt in de hele Zonnewijk hard aan. Helemaal nu Peter hoofdverdachte nummer één is.

9. Aflevering 9

2 maart 2018 (42 minuten)

Iedereen in de Zonnewijk is alleen maar met zichzelf bezig. Milo heeft zich flink in de nesten gewerkt en kan wel een advocaat gebruiken. Ook Lilly staat onder druk.

10. Aflevering 10

2 maart 2018 (40 minuten)

Zelfs al zou Eva Milo vertrouwen en ze krijgt Roosje, kan ze Peter dan nog wel vertrouwen? Ze komt tot de conclusie dat ze eigenlijk alleen zichzelf kan vertrouwen.

avatar van brawljeff

brawljeff

Derde seizoen Nieuwe Buren vanaf 2 maart te zien op Videoland - Superguide

Met nieuwkomers Abbey Hoes, Tibor Lukács en Raymond Thiry.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Nieuwe buren vind ik persoonlijk een erg goede nederlandse serie. Heb me geen enkel seizoen verveeld tot nu toe.

wimaroca_mm

Slechtste serie tot nu toe .

Ze zeggen dat Daan Schuurmans een goede acteur is,maar ik vind 'm maar matig.

Kijk maar eens hoe Barry Astma of zoals in het tweede seizoen van Fedja van Huêt zijn rollen spelen,en zo kan ik er nog wel een paar noemen,

En wat me opvalt...waarom moet er zoveel gerookt worden??????

dit is toch niet de norm van Nederland ofwel?of in zo'n wijk misschien wel

avatar van NRT

NRT

Sissi

Ik snap niet dat iedereen zich zo stoort aan dat roken in films/series. Je hoeft toch echt niet zelf te roken omdat dit in series gebeurt.

NRT schreef:

Sissi

Ik heb zelf nooit gerookt,maar mijn vraag is eigenlijk.waarom leggen ze hier zo'n nadruk op?toch een soort sponsor?

avatar van ZAP!

ZAP!

Sissi - "Roken in films en series is de beste reclame die de tabaksindustrie zich kan indenken." bron

Ook een aardig stuk.

ZAP! schreef:

Ook een aardig stuk.

Ik dacht het al !!!

avatar van blackwolves

blackwolves

ik heb seizoen twee gezien maar het laatste deel van seizoen twee wanneer eva en haar exman en de zoon en baby van hun buren die overleden zijn samen zitten en er gebeld word en eva open doet en haar vorige buur van vroeger voor haar neus staat met een wapen in zijn hand en het lijkt dat hij eva neerschiet en dan zie je het niet meer verder. dus hoe op welke manier is ze zonder iets er van afgekomen? was het wapen niet geladen of heeft het wapen van de vorige buur waar mee ze samen een avontuur gehad hebben Steffi de man van de vrouw die haar ex heeft neergeschoten geweigerd af te gaan of heeft hij zich bedacht?

avatar van NRT

NRT

blackwolves schreef:

Spoiler tags?

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Stuk vermakelijker dan het tweede seizoen. Wel jammer van het open eind. Ik weet dat er nog een vierde seizoen is, maar toch.