• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.415 stemmen
Avatar
 
banner banner

Two and a Half Men - Seizoen 11 (2013-2014)

2,77 51 stemmen

Show titel: Two and a Half Men

IMDb beoordeling: 7,1 (279.595)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Lee Aronsohn en Chuck Lorre

Met: Jon Cryer, Ashton Kutcher en Amber Tamblyn

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 26 september 2013

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Two and a Half Men

Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vet betaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een (v)echtscheiding en vader van een 10-jarige zoon, Jake, die hem vergezelt.

Afleveringen Seizoen 11 (2013-2014)

  1. 1. Nangnangnangnang

    26 september 2013 (22 minuten)

    Een mysterieuze 25-jarige vrouw, Jenny, duikt op aan het strandhuis. Jenny beweert Charlie's dochter te zijn, die in de jaren '80 werd verwekt tijdens een one night stand met haar moeder. Alan is erg opgetogen om zijn verloren nicht te leren kennen, maar hij moet haar wel het hartverscheurende nieuws melden dat haar vader intussen is overleden. Walden heeft zijn pijlen op Jenny gericht, maar is zij wel geïnteresseerd in mannen?

  2. 2. I Think I Banged Lucille Ball

    3 oktober 2013 (22 minuten)

    Walden is er niet blij mee dat Jenny in Jakes oude kamer verblijft, want hij wou deze kamer als fitnessruimte inrichten. Evelyn stelt Jenny voor om bij haar en haar 91-jarige vriend Marty in te trekken. Marty's fantasie slaat meteen op hol. Tijdens een feestje in het strandhuis van Walden wordt er uitbundig gevierd, al vreest Marty dat Jenny tussen hem en Evelyn zal komen. Walden en Jenny groeien intussen naar elkaar toe. Lyndsey en Alan delen de lakens.

  3. 3. This Unblessed Biscuit

    10 oktober 2013 (22 minuten)

    Walden en Alan vinden dat het hoog tijd wordt dat hun poetsvrouw Berta op pensioen gaat, nadat ze haar rug heeft bezeerd tijdens het werk. Ze voelt zich beledigd en geeft er meteen de brui aan. Walden en Alan proberen verschillende nieuwe poetsvrouwen, maar met weinig succes. Bij alle kandidaten is er een serieuze hoek af... Er zit voor Walden en Alan niets anders meer op dan zich bij Berta te verontschuldigen.

  4. 4. Clank, Clank, Drunken Skank

    17 oktober 2013 (22 minuten)

    De geheime relatie van Alan en Lyndsey dreigt ontdekt te worden wanneer Lyndsey's vriendin én mannenverslindster Stephanie vraagt of het koppel terug samen is. De twee ontkennen, maar wanneer Lyndsey bij Alan aandringt om met Stephanie op date te gaan, lopen de dingen anders dan gepland. Wat aanvankelijk start als een ongemakkelijke date, eindigt al snel in bed. Lyndsey trekt haar conclusies... Ook Walden en Jenny hebben er samen een wilde nacht op zitten, waarvan er toevallig ook videobeelden blijken te zijn.

  5. 5. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003

    24 oktober 2013 (22 minuten)

    Alan en Lyndsey hebben opnieuw een seksrelatie. Na een stomende liefdessessie oppert Alan om hun relatie nieuw leven in te blazen. Lyndsey is daar niet meteen voor te vinden: zowel Alan als haar nieuwe vriend Larry kunnen haar op verschillende vlakken plezieren en ze wil niet kiezen. Alan is vastberaden om te achterhalen wat zijn concurrent meer te bieden heeft. Intussen probeert Walden Jenny te overtuigen om haar acteerlessen te hernemen.

  6. 6. Justice in Star-Spangled Hot Pants

    7 november 2013 (22 minuten)

    Tijdens een benefiet die georganiseerd wordt door Robin, Waldens moeder, ontmoet Alan zijn allereerste celebrity crush Lynda Carter. Na lang aandringen krijgt hij Walden zo ver om Lynda uit te nodigen voor een diner. Maar tot Alans grote frustratie gaat Walden met alle aandacht van Lynda lopen.

