• 9.374.245 stemmen

Wire in the Blood - Seizoen 6 (2008)

Show titel: Wire in the Blood

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur

Ontwikkeld door: Sandra Jobling en Kathryn Mitchell

Met: Robson Green, Mark Letheren en Simone Lahbib

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 12 september 2008

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wire in the Blood

In de Engelse serie Wire in the Blood volgen we het wel en wee van klinisch psycholoog Dr. Tony Hill. Hij wordt door de ambitieuze politie-inspecteur Carol Jordan bij een lopende zaak betrokken. Normaal bestudeert hij seriemoordenaars die opgesloten zitten, nu moet hij helpen er één te pakken die nog vrij rondloopt. De samenwerking bevalt en Hill en Jordan werken vanaf dat moment vaker samen.

Afleveringen Seizoen 6 (2008)

1. 1. Unnatural Vices: Part 1

12 september 2008 (45 minuten)

Tony en Alex onderzoeken theorieën over eerwraak, fetisjisme en kannibalisme als er menselijke resten zijn gevonden. Nieuw teamlid Collins wordt persoonlijk in de zaak betrokken en Tony begint een persoonlijke strijd met de seriemoordenaar.

2. 2. Unnatural Vices: Part 2

19 september 2008 (45 minuten)

Collins krijgt een afgehakte vinger toegestuurd. En later verdwijnt hij zelf. Het wordt een race tegen de klok om hem levend terug te vinden.

3. 3. Falls the Shadow: Part 1

26 september 2008 (45 minuten)

Tony wordt de hoofdverdachte in een moordonderzoek, nadat een vriendin die hij heeft ontmoet op een psychologie conventie wordt gedood. Alex onderzoekt de moorden op verschillende prostituees. Tony brengt zichzelf in gevaar door haar te helpen.

4. 4. Falls the Shadow: Part 2

24 oktober 2008 (45 minuten)

Tony mag bij het ​​onderzoek helpen. Hij ziet een verband tussen de moorden op de prostituees. Ook wil hij zelf de confrontatie met dader aangaan.

5. 5. From the Defeated: Part 1

10 oktober 2008 (45 minuten)

Tony maakt jacht op een seriemoordenaar die jonge mannen brutaal afslacht. Hij beseft daardoor niet dat de veroordeelde moordenaar Michael van plan is om te ontsnappen.

6. 6. From the Defeated: Part 2

17 oktober 2008 (45 minuten)

Een jonge weduwe wordt ontvoerd en in de zoektocht om haar te vinden, zoekt Tony naar overeenkomsten met de andere moorden. Michael beweert dat hij God heeft gevonden en vraagt ​​om een audiëntie bij de kapelaan van de gevangenis.

7. 7. The Dead Land: Part 1

24 oktober 2008 (45 minuten)

Dakloze mannen zijn het doelwit van een moordenaar. Om dit op te lossen moet Tony samenwerken met de ambitieuze Andy Hall. Ondertussen wordt Tony zelf gestalkt. Zou dit de kannibalistische seriemoordenaar Michael kunnen zijn?

8. 8. The Dead Land: Part 2

31 oktober 2008 (45 minuten)

Nadat er weer een psychologe is vermoord, krijgt Tony politiebescherming van Kevin. Tegelijkertijd probeert hij het ​​mysterie van de dode dakloze mannen te ontrafelen.

avatar van AniSter

AniSter

De hele serie gezien. Op een paar open eindes na: fantastisch! Was gewoonweg genieten, mede door de soms geheel onverwachte wendingen.

De tweede politie-inspecteur, Fielding, vond ik trouwens de betere.

avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

AniSter schreef:

De tweede politie-inspecteur, Fielding, vond ik trouwens de betere.

Heb je nu bij alle seizoenen hetzelfde bericht geschreven? Je hebt wel gelijk uitmuntende serie.