• 143.110 films
 • 7.036 series
 • 21.335 seizoenen
 • 480.658 acteurs
 • 286.341 gebruikers
 • 8.224.691 stemmen
Avatar
 
banner banner

Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 3 (2015-2016)

3,57 66 stemmen

Alternatieve titel: Brooklyn 9-9

IMDb beoordeling: 8,4 (257.801)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 23

Ontwikkeld door: Daniel J. Goor

Met: Andy Samberg, Terry Crews en Stephanie Beatriz

Datum van release: zondag 27 september 2015

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Brooklyn Nine-Nine

Als er een nieuwe wind gaat waaien bij het New York Police Department omdat de nieuwe baas zeer streng is en alles volgens het boekje wil doen, komt detective Jake Peralta in de problemen. Peralta heeft namelijk lak aan regels en neemt niets in het leven serieus. Dat zorgt voor onvermijdelijke botsingen tussen Jake en zijn nieuwe baas.

Afleveringen Seizoen 3 (2015-2016)

 1. 1. New Captain

  Nadat Holt overgeplaatst wordt naar de PR-afdeling van NYPD, zorgt de komst van de nieuwe baas ervoor dat het bureau een grote chaos wordt. Ondanks de goede bedoelingen van Terry om iedereen scherp te houden. Ondertussen moeten Jake an Amy dealen met het feit dat ze gezoend hebben.

 2. 2. The Funeral

  Een nieuwe personeelswissel op het bureau zorgt ervoor dat Jake en Amy's ontluikende relatie onder druk komt te staan. Ondertussen helpt Terry Holt met een belangrijk public relations issue. Rosa en Gina proberen Charles te overtuigen om nog eens goed na te denken over wat hij voelt voor een bepaalde collega.

 3. 3. Boyle's Hunch

  Jake denkt dat Boyle eindelijk zijn soulmate heeft gevonden in de persoon van Genevieve, een galeriehouder en probeert de twee te koppelen aan elkaar. Ondertussen moet Rosa een ander probleem oplossen: er wordt gestolen op het kantoor door collega's onder elkaar.

 4. 4. The Oolong Slayer

  Tijdens een onderzoek naar een seriemoordenaar, vraagt Jake de hulp van Holt. Hij wil graag de zaak in de doofpot stoppen. Op het politiebureau worden Rosa en Amy gedwongen om om te gaan met de eisen van een oude tegenstander en Terry ontdekt een nieuwe obsessie.

 5. 5. Halloween III

  Het is weer tijd voor Holt en Jake's "Halloween Heist" om de titel "amazing detective slash genius" te bemachtigen. Dit jaar splitsen ze het team in twee zodat ze hen kunnen helpen de titel in de wacht te slepen.

 6. 6. Into the Woods

  Jake en Charles halen Terry over om een weekendje te gaan kamperen. Ze komen er al snel achter dat het weekend niet is wat ze ervan gehoopt hadden. Ondertussen op het bureau krijgt Rosa belangrijk relatie-advies van Holt en vraagt Amy Gina haar te helpen bij een presentatie.

 7. 7. The Mattress

  Jake en Amy halen alles uit de kast om Holt te overtuigen dat ze heus wel samen professioneel aan een zaak kunnen werken.

 8. 8. Ava

  Terry vraagt Jake om zijn zwangere vrouw te entertainen, terwijl hij zelf samen met Rosa op pad gaat naar Rikers om meer te weten te komen over de Douglass Street moorden. Wanneer Sharon eerder dan verwacht gaat bevallen, volgt er een crisis op het bureau. Ondertussen moeten Amy en Charles dankzij een internetstoring al het papierwerk met de hand doen.

 9. 9. The Swedes

  Jake en Rosa moeten samenwerken met een stel Zweedse agenten in een poging om een internationale moordzaak op te lossen. Het gaat er al snel competitief aan toe. Ondertussen stellen Amy en Terry Gina voor om haar te helpen bij een examen.

 10. 10. Yippie Kayak

  Jake, Charles en Gina geraken betrokken in een 'Die Hard' situatie wanneer ze geen dienst hebben tijdens kerstavond. Terry moet zijn familie tijdens het kerstfeest verlaten om zijn ploeg te redden. Amy probeert te bewijzen dat ze even taai is als Holt en Rosa.

 11. 11. Hostage Situation

  Charles en Genevieve willen hun relatie naar een nieuw niveau tillen maar Charles' ex-vrouw werkt hun plannen tegen. Ondertussen vraagt Amy aan Terry om een aanbevelingsbrief te schrijven, wat rampzalige gevolgen heeft. Holt en Rosa roepen de hulp in van Gina om een zaak op te lossen.

 12. 12. 9 Days

  Wanneer Ray en Jake per ongeluk het bofvirus oplopen, besluiten ze samen in quarantaine te gaan om de zaak toch op te kunnen lossen. Ondertussen probeert Rosa de rouwende Boyle te helpen en wordt Terry gedwongen de troep van Hitchcock en Scully op te ruimen.

