• 9.374.963 stemmen

The Bear - Seizoen 3 (2024)

Show titel: The Bear

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur en 49 minuten

Ontwikkeld door: Christopher Storer

Met: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach en Ayo Edebiri

Datum van release: woensdag 26 juni 2024

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Bear

We volgen Carmen 'Carmy' Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van 'fine dining' komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: 'The Original Beef of Chicagoland'. Dit is een compleet andere wereld dan die hij gewend is, en Carmy moet balanceren om zijn nieuwe werkelijkheid te kunnen overzienen: die van het eigenaarschap van een klein bedrijf, met een staf met een harde eigen wil en behoorlijk wat recalcitrantie, en een moeilijke familie en evenzo moeilijke banden.

Afleveringen Seizoen 3 (2024)

1. 1. Tomorrow

26 juni 2024 (37 minuten)

De volgende dag en de dagen die daartoe leidden.

2. 2. Next

26 juni 2024 (27 minuten)

Carmy zet een nieuwe standaard.

3. 3. Doors

26 juni 2024 (30 minuten)

Het personeel ploetert zich een maand lang door de service heen.

4. 4. Violet

26 juni 2024 (33 minuten)

Sydney krijgt een nieuw appartement. Marcus vindt inspiratie.

5. 5. Children

26 juni 2024 (34 minuten)

De Computer geeft The Bear zijn kansen.

6. 6. Napkins

26 juni 2024 (33 minuten)

Tina gaat op zoek naar een nieuwe kans.

7. 7. Legacy

26 juni 2024 (29 minuten)

Het restaurant heeft geen papieren handdoeken meer. Sydney krijgt een kans aangeboden.

8. 8. Ice Chips

26 juni 2024 (40 minuten)

Sugar vindt steun op een onverwachte plek.

9. 9. Apologies

26 juni 2024 (43 minuten)

Carmy denkt erover om zich te verontschuldigen.

10. 10. Forever

26 juni 2024 (43 minuten)

Weer een begrafenis.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Ik hoop dat Disney niet lang wacht met streamen .

‍☠️

Geniale unieke serie .

avatar van depri83

depri83

Iets andere aanpak dit seizoen, minder gekte in het restaurant, meer verdieping in de personages. Dat maakt het niet per se een mindere maar wel een andere serie.

avatar van davey400

davey400

Op zich weer boeiend, maar de origin stories hadden voor mij niet gehoeven.

Natuurlijk aanvullende info en wat verdieping van de karakters, maar dat geeft ook een beetje het idee dat het werkelijke verhaal langzaamaan niet interessant genoeg meer is om een seizoen te vullen.

Waar ik zat te wiebelen om de komst van seizoen 3 aan het einde van 2 heb ik dat nu een heel stuk minder.

Wellicht al eerder hier voorbij gekomen, maar Matty Matheson (Neil Fak in de serie) is de enige van de acteurs die in het echte leven chef is..

3 eps. gehad en ik kom toch maar lastig in dit seizoen.

avatar van knipoog

knipoog

Wat een verschil met de 1e twee seizoenen.

De 1e twee waren geweldig. Van dit derde seizoen krijgt alleen de laatste aflevering een voldoende, de rest is eigenlijk gewoon slecht. Ik hoop echt dat ze met seizoen 4 weer de oude verhaallijnen oppakken.

avatar van Baldur

Baldur

Ik vond in dit seizoen juist een aantal van de beste afleveringen zitten. De opener is al erg mooi, cool gemonteerd met continue die ambient track van Nine Inch Nails op de achtergrond.

avatar van Tommeh

Tommeh

Het verhaal staat nagenoeg stil dit seizoen. Wat je terugkrijgt is een héleboel karakteruitdieping en een karrenvracht aan pretenties. Ik vond er weinig aan.

avatar van IH88

IH88

Iets minder dan de eerste twee seizoenen, maar dat zegt meer over het hoge niveau van die seizoenen. Want seizoen 3 is nog steeds beter dan 90% van wat er wordt uitgebracht. Schitterende meditatieve en serene eerste aflevering, en ook Napkins en Ice Chips zijn verrukkelijk. In Ice Chips laten Abby Elliott en Jamie Lee Curtis hun klasse zien. Perfect acteerwerk. Wel voel je aan alles dat seizoen 3 en 4 gelijk na elkaar worden gefilmd en dat er veel subplots worden uitgesmeerd over deze twee seizoenen. Vooral de relatie tussen Carmen en Claire is hier het slachtoffer van, en ook de toekomst en beslissing van Sydney wordt wel heel erg gerekt.

Maar goed, The Bear is nog steeds een drie Michelinsterren ervaring.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Iets minder seizoen. 1ste afl sowieso al te.. daarna krijgt de serie niet de vibe van de vorige 2 seizoenen.

avatar van Beun de Haas BV

Beun de Haas BV

Prima seizoen, maar wel een flinke stap terug ten opzichte van het vorige. The Bear opent eindelijk zijn deuren en neemt je op Chef's Table-achtige wijze mee in de wereld van haute cuisine. Een minpunt is echter dat er teveel randzaken zijn en de serie daardoor zijn focus verliest. Seizoen 3 voelt daarom meer aan als het eerste gedeelte, dan van een opzichzelfstaand seizoen. Maar niet elke gang hoeft natuurlijk even indrukwekkend te zijn voor een overall onvergetelijke beleving.

3,0 * Tussengerecht

avatar van david bohm

david bohm

Gesprekken met veelzeggende stiltes en lange shots met daar tussendoor een aantal levenswijsheden. Dat zie je veel dit seizoen. Soms mooi maar vaak ook een beetje pretentieus en gewoon niet boeiend. Sydney ging me ook wat tegenstaan. Klein spelen is bij haar net aan de orde, vind het een beetje too much. Vond het ook raar dat ze bij het diner het middelpunt van de gesprekken was.

Het geschreeuw van de gebroeders Fak vind ik vermoeiend en vind ze ook niet grappig.

De scenes waarin het om het eten en het restaurant gaat zijn ingetogen en vaak mooi. Enfin, het blijft een leuke serie maar mag van mij wat meer gefocust zonder al die zijpaadjes en overdreven druk gedoe.

avatar van boombastic

boombastic

david bohm schreef:

Helemaal mee eens.

Seizoen begint ijzersterk met prachtige cinematografie, maar weet die aandacht door het seizoen niet vast te houden door vervelende, niet boeiende dialogen. Als ik dit had geweten, was ik bij die eerste aflevering toch maar gestopt. Seizoen 4 had ik sowieso ook liever overgeslagen.

Misschien was het een idee geweest 3 en 4 samen te voegen, gewoon, puur zonder ruis.

avatar van grovonion

grovonion

In de eerste twee seizoenen was elke aflevering van een laser-focus duidelijk thema voorzien, terwijl dat vanaf seizoen 3 slechts wazige sfeer-beelden zijn. Ik blijf het graag kijken, omdat de restaurant sfeer en karakters me aan het hart gegroeid zijn. Maar met wat minder pretentie was het veel betere televisie geworden.