• 9.378.596 stemmen

Ray Donovan - Seizoen 7 (2019-2020)

Show titel: Ray Donovan

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Ann Biderman

Met: Liev Schreiber, Paula Malcomson en Jon Voight

Datum van release: zondag 17 november 2019

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 7 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ray Donovan

Ray Donovan is professionele 'fixer' voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt, behalve de problemen die worden veroorzaakt door zijn eigen familie.

Afleveringen Seizoen 7 (2019-2020)

1. 1. Faith. Hope. Love. Luck.

17 november 2019 (50 minuten)

Ray probeert om de man te zijn die zijn familie nodig heeft. Terwijl hij vooruitgang boekt met Dr. Amiot, zijn er gevaren uit het verleden die de Ray Donovan van vroeger vereisen.

2. 2. A Good Man Is Hard To Find

24 november 2019 (50 minuten)

Ray moet een nieuwe manier vinden om Detective Perry van zijn spoor te halen, terwijl hij rekening houdt met een persoonlijk verlies. Wanneer Bunchy's apotheek wordt aangevallen, neemt hij het heft in eigen handen, en wordt hij in de publieke schijnwerpers gezet. Daryll's isolement neemt toe terwijl hij worstelt om zijn plaats in de Donovan familie te vinden.

3. 3. Phantom

1 december 2019 (50 minuten)

Ray komt dichter bij Molly Sullivan te staan als hij zich hun familieband realiseert. Claudette komt naar New York en ontdekt dat Daryll op Detective Perry's radar staat. Bunchy probeert zijn heldenmoed in te zetten voor een loonsverhoging.

4. 4. Hispes

8 december 2019 (50 minuten)

Burgemeester Feratti verhoogt de inzet in zijn onderhandelingen met de Sullivans, waarna Ray moet ingrijpen om de deal af te ronden. Bridget en Smitty worden opgeroepen om Jonathan Walker Hanson's onsmakelijke publiciteitsschandaal op te lossen.

5. 5. An Irish Lullaby

15 december 2019 (50 minuten)

Na Feratti's machtsvertoon reizen Ray en Terry naar Coney Island om Ray's vermiste auto op te sporen. Mickey, Daryll en Sandy zetten hun zoektocht naar de waarheid over de overval van 1977 voort. Smitty zoekt wraak op Adam Rain.

6. 6. Inside Guy

22 december 2019 (50 minuten)

Het wordt steeds heftiger tussen Molly en Ray, maar hun families staan in de weg als Bridget, Bunchy en Jim Sullivan allemaal Ray nodig hebben om hun problemen op te lossen. Terry en Smitty helpen Ray met detectivewerk en Ray worstelt om Mickey's spoor te blijven volgen.

7. 7. The Transfer Agent

29 december 2019 (50 minuten)

Mickey leert eindelijk de waarheid over de mislukte overval en is op zoek naar zijn deel van het geld. Ray denkt na over zijn vroege herinneringen aan Jim Sullivan terwijl hij en Molly met alle nodige middelen Sandy en Mickey proberen op te sporen opsporen.

8. 8. Passport And A Gun

5 januari 2020 (50 minuten)

Ray en Smitty moeten zich voor hun eigen acties indekken. Daryll bengt Jasmine op de hoogte van een kans op een face-to-face met Declan Sullivan. Terry en Bunchy gaan terug naar de Sjamaan om wat onafgemaakte zaken te regelen.

9. 9. Bugs

12 januari 2020 (50 minuten)

Met zijn rug tegen de muur, wendt Ray zich tot rechter Scholl om zijn naam te zuiveren met Det. Perry. Daryll wordt naar de rand geduwd door de Sullivans terwijl Mickey achter Jim's geld aan blijft gaan. Terry maakt een onverwachte vriend bij de fysiotherapie.

10. 10. You'll Never Walk Alone

19 januari 2020 (50 minuten)

Ray leert eindelijk de waarheid over de dood van zijn zus Bridget. Mickey's zoektocht naar het geld dat hij verschuldigd is, leidt tot een dodelijke confrontatie tussen de Sullivans en de Donovans.

DreamTech

en weer een geweldig seizoen !!

DreamTech

Overigens schijnen maar 10 afleveringen te zijn van Seizoen 7 hier word vermeld 12 maar na aflevering 10 is er niets meer had al ergens anders gekeken maar die melden ook maar 10 afleveringen !

avatar van eppo349

eppo349

DreamTech schreef:

Dan hadden ze van mij het seizoen iets anders mogen afsluiten.

DarkMoonStudios schreef:

Dan hadden ze van mij het seizoen iets anders mogen afsluiten.

Ben ik met je eens en aangezien ik hier 12 delen zag staan zat ik maar te wachten daar op en ging toen links en rechts kijken en het bleken er dus maar echt 10 te zijn !!

avatar van 606

Aunt Sandy wat een geweldige personage en vooral sterk geacteerd.!!!

avatar van cor1946

cor1946

Weer vreemde start seizoen 7

avatar van cor1946

cor1946

Wat een matig seizoen 7 blij dat het is afgelopen. Hij speelt goed Ray niks mis mee.