• 10.719 nieuwsartikelen
  • 162.078 films
  • 10.166 series
  • 29.784 seizoenen
  • 614.348 acteurs
  • 193.164 gebruikers
  • 8.978.962 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bosch - Seizoen 6 (2020)

3,94 35 stemmen

Show titel: Bosch

IMDb beoordeling: 8,5 (82.805)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Michael Connelly en Eric Overmyer

Met: Titus Welliver, Jamie Hector en Amy Aquino

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 17 april 2020

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 6 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bosch Seizoen 6 (2020)

Als een medisch natuurkundige is geëxecuteerd en het dodelijk radioactieve materiaal dat hij bij zich had, vermist wordt, zit rechercheur Harry Bosch middenin een complexe moordzaak, een rommelig federaal onderzoek en een catastrofale bedreiging voor Los Angeles - de stad die waarvoor hij een eed heeft afgelegd om te dienen en beschermen.

Afleveringen Seizoen 6 (2020)

  1. 1. The Overlook

    17 april 2020 (48 minuten)

    Er is bijna een jaar voorbij en Bosch, die nog bezig is met de moord op Daisy Clayton, gaat naar de uitkijkpost van Lake Hollywood om de moord op fysicus Stanley Kent te onderzoeken. Edgar lokt zijn corrupte agenten in de val, Maddie begint aan een nieuwe stage en inspecteur Irvin Irving start zijn verkiezingscampagne.

  2. 2. Good People on Both Sides

    17 april 2020 (44 minuten)

    Een detail van Kents weduwe Alicia zorgt dat Bosch en de FBI een groep soevereine burgers verdenken van banden met het gestolen radioactieve materiaal en de moord op de uitkijkpost. Maar ze zijn het oneens over de aanpak, waardoor er een fatale impasse ontstaat. Maddie vindt een lacune in een procesverslag en rechercheur Vega vindt het ongemakkelijk te horen dat ze Billets' 'lievelingetje' is.

  3. 3. Three Widows

    17 april 2020 (42 minuten)

    Als de politie het lichaam van een dakloze man met stralingswonden vindt, wordt de jacht op het cesium intensiever. Bosch en Edgar vragen zich af of hun aannames over het misdrijf vanaf het begin fout waren. Maddie wordt door Chandler geprezen voor haar ontdekking. DEA-agent Charlie Hovan maakt zijn connectie met Jamaicaanse drugsdealers bekend die mogelijk banden hebben met de corrupte agenten.

  4. 4. Part of the Deal

    17 april 2020 (45 minuten)

    Bosch ontdekt dat er meer achter Alicia Kents verhaal zit. Elizabeth Clayton komt met nieuws waardoor haar dochters cold case weer heropend wordt. Edgar en Hovan smeden een plan om Avril op te pakken. Crate en een oude vriend hebben een bewogen avond en Antonio vraagt Maddie hem voor te stellen aan Bosch.

  5. 5. Money, Honey

    23 april 2020 (47 minuten)

    Bosch graaft dieper in het verleden van Daisy Clayton. Edgar probeert bewijs te vinden dat Bosch' vermoedens in de Kent-zaak bevestigt. Hovan gaat undercover om meer te ontdekken over Avrils criminele praktijken. Crate en Barrel gaan terug naar Moordzaken, maar het feest wordt overschaduwd door slecht nieuws.

  6. 6. The Ace Hotel

    17 april 2020 (42 minuten)

    Chandler komt tot een schikking die leidt tot een bekentenis waardoor Bosch en Edgar het benodigde hebben om Kents moordenaar te pakken. Bosch graaft dieper in een straathandel waar Daisy bij betrokken was. Elizabeth veroorzaakt problemen als ze alleen op onderzoek gaat. Irving presenteert een nieuwe eenheid die dakloosheid moet bestrijden en Billets plaatst Vega en Pierce in een benarde positie.