  7. 7. Some Kind of Lesbian Zombie

    14 november 2013 (22 minuten)

    Nadat Jenny na een avondje Pavlov's opnieuw met een vrouw thuiskomt, besluiten Alan en Walden hun kans te wagen bij de intellectuele Jill en de excentrieke Laurie. Maar wanneer Lyndsey plots opduikt bij het beachhouse, wordt het voor Alan erg ongemakkelijk. Een jaloerse Lyndsey zet er de boel op stelten.

  8. 8. Mr. Walden, He Die. I Clean Room.

    21 november 2013 (22 minuten)

    Larry huurt een privédetective in om Lyndsey te schaduwen, omdat hij haar ervan verdenkt een affaire te hebben met Walden. Alan besluit Waldens naam te zuiveren, maar hij moet hierbij voorzichtig te werk gaan. De opdringerige Rose biedt Walden hulp bij zijn dilemma.

  9. 9. Numero Uno Accidente Lawyer

    5 december 2013 (22 minuten)

    Walden gaat op date met een onhandige vrouw, waardoor hun tijd samen al snel langer wordt dan voorzien. Alan leert een vrouw kennen die te veel informatie met hem deelt.

  10. 10. On vodka, on Soda, on Blender, on Mixer!

    12 december 2013 (22 minuten)

    Jenny schakelt de hulp van Walden in om een tweede date te vinden. Alan ondervindt intussen moeilijkheden met de ex-vrouw van zijn vriendin.

  11. 11. Tazed In The Lady Nuts

    2 januari 2014 (22 minuten)

    Alan geeft Jenny relatieadvies. Walden stort zich in een nieuw project met een voormalige werknemer.

  12. 12. Baseball. Boobs. Boobs. Baseball.

    9 januari 2014 (22 minuten)

    Walden raakt gefrustreerd omdat Nicole geen tijd voor hem heeft omwille van een softwareproject. Hij biedt haar daarom zijn hulp aan. Larry overtuigt Alan om op blind date te gaan.

  13. 13. Bite Me, Supreme Court

    30 januari 2014 (22 minuten)

    Walden en Alan houden een vrijgezellenfeestje voor Marty, meteen nadat Marty Evelyn ten huwelijk heeft gevraagd.

  14. 14. Three Fingers of Creme de Menthe

    6 februari 2014 (22 minuten)

    Alan is kwaad wanneer hij ontdekt dat Lyndsey het heeft uitgemaakt met Larry, vooral als blijkt dat ze dit voor hem verborgen heeft gehouden. Wanneer Waldens mannelijkheid in vraag wordt gesteld, besluit hij te bewijzen dat hij een echte man is.

  15. 15. Cab Fare and a Bottle of Penicillin

    27 februari 2014 (22 minuten)

    Alan doet Lyndsey een aanzoek, maar uiteindelijk eindigt hij verloofd met Judith. Ondertussen vreest Jenny dat Brook met haar zal breken.

  16. 16. How to Get Rid of Alan Harper

    6 maart 2014 (22 minuten)

    Walden krijgt een nieuw speeltje, maar hij ontdekt al gauw dat zijn toekomst bij de start-up van Nicole van korte duur kan zijn. Ondertussen heeft Alan moeite om uit de buurt van Lyndsey en Larry te blijven. Hij besluit dan maar te daten met Larry's zus.

  17. 17. Welcome Home, Jake

    13 maart 2014 (22 minuten)

    Lyndsey ontdekt eindelijk dat Alan met Larry's zus slaapt. Walden probeert Barry te vertellen dat hij zijn eigen stekje moet zoeken.

  18. 18. West Side Story

    3 april 2014 (22 minuten)

    Walden krijgt een uitnodiging voor de opening van de boetiek van zijn ex-vriendin. Gretchen hoopt meer tijd te kunnen doorbrengen bij Alan thuis.

