ad
 • 141.809 films
 • 6.864 series
 • 20.886 seizoenen
 • 470.259 acteurs
 • 285.293 gebruikers
 • 8.180.152 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ghost Whisperer - Seizoen 4 (2008-2009)

3,46 14 stemmen

Show titel: Ghost Whisperer

IMDb beoordeling: 6,4 (43.612)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: vrijdag 3 oktober 2008

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Ghost Whisperer

De jonge pasgetrouwde Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) heeft de unieke gave om met de geesten van overleden mensen te kunnen communiceren, een talent dat ze van haar grootmoeder heeft geërfd. De overledenen vragen Melinda om hulp om belangrijke boodschappen en informatie aan de levenden door te geven. Melinda is begaan met deze geesten, en voelt zich daarom ondanks haar angsten genoodzaakt hen te helpen hun zaken met de levenden af te ronden zodat ze eeuwige rust kunnen vinden.

Afleveringen Seizoen 4 (2008-2009)

 1. 1. Firestarter

  Melinda en Jim praten 's nachts over hun kinderwens, tot er een oproep binnenkomt over een brand in de universiteit. Jim kan op het nippertje de psychologieprofessor Eli uit de vlammenzee redden. Deze bijna-doodervaring zal Eli's leven voorgoed veranderen, want vanaf nu kan hij net als Melinda geesten horen. Hij kan ze niet zien, wat hem doet denken dat hij aan posttraumatische stress lijdt. Wanneer Melinda hem tegen een geest hoort praten, staat ze aan de grond genageld. Eindelijk heeft ze een soortgenoot gevonden, maar de psycholoog weigert zijn nieuwe gave te aanvaarden en schildert Melinda af als een gekkin.

 2. 2. Big Chills

  Melinda verneemt van enkele oude klasgenoten dat Lucas, één van de populaire jongens van weleer, overleden is. Ze vindt het vreemd dat Ryan, Haylie en Grace contact met haar opnemen, want vroeger lachten zij en Lucas Melinda voortdurend uit om haar gave. Maar nu voelt Grace dat ze op de hielen wordt gezeten door een kwade geest en ze kan de hulp van het medium goed gebruiken. Samen met Eli ontdekt de geestenfluisteraar dat de vier onafscheidelijke vrienden in dronken toestand een ongeval hebben veroorzaakt met een dodelijk slachtoffer. Melinda denkt aanvankelijk dat de overledene het op het vriendenclubje heeft gemunt, tot duidelijk wordt dat er andere krachten mee zijn gemoeid.

 3. 3. Ghost in the Machine

  Ned, de zoon van Delia, is geobsedeerd door een computerspelletje waarin de spelers zelf een personage kunnen maken, waarmee ze een leven leiden in de virtuele wereld. In het spel trekt Ned vaak op met de knappe Alise. Wanneer Melinda even meekijkt merkt ze dat het meisje gevolgd wordt door een personage dat zichzelf Phoenix noemt. Maar Phoenix is geen gewone speler, want Melinda voelt meteen dat het een geest is, die zich in het computerspel verschuilt.

 4. 4. Save Our Souls

  Melinda en Jim boeken een driedaagse cruise om te relaxen en aan hun kinderwens te werken. Het wordt echter geen plezierreisje voor het medium, want ze wordt meteen aangeklampt door een heleboel ronddwalende geesten. Ze zijn erg onrustig omdat de boot na deze vaart gesloopt wordt en ze dus hun huis dreigen te verliezen. Melinda weet hoe ze hen moet aanpakken, behalve de geest die het gemunt heeft op het pasgetrouwde stel in de kajuit naast die van haar en Jim.

 5. 5. Bloodline

  Diana, een meisje uit Neds klas, stort in tijdens de tennisles. Ze wordt meteen naar het ziekenhuis overgebracht, maar de dokters kunnen haar leven niet redden. Op dat moment is Melinda in het hospitaal voor een onderzoek, omdat ze maar niet zwanger word. In de hal ziet het medium dat de geest van Diana naast haar moeder staat. Melinda vermoedt dat ze afscheid wil nemen, maar de geest gaat mee met de ouders van Olivia. Zij was lange tijd de beste vriendin van Diana, maar net voor haar dood hebben de meisjes ruzie gemaakt.

