• 9.378.170 stemmen

Paranormal Lockdown - Seizoen 1 (2016)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Paranormal Lockdown UK

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Nick Groff

Met: Nick Groff en Katrina Weidman

Datum van release: vrijdag 4 maart 2016

Eerst uitgezonden op: Destination America (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Paranormal Lockdown

We volgen Nick Groff en Katrina Weidman terwijl ze zich opsluiten in de meest angstaanjagende plaatsen van Amerika voor een ongekende 72 uur achter elkaar. Vele spookachtige locaties zijn nog nooit eerder op televisie gezien, sommige worden voor het eerst onderzocht, Groff en Weidman geloven dat hoe langer ze blijven, hoe meer de geesten met hen zullen communiceren en hoe meer informatie ze kunnen verzamelen over het onbekende. Van het enge Kreischer Mansion op Staten Island tot het onheilspellende Franklin Castle in Cleveland, niks is te gek voor deze doorgewinterde spokenjagers.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. Trans-Allegheny Lunatic Asylum

4 maart 2016 (42 minuten)

2. 2. Anderson Hotel

11 maart 2016 (42 minuten)

3. 3. Franklin Castle

18 maart 2016 (42 minuten)

4. 4. Randolph County Infirmary

25 maart 2016 (42 minuten)

5. 5. Hinsdale House

1 april 2016 (42 minuten)

6. 6. Kreischer Mansion

8 april 2016 (42 minuten)

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

BoordAppel schreef:
Ik ben een geoefende horror kijker, en ik schrik niet erg snel maar bij het moment dat ..................……...…………………... een bezoekje brengt aan haar zussen zat ik ongeveer tegen het plafond.
Elke keer als ik dit bericht van jou bij The Haunting of Hill House - Seizoen 1 (2018) lees lig ik in een deuk efteling. Rede van de quote is dat ik denk dat deze serie ongetwijfeld bij jou in je straatje past. Ik kon het gister niet laten om eerst 'Shepton Mallet Prison (S3, Ep8)' te kijken. Deze aflevering schreeuwde van kijk mij eerst! Ze hebben een speciaal apparaat (GeoPort) bij zich waarmee ze kunnen communiceren met entiteiten. Luid en duidelijk wordt er een stem waargenomen van een overleden persoon die zegt: 'I don't want to die' en 'I used to be a thief, they killed me' en deze waarbij mijn haren tot in mijn naad overeind stonden 'I'm below you'. Nick Groff en Katrina Weidman overnachten ook op de plaatsen die ze bezoeken. Als ze besluiten om te gaan slapen gaan ze beiden hun eigen weg (ze slapen dus niet samen, ze zijn om dat moment alleen). Nick en Katrina zeggen ook voor het slapen gaan van oke, we zijn nu alleen, hebben jullie mij nog wat te vertellen? Hoe gestoord ben je! Is het allemaal echt? Ja, ik ben er niet bij geweest, hoeft ook niet!!! Maar het bezorgd mij wel de nodige koude rillingen. Als iemand in mijn huis zegt, die niet leeft, 'I don't want to die', dan zie je toch echt een grote stofwolk van het rennen in mijn huis. Want ik ben meteen pleite. De volgende dag mag de makkelaar het bordje 'te koop' op mijn raam plakken want ik ga echt never nooit meer terug. Kortom, dit moet wat voor jou zijn. Hoop dat het een geslaagde tip is. Te zien op Ziggo on Demand en uiteraard binnen te halen via diverse pindakaas kanalen.