  19. 19. Daddy's Got a Healthy Flavor Stick

    10 april 2014 (22 minuten)

    Walden zoekt opnieuw toenadering tot Kate en besluit impulsief dat hij de rest van zijn leven met haar wil delen. Dat verandert echter al snel wanneer hij Vivian ontmoet. Ondertussen wordt de band tussen Alan en Gretchen steeds hechter.

  20. 20. Lotta Delis in Little Armenia

    24 april 2014 (22 minuten)

    Walden krijgt van zijn therapeut de raad om zoveel mogelijk willekeurige seks te hebben, om zo te vermijden dat hij te snel verliefd wordt. Met zijn nieuwe zaak krijgt Alan een unieke kans.

  21. 21. Dial 1-900-Mix-a-Lot

    1 mei 2014 (22 minuten)

    Walden gaat met zijn nieuwe auto op roadtrip met Jenny en Barry. Tussen Gretchen en Alan zit er intussen een serieus haar in de boter.

  22. 22. Oh, WALD-E, Good Times Ahead

    8 mei 2014 (22 minuten)

    Alan komt bij Larry in het reine over zijn identiteit, maar hij moet ook meteen de gevolgen daarvan onder ogen zien.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Daan258

Daan258

  • 3671 berichten
  • 2445 stemmen

Ook dit seizoen herzien en gelukkig wat beter dan seizoen 10.

een paar leuke extra personages toegevoegd aan de serie wat een hoop goed doet.

Snap nog steeds de extreem lage score niet.

3.5*


avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6685 berichten
  • 6612 stemmen


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen met vertellen hoe belachelijk slecht dit seizoen is. Dit is het derde seizoen met Ashton Kutcher, maar de vorige twee waren nog best te pruimen ook al waren de jaren met Charlie Sheen natuurlijk tig keer beter. Maar toch werd er met Walden Schmidt nog wel iets van gemaakt. Dat lijken ze hier los te hebben gelaten en alleen nog maar voor zoveel mogelijk absurde verhaallijnen te zijn gegaan waardoor dit echt niet meer leuk om te kijken is.

Om de vreselijk ongrappige verhaallijnen even kort samen te vatten: Walden sluit zich bij een of ander bedrijfje aan waar hij verliefd raakt op een vrouw, die samenwerkt met een vreselijk irritant kereltje genaamd Barry, die een soort crush op Walden zijn fame lijkt te hebben. Ook is er plots de dochter van Charlie, genaamd Jenny, die de Charlie rol over neemt, maar dan als lesbo die iedere vrouw krijgt. Tenenkrommend vervelende rol, al is Barry echt met grote afstand een van de meest irritante figuren ooit in een sitcom als oversekst kneusje. Plots woont ook iedereen bij Walden in. Dat Alan een profiteur was, was best een grappige running joke door de serie heen, maar het slaat nu nergens meer op. Verder is er nog dat enorm storende verhaal dat Alan plots Jeff Strongman heet en bevriend raakt met Larry, de man die gaat trouwen met zijn ex Lyndsey waar Alan nog mee slaapt, waarna Jeff een relatie krijgt met de zus van Larry waar hij mee wil trouwen tot een dronken Lyndsey die bruiloft verpest. Echt, hoe bedenk je het en hoe weet je het zo ongrappig te krijgen? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alan verlooft zich plots weer met Judith na een avond drinken, gebruikt Walden als zijn hoer bij zijn massagesalon, Alan heeft plots als loser tig vrouwen waar hij mee slaapt en en en….nouja, duidelijk toch.

Dit heeft helemaal niks meer te maken met de heerlijk grappige en scherpe sitcom die Two and a half men ooit was. Je merkt hier ook wel dat de cast er wel klaar mee is, want iedereen acteert nog op de automatische piloot. Nog 1 seizoentje kijken en ik ben er gelukkig weer klaar mee, want die laatste seizoenen doorkomen is een beste uitdaging. Chuck Lorre moet zich schamen wat hij van zijn serie heeft gemaakt.

1,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.