• 9.180.382 stemmen

The Boys - Seizoen 4 (2024)

Show titel: The Boys

Afleveringen: 8

Speelduur: 8 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Eric Kripke, Seth Rogen en Evan Goldberg

Met: Cameron Crovetti, Valorie Curry en Susan Heyward

Datum van release: donderdag 13 juni 2024

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Boys

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als 'The Boys' beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Afleveringen Seizoen 4 (2024)

1. 1. Department of Dirty Tricks

13 juni 2024 (1 uur en 02 minuten)

Oproep aan alle patriotten. Morgen aan het gerechtsgebouw voor Homelanders uitspraak en sta klaar. Als het corrupte justitiesysteem het wil verkloten, zullen ze nog wat meemaken. #Homefree

2. 2. Life among the Septics

13 juni 2024 (59 minuten)

Wist je dat de globalisten chemische stoffen in ons voedsel doen om ons homo te maken, Dakota Bob een duivel uit de hel is en dat de maan niet echt is? Ontdek wat zij niet willen dat je weet op #TruthCon!

3. 3. We'll Keep the Red Flag Flying Here

13 juni 2024 (1 uur)

Beleef in december in VoughtCoin Arena het kerstverhaal zoals het verteld moest worden... op ijs! Vought presenteert Vought on Ice! Tickets nu te verkrijgen via VoughtOnIce.com!

4. 4. Wisdom of the Ages

20 juni 2024 (1 uur en 03 minuten)

Vought News Network stelt graag haar nieuwe serie #Truthbomb voor! Stem af op Firecracker en haar bekende gasten voor de 6-uur durende live première, waarin ze alles zullen vertellen over Starlights Adrenochrome Feesten.

5. 5. Beware the Jabberwock, My Son

27 juni 2024 (1 uur en 08 minuten)

Aandacht #superfans! Dit jaar op #V52: ontmoet A-Train live. Hij geeft een exclusieve sneak peek in zijn krachtig levensecht verhaal: TRAINING A-TRAIN! V52: door de fans, voor de fans!

6. 6. Dirty Business

4 juli 2024 (1 uur en 05 minuten)

Vernon Correctional Services zorgt voor barmhartige rehabilitatie van diegenen voor wie we verantwoordelijk zijn, door hen voor te bereiden op een succesvolle terugkeer in de samenleving. In Vernon gaat het niet over hechtenis. Het gaat over familie.

7. 7. The Insider

11 juli 2024 (1 uur en 04 minuten)

Hé, kinderen! Wist je dat het zou kunnen dat je buurman, oom of zelfs mama of papa Amerika aan het vernietigen is? Ontdek hoe je hen kan tegenhouden op de Avenue V Kerstspecial! Als je iets ziet, spreek het dan uit!

8. 8. Assassination Run

18 juli 2024 (1 uur en 05 minuten)

Oproep aan alle patriotten. We staan niet toe dat deze gestolen verkiezingen morgen geratificeerd worden! We moeten de anti-woke anti-Super plannen van Bob Singer tegenhouden! Bereid je voor op oorlog! #WhereWeGoOneWeGoVought

avatar van c.dragon

c.dragon

Hoe kan het dat reeks 4 al door 5 mensen beoordeeld is, met een 4,20 als gemiddelde, als de opnames nog maar 6 weken geleden gestart zijn?

avatar van 1AngryMan

1AngryMan (moderator series)

c.dragon schreef:

Stemmen zijn verwijderd. Niet goed opgelet, schat ik zo in.

avatar van umbra

umbra

Nog 2 stemmen erbij...flauwe plezante hier. Stemmen na 1 aflevering van een seizoen is al ridicuul, mr stemmen op een serie/seizoen dat nog moet uitkomen, is oerdom Ze zijn zelfs nog volop bezig aan de serie en nog geen release datum, er wordt geschat 3de-4de kwartaal '23.

avatar van The Oceanic Six

umbra schreef:

Deze site moet eens in gaan voeren dat er pas kan worden gestemd na de releasedatum.

avatar van 1AngryMan

1AngryMan (moderator series)

The Oceanic Six schreef:

En tot die tijd kun je gewoon ons taggen of een PM sturen; dan verwijderen wij gewoon even de stemmen!

avatar van Nielojram

Nielojram

Oh, beh... De eerste 3 afleveringen erop, en daarna weer wekelijks..Achtien juli de laatste..

avatar van DreamTech

DreamTech

geweldig weer de eerste 3 afleveringen zijn vandaag uit !

avatar van MovieHolic

MovieHolic

G e n i a a l seizoen!

