• 10.794 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.834 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.515 stemmen
Avatar
 
banner banner

Hotel Portofino - Seizoen 1 (2022)

3,25 8 stemmen

Show titel: Hotel Portofino

IMDb beoordeling: 6,8 (2.831)

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 23 minuten

Ontwikkeld door: Matt Baker

Met: Natascha McElhone, Mark Umbers en Anna Chancellor

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 27 januari 2022

Eerst uitgezonden op: BritBox (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hotel Portofino

Een Britse familie opent het Hotel Portofino voor reizigers uit de hogere klasse aan de magische Italiaanse Rivièra tijdens de roerige jaren twintig. Het hotel is nog maar een paar weken open, als blijkt dat de gasten, waaronder Lady Latchmere, veeleisend zijn en moeilijk te behagen. Bella Ainsworth, de mede-eigenares en drijvende kracht achter het hotel, wordt al snel het doelwit van een sluwe en corrupte lokale politicus, Signor Danioni. Deze man dreigt haar mee te slepen in de politieke maalstroom van Mussolini's Italië.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

  1. 1. First Impressions

    27 januari 2022 (54 minuten)

    Kort na de Eerste Wereldoorlog begint een Britse familie een hotel aan de Italiaanse Rivièra. Hotelgasten Rose en haar moeder Julia zien de zoon van hoteleigenares Bella Ainsworth wel zitten als huwelijkskandidaat. Wanneer een brief in verkeerde handen valt, brengt een plaatselijke politicus Bella in een lastig parket.

  2. 2. Lessons

    27 januari 2022 (54 minuten)

    Wanneer Cecil een erfstuk wil laten taxeren, komt Bella voor een onaangename verrassing te staan. Lucian geeft Rose wat schildertips, maar het samenzijn verloopt niet helemaal volgens plan. Danioni zet Bella verder onder druk met zijn afperspraktijken en al snel wordt haar duidelijk dat hij er niet voor terugdeinst om zijn dreigementen om te zetten in daden.

  3. 3. Invitations

    27 januari 2022 (54 minuten)

    Na de brute aanval op Billy's vriend zit de schrik er bij Bella goed in. Ze probeert koste wat het kost neutraal te blijven om haar hotel draaiend te houden, maar voelt de dreiging van Danioni en zijn fascisten maar al te sterk. De jongere hotelgasten vinden steeds meer manieren om zich te vermaken, wat de oudere garde daar ook van mag vinden. Lucian en Anish zoeken het gevaar op.

  4. 4. Uncoverings

    27 januari 2022 (53 minuten)

    Constance weet tijdens een boottochtje de aandacht van Lucian te trekken, maar ze ziet uiteindelijk meer dan haar lief is. Bella komt eindelijk in opstand tegen signor Danioni, die de compromitterende brieven aan haar man geeft. Voor Cecil haar erop kan aanspreken, verdwijnt er iets en is het hotel in rep en roer.

  5. 5. Discoveries

    27 januari 2022 (54 minuten)

    De politie wordt ingeschakeld om het vermiste erfstuk te zoeken en de verdenkingen vallen op een afwezige gast en de piccolo, Billy Scanlon, die ook nog eens politieke pamfletten verstopt heeft voor Nish. De zoektocht leidt tot een heftige confrontatie tussen Cecil en Jack. Daarna confronteert Cecil Bella eindelijk met de brief die Danioni in handen gekregen had.

  6. 6. Denouements

    27 januari 2022 (54 minuten)

    Het mysterie rondom het vermiste erfstuk is opgelost en Cecil doet een verrassende ontdekking over Danioni. Lucian erkent eindelijk z'n ware gevoelens, maar dan gebeurt er iets waardoor hij wordt gedwongen een beslissing te nemen omtrent z'n aanstaande verloving met Rose. Cecil probeert het bij te leggen met Bella.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.