• 9.378.415 stemmen

Somebody - Seizoen 1 (2022)

Alternatieve titels: Sseombadi, 썸바디

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 13 minuten

Ontwikkeld door: Ji-woo Jung en Han Ji-wan

Met: Kim Young-kwang, Kang Hae-lim en Kim Yong-ji

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 18 november 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Somebody

Een moord heeft plaats. De dating-applicatie 'Somebody' lijkt iets te maken te hebben met deze zaak. Zo raken de softwareontwikkelaar achter de applicatie en haar vrienden betrokken bij het onderzoek, en verstrikt in het mysterie. Over de dating-app betrokken zou moeten zijn lijkt een mysterieuze man, die iets lijkt te verbergen, meer te weten.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. Aflevering 1

18 november 2022 (49 minuten)

Met behulp van haar unieke AI-chatbottechnologie bouwt Kim Sum de datingapp Somebody. Deze is bedoeld voor verbinding, maar speelt een rol bij meerdere misdaden.

2. Aflevering 2

18 november 2022 (50 minuten)

Seong Yun-o presenteert een plan op zijn werk en maakt verbinding met iemand via de app. Sum heeft contact met Yun-o na hun bijzondere ontmoeting. Iemand wordt vermoord.

3. Aflevering 3

18 november 2022 (54 minuten)

Na een helse Somebody-date roept Yeong Gi-eun samen met Lim Mok-won de hulp in van Sum om de man te vinden die verantwoordelijk is voor deze ervaring.

4. Aflevering 4

18 november 2022 (58 minuten)

Na dagen van radiostilte hoort Sum eindelijk weer iets van Yun-o. Een nieuwe connectie van Sum via de app loopt al snel uit op geweld.

5. Aflevering 5

18 november 2022 (51 minuten)

Sum en Yun-o zetten de volgende stap in hun relatie. Gi-eun stapt ondertussen naar de CEO van Spectrum om toegang tot haar persoonlijke chatgeschiedenis te vragen.

6. Aflevering 6

18 november 2022 (49 minuten)

Gi-eun zoekt de confrontatie met haar catfish op Somebody en raakt al snel weer in gevaar. Mok-won voert een ceremonie uit voor Sum om kwade geesten af te weren.

7. Aflevering 7

18 november 2022 (51 minuten)

Mok-won en Gi-eun nemen Sum mee naar een nachtclub om wat stoom af te blazen. Later probeert Mok-won haar de waarheid over Yun-o onder ogen te laten zien.

8. Aflevering 8

18 november 2022 (1 uur en 11 minuten)

Yun-o wordt steeds verder in het nauw gedreven en de bedreigingen worden alsmaar heviger. Hij begint zeer verontrustende videochatverzoeken te ontvangen op Somebody.

avatar van princesspeach

princesspeach

Ben ik de enigste hier? Vanavond maar eens aan beginnen

avatar van lang pee

lang pee

De eerste afleveringen vond ik nog redelijk, maar daarna werd het mij echt te traag en vervelend. Is absoluut geen goede serie, er zijn er een pak betere Zuid Koreaanse. Wel nieuw was naakt in een Z Koreaanse serie, niet dat de serie daardoor beter werd.....