 13. 13. The Cruise

  Jake en Amy zijn opgewonden om op hun eerste echte vakantie samen te gaan, maar de perfect georganiseerde cruise van Amy valt in het water wanneer ze ontdekken dat een oude vijand ook aan boord is. Ondertussen krijgt Captain Holt hulp van Gina en Terry om een bezoek van zijn zus Debbie te overleven. Charles en Rosa azen op hetzelfde appartement.

 14. 14. Karen Peralta

  Jake brengt Amy op zijn verjaardag mee om zijn moeder te ontmoeten, maar een verrassingsverschijning van zijn vader gooit roet in het eten. Ondertussen worstelen Rosa en Charles met een nieuw mandaat omtrent bodycams tijdens surveillance met Terry. Gina vergeet het politiebureau te informeren over een belangrijk plan van Holt.

 15. 15. The 9-8

  De Nine-Nine ontvangen de rechercheurs van de Nine-Eight waardoor Jake wordt herenigd met zijn oude partner. Charles wordt onmiddellijk jaloers en probeert te bewijzen dat hij de beste vriend van Jake is. Ondertussen probeert de rest van het politiebureau de Nine-Eight welkom te heten, maar het gaat niet zo goed als gehoopt.

 16. 16. House Mouses

  Wanneer Jake de arbeidsethos van Hitchcock en Scully in het politiedistrict beledigt, dwingen ze hun weg in één van zijn zaken om zich zo te bewijzen. Ondertussen helpen Amy en Gina Rosa één van haar grootste angsten te overwinnen. Holt en Boyle werken aan een zaak omtrent een beroemdheid.

 17. 17. Adrian Pimento

  Wanneer een onstabiele rechercheur terug naar de Nine-Nine keert na jaren van undercoverwerk, kan Jake geen hoogte van hem krijgen. Ondertussen plaatst het rebelse gedrag van Charlie hem tegenover één van de bewaarders van het politiedistrict. Holt roept de hulp in van Gina om een leuke en informatieve video te registreren met hem en Rosa in de hoofdrol.

 18. 18. Cheddar

  Holt staat toe dat Amy en Jake op zijn huis passen terwijl hij samen met Kevin een bezoek brengt aan Parijs, maar er ontstaat chaos wanneer de geliefde hond van Holt, Cheddar genaamd, vermist is terwijl zij op het huis passen. Een romantisch moment tussen Adrian Pimento en Rosa verstoort Terry en de rest van het politiedistrict.

 19. 19. Terry Kitties

  In een poging om zijn oude politiedistrict te bewijzen dat er niet met hem te spotten valt, roept Terry de hulp van Jake in om een zaak op te lossen uit zijn verleden. Ondertussen trekt Adrian in bij Charles met gemengd resultaat en nodigt Amy zichzelf uit bij een enorm competitieve trainingsoefening met Holt en Rosa.

 20. 20. Paranoia

  Rosa werft Jake aan om te helpen om de afkeurende mening van Terry te doen veranderen over haar relatie met Adrian Pimento. Maar hun liefde voor elkaar wordt onderbroken wanneer Pimento denkt dat iemand uit zijn verleden hem probeert te vermoorden.

 21. 21. Maximum Security

  In een poging om informatie te vergaren over een criminele operatie, moet Amy undercover gaan in een vrouwengevangenis en vrienden worden met één van de gevangenen. Ondertussen terug op het politiedistrict, plannen Holt en het team een nepbegrafenis in een poging een huurmoordenaar te vangen.

 22. 22. Bureau

  Wanneer het leven van Pimento nog steeds in gevaar is, vraagt Captain Holt een oude vriend bij de FBI om hem te helpen. Ondertussen heeft Amy een doorbraak terwijl ze nog steeds undercover is. Terry en Gina ontdekken een informatielek binnen Nine-Nine.

 23. 23. Greg and Larry

  Na een verrassende wending tijdens het opsporen van de huurmoordenaar die het op Adrian Pimento voorzien heeft, schuift iedereen alles aan de kant om mee te helpen. Zeker wanneer ze vermoeden dat Holt in gevaar is.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Macady

Macady

 • 292 berichten
 • 703 stemmen

Dat dit zo hooggewaardeerd word, zeeeer kinderachtig en flauwe serie....


avatar van Deren Bliksem_mm

Deren Bliksem_mm

 • 3 berichten
 • 119 stemmen

Waar wordt dit hoog gewaardeerd?


lowieke

 • 18 berichten
 • 0 stemmen

Geweldig. Geen hoogstaande of epische cinema. Wel een uitstekende komedie serie met een hoog feelgood gehalte. Doet me denken aan Fresh Prince, daar genoot ik op dezelfde manier van.


avatar van brawljeff

brawljeff

 • 2455 berichten
 • 2785 stemmen

Wederom een erg leuk seizoen, dat het niveau van het vorige seizoen vast weet te houden. Grote verbetering is dat Gina langzaam in een leuk personage verandert. Hiermee is Hitchcock nu officieel mijn minst favoriete personage. De serie valt soms wel wat in herhaling met terugkerende thema's.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.