  7. 7. Hard Feelings

    17 april 2020 (43 minuten)

    Bosch en Edgar werken aan de moord op de federale informant en onthullen een explosieve nieuwe aanwijzing. Dwight zet Edgar onder druk om de moordenaar van zijn zoon te berechten. Barrel ontvangt een politiek schadelijke opname van inspecteur Irving. Billets voegt een bekend gezicht toe aan haar nieuwe team, terwijl Pierce een rapport opstelt voor commissaris Cooper dat voor frictie zorgt.

  8. 8. Copy Cat

    17 april 2020 (44 minuten)

    Zes weken later hoort rechter Sobel Chandlers bezwaren tegen Bosch' belangrijkste bewijs tegen Alicia Kent. Irvings nieuwe eenheid behaalt een overwinning. Hovan en Edgar staan op het punt Avril te arresteren. Billets wordt gebeld door IZ. Bosch ontdekt een huiveringwekkende connectie, terwijl hij de lijst met nieuwe verdachten doorneemt in de Daisy Clayton-zaak.

  9. 9. Dark Sacred Night

    17 april 2020 (46 minuten)

    Bosch drijft een verdachte van de moord op Daisy Clayton in het nauw, terwijl Elizabeth begint in te storten. Edgar ontdekt dat Avril even sluw is als altijd en vreest dat hij zal ontsnappen. De autokoning doet zijn best om Irving uit de verkiezingsrace voor burgemeester te werken en IZ onderzoekt de klacht tegen Billets. Daisy's moordenaar komt met een schokkende bekentenis.

  10. 10. Some Measure of Justice

    17 april 2020 (45 minuten)

    Irving en Maddie nemen belangrijke beslissingen over hun toekomst. Bosch en Edgar delen na onverwachte tragedies de bittere frustratie over een systeem dat hen in de steek heeft gelaten. Maar met de hoorzitting over Kents moord worden ze geconfronteerd met een keuze: dingen loslaten of zelf het heft in handen nemen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van DreamTech

DreamTech

  • 468 berichten
  • 756 stemmen

weer een geweldig seizoen 1 van mijn favoriete series top !!


avatar van FlorisV

FlorisV

  • 1689 berichten
  • 700 stemmen

Niet het beste seizoen, maar weer erg degelijk en onderhoudend. De serie mag nog lang blijven lopen van mij.


avatar van WelvE

WelvE

  • 52 berichten
  • 959 stemmen

FlorisV schreef:

Niet het beste seizoen, maar weer erg degelijk en onderhoudend. De serie mag nog lang blijven lopen van mij.

Volgend jaar is het laatste seizoen, volgens Twitter.

Deze gaat dus later dit jaar geschoten worden als alles meezit......

Wel jammer ergens, want een mooie misdaad/politieserie.


avatar van Suitehome

Suitehome

  • 573 berichten
  • 397 stemmen

Prima S6 van intelligente Amerikaanse politieserie; sterk verhaal met meerdere plotlijnen (en actuele thema's), levensechte karakters en prima acteerwerk.Titus Welliver is Bosch met overtuiging. Gefilmd op mooie locaties in LA, ook in visueel opzicht aantrekkelijk. Misschien meer drama dan thriller, maar wel erg knap gemaakt.


avatar van badfans69

badfans69

  • 3010 berichten
  • 5260 stemmen

IMDb TV Expands Its Lineup of Premium Original Content with New Spinoff Series of Fan Favorite Drama "Bosch" | TheFutonCritic.com

IMDb TV, Amazon's premium free streaming service, today announced it has picked up a new spinoff series of the fan-favorite Amazon Original series Bosch. Based on Michael Connelly's best-selling books, the new series will begin filming later this year with stars Titus Welliver, Mimi Rogers and Madison Lintz reprising their roles. The seventh and final season of Bosch will premiere in summer 2021 on Prime Video.


avatar van grandpa

grandpa

  • 274 berichten
  • 504 stemmen

Tot nu toe lekkere serie met goede acteurs die niet verveeld. De muziek van Art Pepper staat inmiddels via Spotify ook op de telefoon.


avatar van AniSter

AniSter

  • 1967 berichten
  • 1506 stemmen

Dit blijft onverminderd een topserie. Ook in dit zesde seizoen een prima cast en goed in elkaar gezette plots.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.