• 9.375.523 stemmen

Good Behavior - Seizoen 1 (2016-2017)

Show titel: Good Behavior

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 56 minuten

Ontwikkeld door: Chad Hodge

Met: Michelle Dockery, Juan Diego Botto en Terry Kinney

Datum van release: dinsdag 15 november 2016

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Good Behavior

Letty Raines is een dief en een oplichtster. Haar leven kan door één verkeerde wending of verkeerde beslissing ineenstorten en dat is precies wat haar een kick geeft. Ze is zojuist vanwege goed gedrag vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en probeert haar hoofd boven water te houden.

Afleveringen Seizoen 1 (2016-2017)

1. 1. So You're Not an English Teacher

15 november 2016 (53 minuten)

Letty Raines is vanwege goed gedrag vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Ze probeert zich te gedragen, maar dat wordt moeilijk wanneer ze toevallig hoort dat de huurmoordenaar Javier iemands vrouw zal gaan vermoorden.

2. 2. Only the Best for Mrs. Diaz

15 november 2016 (53 minuten)

Javier zet Letty onder druk om te helpen bij zijn volgende klus door zich als zijn vrouw voor te doen. Letty doet dit aanvankelijk, maar probeert dan te ontsnappen met de vrouw van het doelwit.

3. 3. From Terrible Me

22 november 2016 (53 minuten)

Letty en Javier moeten in een race tegen de klok de gevolgen van zijn misdaad zien te voorkomen. Terwijl ze dit doen, geven ze elkaar de schuld van hun problemen.

4. 4. Your Mama Had a Hard Night

29 november 2016 (53 minuten)

Letty probeert weer haar goede gedrag te hervatten bij terugkeer naar haar thuisstad. Daar wil ze weer samenzijn met haar Jacob.

5. 5. Beautiful Things Deserve Beautiful Things

6 december 2016 (53 minuten)

Letty heeft zich in haar thuisstad in de nesten gewerkt. Ze besluit daarop weer met Javier op pad te gaan.

6. 6. We Pretend We're Stuck

13 december 2016 (53 minuten)

Letty keert weer terug naar haar thuisstad met een nieuw plan om de voogdij over haar zoon Jacob te krijgen. Javier zal haar daarbij helpen.

7. 7. The Ballad of Little Santino

20 december 2016 (53 minuten)

Letty en Javier gaan naar een reünie van Javiers directe familie. Letty doet zich daarbij voor als zijn vriendin.

8. 8. It Still Fits Bitch

27 december 2016 (53 minuten)

Letty wisselt met haar moeder van identiteit als ze Estelle uit de gevangenis moet zien te krijgen. De vraag rijst wie het beste voor Jacob kan zorgen.

9. 9. For You I'd Go with Strawberry

3 januari 2017 (53 minuten)

Seans probeert de voogdij over Jacob te krijgen. Letty's onredelijke reactie hierop zorgt ervoor dat er een breuk tussen haar en Javier ontstaat. Christian biedt haar een legitieme kans om haar leven te veranderen.

10. 10. All the Things

10 januari 2017 (59 minuten)

Letty maakt een ingrijpende keuze en wederom moet ze haar eigen rotzooi opruimen. Ditmaal moet Javier echter gered worden.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.