• 9.378.487 stemmen

The Umbrella Academy - Seizoen 4 (2024)

Show titel: The Umbrella Academy

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 37 minuten

Ontwikkeld door: Steve Blackman, Jeremy Slater en Gerard Way

Met: Elliot Page, Tom Hopper en Emmy Raver-Lampman

Datum van release: donderdag 8 augustus 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Umbrella Academy

Oktober 1989. 43 vrouwen, verspreid over de hele wereld, bevallen elk van een kind. Het bijzondere is dat geen enkele van de kersverse moeders zwanger was wanneer de dag begon. Sir Reginald Hargreeves, ook gekend als The Monocle, adopteert zes van die kinderen en bereid hen in de Umbrella Academy voor op het redden van de wereld, mocht dit ooit nodig zijn. Enkele jaren later brengt de plotse dood van Sir Hargreeves zes leden van de ondertussen uit elkaar gegroeide en opvallend disfunctionele familie opnieuw samen. Aan deze onwaarschijnlijke superhelden om het mysterie rond het overlijden op te lossen, alsook de dreigende apocalyps te voorkomen. Gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way.

Afleveringen Seizoen 4 (2024)

1. 1. The Unbearable Tragedy of Getting What You Want

8 augustus 2024 (52 minuten)

De familie werkt samen om de ontvoerde Viktor te vinden en proberen zich aan het normale leven aan te passen. Lila en Five onderzoeken een mysterieuze groep genaamd The Keepers.

2. 2. Jean and Gene

8 augustus 2024 (47 minuten)

Nu hun krachten zijn hersteld, gaat het team op een missie om de dochter van Sy Grossman te vinden. Maar ze stuiten al snel op vijandigheid in een schijnbaar pittoresk dorp.

3. 3. The Squid and The Girl

8 augustus 2024 (56 minuten)

De groep splitst zich op om Jennifer te zoeken. Later brengen ze een bezoek aan Reginald en halen ze herinneringen op die belangrijke aanwijzingen bevatten voor hun missie.

4. 4. The Cleanse

8 augustus 2024 (55 minuten)

Het team hoort de waarheid over Jennifer en gaat op zoek naar haar en Ben. Klaus probeert zijn benarde situatie te ontkomen. Five en Lila gaan het verleden veranderen.

5. 5. Six Years, Five Months, and Two Days

8 augustus 2024 (58 minuten)

Lila en Five verdwalen in de verschillende tijdlijnen. Viktor en Reginald proberen Ben te stoppen, die zich door zijn verbintenis met Jennifer op een levensgevaarlijk pad begeeft.

6. 6. End of the Beginning

8 augustus 2024 (1 uur en 09 minuten)

Als de zuivering aanbreekt, lopen Ben en Jennifer gevaar. De familie verenigt zich voor een laatste gevecht om de wereld te redden en de oneindige verwoesting tegen te gaan.

avatar van horizons

horizons

Vier afleveringen gezien en het is weer erg amusant.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Is dit nu het laatste seizoen?

avatar van horizons

horizons

MovieHolic schreef:

Is dit nu het laatste seizoen?

Voor zover ik weet wel ja.

avatar van Karst

Karst

Veel negativiteit online omtrent het laatste seizoen. Het is m.i. inderdaad wat zwakker dan de voorgaande seizoenen maar ook weer niet dramatisch. Vooral Klaus irriteerde me de eerste afleveringen. Tevens lijkt iedereen een stukje dommer dan vroeger en het sarcasme van Five was nagenoeg onzichtbaar. Maar over de hele heb ik me uitstekend vermaakt, het is lomp, grappig, ziet er goed uit en het veelbesproken einde vond ik prima. Uiteraard wel de plotgaten negerend want die zijn er voldoende. Wat dat betreft hadden de schrijvers iets langer mogen nadenken over één en ander.