• 10.716 nieuwsartikelen
  • 162.059 films
  • 10.166 series
  • 29.784 seizoenen
  • 614.348 acteurs
  • 193.162 gebruikers
  • 8.978.909 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bosch - Seizoen 5 (2019)

3,96 35 stemmen

Show titel: Bosch

IMDb beoordeling: 8,5 (82.805)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Michael Connelly en Eric Overmyer

Met: Titus Welliver, Amy Aquino en Jamie Hector

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 19 april 2019

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 5 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bosch Seizoen 5 (2019)

Vijftien maanden nadat hij zijn moeders moordenaar voor het gerecht heeft gebracht, zoekt Bosch naar de waarheid. Bij nieuw bewijs in een oude zaak vraagt men zich af of Bosch vals bewijs aandraagt om de verkeerde te veroordelen. Een moord bij een Hollywood-apotheek legt een geavanceerde pillenmolen voor opiaten bloot, waardoor Bosch een gevaarlijke weg inslaat om de moordenaars te achtervolgen.

Afleveringen Seizoen 5 (2019)

  1. 1. Two Kinds of Truth

    19 april 2019 (49 minuten)

    Rechercheur Harry Bosch ontdekt dat het OM nieuw bewijs onderzoekt waardoor een oude zaak kan worden herzien, evenals al Bosch' andere veroordelingen. Intussen onthult een overval/moord in een plaatselijke apotheek een opioïdenbende die Bosch meesleurt op een gevaarlijk pad.

  2. 2. Pill Shills

    19 april 2019 (45 minuten)

    Bosch en Edgar ontdekken meer details over de apotheekmoord en de opioïdenoperatie. Rechercheur Robertson werkt aan een andere moord. Terwijl Bosch de bekentenis op het sterfbed aanvecht die de kern vormt van Borders' petitie voor vrijlating, vraagt hij hulp aan een oude vijand. J. Edgar probeert een oude informant over te halen mee te werken aan een onderzoek.

  3. 3. The Last Scrip

    19 april 2019 (44 minuten)

    Bosch onderzoekt nieuw bewijs dat Borders' veroordeling kan herroepen, maar hij blijft ervan overtuigd dat ze de juiste man hebben opgesloten. Inspecteur Billets moet Crate en Barrels rol in het ongeluk bij de apotheek aanpakken. Bosch en Edgar volgen de bus van de medicijnfraudeurs naar een onverwachte bestemming en Edgar krijgt schokkend nieuws over Gary Wise.

  4. 4. Raise the Dead

    19 april 2019 (48 minuten)

    Terwijl Bosch de zaak-Skyler onderzoekt, raakt hij er steeds meer van overtuigd dat Olmers bekentenis nep is. Robertson is de apotheekmoordenaars op het spoor. Om bij de medicijnfraudeurs te kunnen komen, gaat Bosch undercover en raakt hij bevriend met een mede-veteraan. Pierce en Vega volgen een aanwijzing naar Jose Jr. en Edgar ontdekt dat Gary Wise meer problemen had dan hij dacht.

  5. 5. Tunnel Vision

    19 april 2019 (48 minuten)

    Bosch blijft jacht maken op de apotheekmoordenaars. Edgar confronteert mogelijke verdachten in de moord op Gary Wise. Om de boel op stang te jagen, brengt Bosch een verrassingsbezoek aan een oude vijand. Commissaris Irving overweegt burgemeester te worden.

  6. 6. The Space between the Stars

    19 april 2019 (43 minuten)

    Bonner heeft een doorbraak in de zaak-Borders. Christina Henry is wangedrag door de politie op het spoor. Bosch beseft dat het Borders-onderzoek anders is gelopen dan hij dacht. Edgar en Bosch krijgen meer dan hun lief is als ze teruggaan naar de Garcia-kliniek.

  7. 7. The Wisdom of the Desert

    19 april 2019 (43 minuten)

    In de woestijn zonder back-up komt Bosch steeds dichter bij zijn moordverdachten en komt hij meer te weten over Clayton. Bezorgd om haar vader vraagt Maddie Billets om antwoorden. Billets vraagt Edgar naar Bosch' zelfbedachte missie. Pierce en Vega gaan naar Bakersfield om Jose Jr. te vinden. Anderson krijgt een tip over wangedrag van de politie in de zaak-Borders en Cronyn beschuldigt Bosch.

  8. 8. Salvation Mountain

    19 april 2019 (48 minuten)

    Edgar ondervraagt Clayton, wanhopig op zoek naar details over Bosch' locatie in de woestijn. Stones en Carter vertellen Bosch intussen dat hij naar huis gaat, maar nemen hem alleen mee in het vliegtuig. Billets besluit de vervalste misdaadstatistieken door de vingers te zien. Crate plant Barrels afscheidsfeest. Irving bepleit zijn zaak voor het OM en Edgar is Bo Jonas op het spoor.

  9. 9. Hold Back the Night

    19 april 2019 (46 minuten)

    Chandler en Bosch willen Spencer dwingen over te lopen. Chandler regelt dat Bosch mag getuigen in Borders' zitting en onthult de samenzwering van de Cronyns. Edgar brengt Marcos en Arias in contact met een louche Haïtiaan die door de CIA wordt beschermd. Irving denkt aan de toekomst. Pierce en Vega ontdekken een gruwelijke moord. Bosch moet nog één los eindje aan elkaar knopen in de Skyler-moord.

  10. 10. Creep Signed His Kill

    19 april 2019 (48 minuten)

    Pierce en Vega vinden meer lichaamsdelen en een verband met een lopende zaak. Maddie onthult dat zij de memo naar Chandler heeft gestuurd en geen spijt heeft. Edgar weet wie Gary Wise heeft gedood, maar kan het niet bewijzen. Tijdens het afscheidsfeest komt Barrel zelf met een verrassing. Bosch wil de moord op Daisy Clayton oplossen, Irving kondigt iets groots aan en Walsh komt nog één keer terug.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3159 stemmen

Het vijfde seizoen van Bosch is vanaf 19 april weer te zien op Amazon.


avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22183 berichten
  • 66248 stemmen

Blijft een top serie heerlijke tv ?


avatar van AniSter

AniSter

  • 1967 berichten
  • 1506 stemmen

Constante kwaliteit in dit vijfde seizoen. Topserie!


avatar van david bohm

david bohm

  • 2926 berichten
  • 3202 stemmen

Bosch blijft voor mij een lastig personage, het is een botte man van weinig woorden. Wordt wel consistent en goed neergezet. Dit seizoen is ook weer onderhoudend. Denk wel dat ze goed naar The Wire hebben gekeken hoewel ze dat niveau nergens halen.

Wat ik van dit seizoen wat jammer vind is dat er nogal wat verhaallijnen met zijvertakkingen door elkaar heenlopen waardoor het wast rommelig wordt. Of ik kijk niet gefocust genoeg, dat kan natuurlijk ook.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.