 6. 6. Imaginary Friends and Enemies

  Tricia, weduwe en mama van Natalie, stapt opnieuw in het huwelijksbootje. Jim en Melinda wonen het feest bij in Tricia's buitenverblijf, waar ze als kind opgroeide. De kleine Natalie is nog jong genoeg om geesten te zien en maakt contact met een ronddwalende geest, die een boodschap heeft voor Tricia. Melinda ziet dat de geest een kreupel jongetje is, die lang geleden met Tricia aan het meer speelde. De jongen verdronk, maar toen was ook Tricia nog jong genoeg om geesten te zien, waardoor ze nog de hele zomer samen konden spelen. De jongen wil nu aan Tricia duidelijk maken dat haar aanstaande man niet te vertrouwen is.

 7. 7. Threshold

  Jim is dood, maar nog niet klaar om over te gaan naar het geestenrijk. Hij dwaalt rond en probeert in contact te komen met Melinda. Ze is echter in shock door het verlies van de man van haar leven en haar gave lijkt niet meer te werken. Ze ziet geen enkele geest meer, ook die van Jim niet. Tijdens zijn begrafenis lukt het uiteindelijk toch om contact te maken. Melinda's hart breekt, maar ze moedigt Jim toch aan om naar het licht te gaan. Maar Jim is hier niet klaar voor en wil zijn engel beschermen. Wanneer hij even later merkt dat de geest van een verkeersslachtoffer zijn lichaam verlaat, ziet Jim zijn kans om het lichaam binnen te dringen.

 8. 8. Heart & Soul

  De rusteloze geest van Jim heeft het lichaam van verkeersslachtoffer Sam Lucas ingenomen. Jim is al zijn herinneringen kwijt, maar Melinda gelooft dat die zullen terugkeren. Eli denkt daar anders over en vreest dat het medium met een gevaarlijk spelletje bezig is. Op dat moment wordt Melinda benaderd door een ronddwalende geest, die gezien heeft hoe Jim het lichaam van Sam heeft ingenomen.

 9. 9. Pieces of You

  Melinda blijft contact zoeken met haar geliefde Jim, die het lichaam van Sam Lucas heeft ingenomen. Jim wordt nu gevolgd door de geest van Allison, die zijn wens aan de waterput heeft beantwoord. Melinda en Eli zoeken uit waarom de geest rond de bron dwaalt en de wensen van anderen probeert te vervullen. Ze ontdekken dat Allison dit al twaalf jaar doet. Door een misplaatste grap van haar broer viel ze destijds in de put.

 10. 10. Ball & Chain

  Melinda wordt benaderd door de angstige geest van Tammy. Ze kan zich nauwelijks iets herinneren van haar leven. Na enig speurwerk ontdekt Melinda dat Tammy op de vlucht was voor haar man Roger en al twee jaar spoorloos was. Een visioen onthult aan Melinda dat het lichaam van Tammy in een auto ligt. Op het eerste gezicht lijkt het op zelfmoord, maar de striemen op haar pols doen Melinda vermoeden dat er kwaad opzet in het spel is geweest. Melinda en Eli graven dieper in het verleden en ontdekken dat Tammy ook op de vlucht was geslagen voor haar eerste echtgenoot.

 11. 11. Life on the Line

  Delia probeert een landhuis te verkopen. De eigenaars vertrokken nadat hun zoontje om het leven kwam bij een gruwelijk ongeval met een grasmaaier. Vader Doug kantelde met de maaier en kwam zo op zijn zoon Josh terecht, die ter plaatse overleed. Dit traumatische incident zorgde ervoor dat Elena haar man Doug verliet. De kleine Josh dwaalt nog steeds rond op het domein en gebruikt zijn krachten om voortdurend valse oproepen naar de hulpdiensten te doen, wat de verkoop van het huis bijna onmogelijk maakt. Melinda probeert de jongen te overtuigen om in het licht te gaan en ontdekt hoe het dodelijke ongeval echt is gebeurd.