avatar van The Oceanic Six

Cijfer zit tussen 3,5 en 4 sterren in, maar vanwege 8 afleveringen vol krankzinnige gore shit rond ik het omhoog af. Geregeld keihard genoten van zoveel bizarre actiemomenten. Maar het is prima dat seizoen 5 het slotseizoen gaat worden, het is een keer klaar.

avatar van wouds601

wouds601

Precies dit ja.

avatar van david bohm

david bohm

Vermakelijk, maar het voelt ook als een overbodig seizoen. Van mij hadden ze na het derde seizoen mogen stoppen. De slotscene met de Gen-V personages is dan nog wel redelijk veelbelovend.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

• 2081 stemmen

Erg vermakelijk seizoen weer,al dat gezeur online over bepaalde verhaallijnen heb ik geen last van gehad. Laatste aflevering zet het fantastisch weg voor seizoen 5.

Zo te zien zit smaakmaker Soldier Boy er dan ook weer in. Laat maar komen!

avatar van Beun de Haas BV

Beun de Haas BV

Matig seizoen. Is er iets als te veel? Jazeker. Te veel gore, te veel ironie en te veel side stories. De balans is zoek; de scherpte er vanaf. Hopelijk herpakken de schrijvers zich voor een sterk slotseizoen.

avatar van wu-tang

wu-tang

Jeetje misschien hadden ze het bij 3 seizoenen moeten houden .

Ja het gore en de humor dat zit nog wel goed , maar voor de rest zit ik gewoon naar een soap te kijken te weinig actie en verhaal weinig tot niet interessant sommige karakters worden irritant .

Waar Soldierboy vorig seizoen nog de show stal als mega stoere coole badguy [ was echt een plezier om naar te kijken ] daar hebben ze nu niets voor in de plaats gezet en dat is echt een gemis .

Prima dat volgens seizoen het laatste is

avatar van david bohm

david bohm

The Oceanic Six schreef:

Tja, maakt weinig uit lijkt mij. Er zijn ook mensen die na 1 aflevering kijken hun stem uitbrengen.Vertekenend en missschien wel vervelender omdat het niet is na te gaan in tegenstelling tot voor de release stemmen. Zo zijn r gebruikers die als ik op het aantal stemmen afga, meer dan 10 jaar dag en nacht series hebben gekeken. Dit soort dingen hou je toch. Het is al positief dat deze site er is. Niet op alle slakken zout leggen zou ik willen zeggen.

avatar van Fluvver

Fluvver

The Boys is echt mijn type serie "onnozel, gorie en bizar". Eigenlijk is de progressie er vanaf seizoen 2 niet meer en toch geniet ik elke keer weer van een nieuw seizoen. Tot nu toe (gezien tot aflevering 6) vindt ik deze sterker als het vorige seizoen, maar ik hoop wel dat er eens een einde aan het verhaal komt.

avatar van james_cameron

De klad begint er helaas in te komen bij The Boys. Dit is met afstand het minste seizoen tot nu toe, met onnodig opgerekte (en weinig boeiende) verhaallijnen en vervelende nieuwe personages. Daarnaast zijn bepaalde expliciete scenes duidelijk slechts toegevoegd voor de shock value; inhoudelijk voegen ze niets toe. De beste aflevering is die waarin Homelander zijn verleden confronteert. De finale kan er ook mee door, maar hopelijk wordt de serie spoedig afgerond.

avatar van horizons

horizons

Leuk maar het begint toch wel leeg te lopen.

avatar van Corcicus

Corcicus

Eric Kripke had er al voor gewaarschuwd en hij heeft niet gelogen: het vierde seizoen van de Boys is woker dan ooit. Dit keer is élk personage een seksuele deviant. Expliciete gay seksscènes worden afgewisseld met geneuzel, vuile praat en af en toe een streepje actie. Tussendoor trakteert stuk pretentie Sister Sage de kijker op een ondraaglijke intersectionele preek. Het is eigenlijk niet vol te houden. De diabolische The Seven staan meer dan ooit symbool voor MAGA Amerika zodat de argeloze kijker er meteen wat stemadvies bij krijgt. De humor die de eerste seizoenen behapbaar maakte, is hier nagenoeg verdwenen. Als er in seizoen 4 nog gelachen wordt, dan is het als een boer met kiespijn. The Boys is verworden tot een vermoeiende en perverse soap: nee dank u.

avatar van Thorak

Thorak

Corcicus schreef:

Hier ben ik het volledig mee eens en om die reden dan ook halverwege het seizoen afgehaakt.