• 9.379.128 stemmen

Rain Dogs - Seizoen 1 (2023)

Show titel: Rain Dogs

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 44 minuten

Ontwikkeld door: Cash Carraway

Met: Daisy May Cooper, Fleur Tashjian en Jack Farthing

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: maandag 6 maart 2023

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk seizoen 1 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rain Dogs

Costello Jones is een toegewijde moeder die het beste wil voor haar jonge, vroegrijpe dochter Iris. Terwijl ze probeert te overleven, steunt Costello op Selby, de pseudo-vader van Iris (en Costello's pseudo-zielsverwant), en Gloria, de loyale maar chaotische peettante en beste vriendin van het duo. Samen vormen ze een geïmproviseerde familie, gebonden door een complexe maar diepgewortelde liefde en verzet tegen een systeem dat tegen hen is opgebouwd. ”Rain Dogs” vertelt het verhaal van de liefde van een moeder voor haar dochter en verkent een disfunctionele familie aan de rand van de samenleving, in een poging het rechte pad te bewandelen in een verwrongen wereld.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. It's Hard to Be a Saint in the City

6 maart 2023 (28 minuten)

Nadat ze uit hun appartement zijn geschopt, zoeken Costello en Iris haastig naar nieuw onderdak voor het donker wordt. Ondertussen roept Selby's terugkeer uit de gevangenis gemengde reacties op bij Costello, Iris en Gloria.

2. 2. Scenes from a Crucifixion

13 maart 2023 (27 minuten)

Terwijl Costello aan het werk is bij de plaatselijke peepshow, benadert een journalist haar met een spannend aanbod. Gloria heeft een onverwachte klik met iemand in het uitvaartcentrum, terwijl Selby langzaam in zijn oude gewoontes vervalt.

3. 3. The Small World of Florian Selby

20 maart 2023 (29 minuten)

Costello heeft een teleurstellende date, terwijl Iris Gloria in vertrouwen neemt. Als een oude bekende uit de gevangenis geld wil zien, benadert Selby Costello met een voorstel.

4. 4. Didion Hell

27 maart 2023 (29 minuten)

In Bruton lukt het Costello eindelijk om een parttime baan te behouden en een gelukkig leven te leiden. Maar er verschijnen haarscheurtjes in het gezin en hun schijnbaar volmaakte nieuwe leven raakt in verval - met verwoestende gevolgen.

5. 5. Emotional Erection

3 april 2023 (29 minuten)

Tijdens een bezoek aan haar familie komen oude demonen naar boven en Costello vindt de moed om afscheid te nemen van Selby. Allegra komt Selby helpen zijn leven te beteren. Gloria krijgt onverwacht nieuws.

6. 6. Jesus Loves a Hustler

10 april 2023 (29 minuten)

Terwijl hij op een telefoontje van Costello wacht, raakt Selby gewend aan zijn nieuwe situatie. Costello heeft een veilige landingsplek gevonden, maar moet blijven sjacheren om rond te komen. Gloria aarzelt over een belangrijke beslissing.

7. 7. You Just Haven't Earned It Yet, Baby

17 april 2023 (28 minuten)

Na Fens bezoek begint Selby een verhitte discussie met zijn therapeut. Als Costello nieuws krijgt dat haar toekomst kan veranderen, rondt ze nog wat zaken af alvorens naar Londen af te reizen - maar langzaam vervalt ze in oude gewoonten.

8. 8. This Is Not an Exit

24 april 2023 (25 minuten)

Selby krijgt een verontrustend telefoontje van Iris, en neemt Gloria en Lenny mee op een roadtrip om Costello te zoeken, die haar breekpunt dreigt te naderen.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Net de eerste aflevering gekeken, maar het is wel een leuke serie. Een nadeel is wel weer dat er iedere week een nieuwe aflevering geplaatst wordt. Dus moet je weer een week wachten. Ik heb nu de eerste afl. gezien, maar heb me voorgenomen om te wachten tot het hele seizoen er op staat. Dan kan ik het in één ruk kijken. Maar de serie is wel oke. Ik had er al wat meer goeie dingen overgehoord. dus ik denk wel dat het goeie reviews zal krijgen.

avatar van Gish

Gish

Afgehaakt tijdens aflevering 3. Platte seksueel getinte onzin, met veel vervelende personages. Het gaat nergens heen. Geen idee waarom de kritieken zo goed zijn. Ik pas.