 12. 12. This Joint's Haunted

  Melinda gaat met Sam op zoek naar zijn ex-vriendin Nikki, in de hoop zo flarden van zijn geheugen op te rakelen. Maar Melinda hoopt vooral dat het geheugen van haar grote liefde Jim, wiens geest nog steeds in het lichaam van Sam huist, terug aan de oppervlakte komt. Onderweg naar Nikki ontmoet het medium de opdringerige geest van Frank Whittacker. Al drie jaar lang dwaalt hij rond in een huurwagen. Ned past in tussentijd op het huis van Melinda, maar daar loopt de boel uit de hand wanneer zijn vrienden binnenvallen en ongevraagd een feestje bouwen. Delia wordt bezocht door de geest van Angie, haar beste vriendin uit de middelbare school, die stierf door een aanrijding.

 13. 13. Body of Water

  Tientallen lijken worden ontdekt in een meer in de buurt van Grandview. Blijkbaar is dit het werk van de schaamteloze begrafenisondernemer Carl, die de lijken in het meer heeft gegooid in plaats van ze te cremeren. Maar Carl ligt nu zelf op sterven en wordt benaderd door Melinda. Zij wil de namen weten van de mensen die hij in het meer heeft gegooid en verzekert hem dat hij vredig zal kunnen sterven. Maar daar denken de ronddwalende geesten anders over. Zij willen namelijk dat hij boete doet voor zijn laffe daden en dat zijn geest nog een hele poos op aarde blijft.

 14. 14. Slow Burn

  Net op het ogenblik dat Sam naar voren leunt om Melinda voor het eerst te kussen, wordt ze opgeschrikt door de dominante geest van Deborah Marks. Ze moet en zal haar tienerdochter Kristy uit de armen drijven van haar twintigjarige vriend Tim en ze wil daarvoor beroep doen op Melinda. Deborah wil echter niet onthullen waarom Tim uit Kristy's buurt moet blijven. Melinda's intuïtie slaat alarm en ze besluit samen met Eli uit te pluizen wat voor een kerel Tim is.

 15. 15. Greek Tragedy

  Courtney verdwijnt tijdens het inwijdingsritueel van een studentenclub aan de universiteit van Rockland. Een grootschalige zoekactie wordt op poten gezet en Melinda probeert haar in de bossen te vinden. Van Courtney is er geen spoor te bekennen, maar Melinda ziet wel een geest die de kleren van de tiener draagt. Samen met Eli probeert ze de identiteit van de geest te achterhalen, maar het enige wat ze van haar te weten komen is dat ze kwaad is op de andere meisjes van de studentenclub. Melinda pluist het verleden van de vereniging uit en ontdekt dat de ronddwalende geest Rebecca is, een meisje die veertig jaar geleden verdween tijdens haar inwijdingsritueel.

 16. 16. Ghost Busted

  Melinda wil Sam meer vertellen over haar gave om met geesten te communiceren, maar hun gesprek wordt verstoord door de geestenverdrijver Linus, die bij de buren aan het werk is. Door de komst van Linus en de reactie van Sam daarop, beseft Melinda dat hij niet in de aanwezigheid van geesten gelooft. Melinda vraagt aan Eli om te onderzoeken of er wel degelijk een geest ronddwaalt in het huis van de buren en om te beoordelen of Linus een kwakzalver is of niet. Eli ontdekt dat er wel degelijk een geest huist, die hen leidt naar het jarenlang vermiste lijk van de vorige eigenares. Maar wie is die mysterieuze geest dan?

