• 148.844 films
 • 8.178 series
 • 24.953 seizoenen
 • 546.406 acteurs
 • 323.662 gebruikers
 • 8.480.406 stemmen
Avatar
 
banner banner

Mega Mindy - Seizoen 3 (2007-2008)

2,19 8 stemmen

Show titel: Mega Mindy

IMDb beoordeling: 5,5 (117)

Afleveringen: 15

Speelduur: 6 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: Gert Verhulst

Met: Free Souffriau, Louis Talpe en Anton Cogen

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 24 december 2007

Eerst uitgezonden op: Ketnet (België)

 • On Demand:

 • Ziggo Bekijk seizoen 3 via Ziggo
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play

Plot Mega Mindy

Mieke Fonkel en Toby zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim echter een superheld alter ego genaamd Mega Mindy. Mieke is te verlegen om voor haar mening uit te komen. Vooral de ijdele, bazige commissaris Migrain misbruikt dit en laat vooral haar allerhande karweitjes doen. Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft hem dat niet te vertellen. Het frustrerende is, dat Toby verliefd is op haar alter ego Mega Mindy. Mieke woont in het huis van opa en oma Fonkel achter het snoepwinkeltje. Opa Fonkel is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego Mega Mindy.

Afleveringen Seizoen 3 (2007-2008)

 1. 1. Opa Boef

  24 december 2007 (25 minuten)

  We maken kennis met de nieuwe commissaris, Kamiel Migrain. In zijn eerste zaak jaagt hij op opa, die een bank heeft overvallen.

 2. 2. De Gijzeling

  25 december 2007 (25 minuten)

  Migrain wordt ontvoerd in de plaats van de baron. Eén miljoen euro is het losgeld. Wie zal dat betalen?

 3. 3. Rob Robot

  26 december 2007 (25 minuten)

  Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Nu komt hij vrij en zint hij op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

 4. 4. De Kriminalsky Broers

  27 december 2007 (25 minuten)

  De gebroeders Kriminalski zijn in het dorp komen schuilen. Blijkbaar hebben ze het wereldberoemde schilderij "Mona Lisa" gestolen uit het museum in Parijs. Migrain heeft alvast een plan om de broers te vangen. Commissaris Migrain heeft dan ook een persconferentie in zijn plan opgenomen waarmee hij zelf wereldberoemd wil worden. Slaagt Migrain erin om de broers te arresteren of zal hij toch de hulp van Mega Mindy nodig hebben?

 5. 5. De Stagiaire

  28 december 2007 (25 minuten)

  Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant "De Blauwe Nijl" tentoongesteld. Commissaris Migrain en Toby staan in voor de veiligheid van de diamant. Als dat maar goed afloopt. Gelukkig is er nog altijd Mega Mindy.

 6. 6. Carlo

  29 december 2007 (25 minuten)

  Opa en oma worden op de proef gesteld. Immer verliefd als ze zijn, krijgen ze het aan de stok met elkaar als een oude liefde van oma een oplichter blijkt te zijn.

 7. 7. Mega Max

  30 december 2007 (25 minuten)

  Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en er moet weer een beroep worden gedaan op Mega Mindy ... maar wie is die Mega Max dan wel?

 8. 8. Karel Karaat

  31 december 2007 (25 minuten)

  Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Indien iemand de diamant steelt, krijgt hij 1 miljoen euro van de verzekering. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

 9. 9. De Konijnenstropers

  30 maart 2008 (25 minuten)

  De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

 10. 10. De Zeepkistenrace

  6 april 2008 (25 minuten)

  Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op bij de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral ... om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen...

 11. 11. Roofkapje

  30 november 2008 (25 minuten)

  Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode hoed op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadigster. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

 12. 12. Della Cruella

  7 december 2008 (25 minuten)

  De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

 13. 13. Bolle Marie

  14 december 2008 (25 minuten)

  Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zomaar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het wel valsspelers!

 14. 14. Hout is Goud

  21 december 2008 (25 minuten)

  Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken. Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel ’Held van het dorp’.

 15. 15. De Lachlaser

  28 december 2008 (25 minuten)

  Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken, want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt! Mieke en Opa ontdekken dat professor Riros van 'De geheime drie' de lachlaser wil misbruiken. Tijd voor Mega Mindy om dit tegen te houden!

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.