 17. 17. Delusion of Grandview

  Melinda vertelt de sceptische Sam over de geest van Greer, die ronddwaalt in het schooltje dat hij aan het renoveren is. Het pand is een voormalige psychiatrische instelling, waar Greer stierf in de jaren '50 na een experimentele elektroshocktherapie. Greer denkt dat de schoolkinderen ook ten prooi zullen vallen aan dokter Byrd en probeert hen uit de school te verdrijven.

 18. 18. Leap of Faith

  Melinda stuit op een indringer in haar kelder. Nog voor ze iets te weten komt over hem, verdwijnt hij in de tunnels onder Grandview. Even later ziet ze dokter Byrd, die haar vertelt dat hij Ben op haar af heeft gestuurd, omdat hij in hetzelfde schuitje zit als Sam. Melinda en Eli komen tot het besluit dat dokter Byrd geesten die nog maar pas uit hun eigen lichaam komen, overtuigt om het lichaam in te palmen van een andere, pas gestorven persoon. Ze proberen aan Ben, die de waanzin nabij is, de situatie uit te leggen. In een vlaag van woede stormt hij echter op Melinda af.

 19. 19. Thrilled to Death

  Een onrustige geest spookt in het appartementsgebouw waar Eli woont. Eli vertelt meer over zijn gave aan Morgan, zijn opgejaagde buurvrouw, zodat hij en Melinda de jacht kunnen openen op de geest. Ondanks de vele leugens die Morgan vertelt, komt Melinda te weten dat ze een heel nauwe band had met een terminale kankerpatiënt, die om het leven kwam tijdens een parachutesprong. Melinda ontdekt dat ook Morgan kanker zou hebben, maar dat ze gestopt is met haar medicatie te nemen. Ze vermoedt dat zij iets te maken heeft met de plotse dood van haar vriend en dat hij daarom het gebouw op stelten zet.

 20. 20. Stage Fright

  De productieploeg van een populaire soapserie reist af naar Grandview om er een aflevering in te blikken. Melinda merkt dat de ploeg wordt gevolgd door een kwade geest. Ze spreekt deze geest, Miles, aan en ontdekt dat hij tijdens zijn leven aan dezelfde universiteit studeerde als Cally en Grant, de auteur en regisseur, van de bekroonde reeks. Blijkbaar stierf Miles op het podium tijdens één van de eerste opnames van Grant en Cally.

 21. 21. Cursed

  Melinda ontmoet Drew, een klein meisje in wiens poppenhuis het spookt. Het medium praat eveneens met Emma, de moeder van Drew, en met haar nichtje. Melinda schrikt, want het poppenhuis blijkt een exacte replica te zijn van het huis waar Emma opgroeide en waar haar ouders en broers om het leven kwamen tijdens een bizar ongeval. Melinda vermoedt dat Emma's familie rust wou vinden in hetzelfde huis als dat waar ze leefden, maar verder onderzoek wijst uit dat er voodoo mee gemoeid is.

 22. 22. Endless Love

  Melinda ziet dat Serena, één van Neds vriendinnen, achtervolgd wordt door een geest. Het verwarde meisje is geobsedeerd door vampieren en ze is er zeker van dat er haar één op de hielen zit. Melinda ziet meteen dat het geen vampier is, maar wel Andrew. Hij was vroeger verliefd op Serena, maar verloor haar uit het oog toen hij samen met zijn ouders naar een andere stad verhuisde. Nu hij dood is, hoopt hij samen met Serena in het geestenrijk te vertoeven. Maar hiervoor moet zij eerst uit het leven stappen.

 23. 23. Book of Changes

  Melinda krijgt onheilspellende berichten van de geest Carl, die haar doen vrezen voor het welzijn van haar ongeboren baby. De berichten van Carl slaan echter op Zoe, een vriendin van Eli, die professor is aan de universiteit van Rockland. Haar kennis over bovennatuurlijke fenomenen, mythes en legendes is eindeloos. Ze bestudeert een verzameling zeldzame boeken, die door de economische crisis moeten verkocht worden. Zoe beseft echter niet dat de collectie een uniek boek bevat, dat een wereldbedreigend wapen kan zijn als het in handen van de duistere krachten valt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.