• 144.088 films
 • 7.144 series
 • 21.728 seizoenen
 • 488.971 acteurs
 • 287.176 gebruikers
 • 8.262.837 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ghost Whisperer - Seizoen 5 (2009-2010)

3,46 13 stemmen

Show titel: Ghost Whisperer

IMDb beoordeling: 6,4 (44.120)

Afleveringen: 22

Speelduur: 22 uur

Ontwikkeld door: John Gray

Met: Jennifer Love Hewitt, David Conrad en Camryn Manheim

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 25 september 2009

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ghost Whisperer

De jonge pasgetrouwde Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) heeft de unieke gave om met de geesten van overleden mensen te kunnen communiceren, een talent dat ze van haar grootmoeder heeft geërfd. De overledenen vragen Melinda om hulp om belangrijke boodschappen en informatie aan de levenden door te geven. Melinda is begaan met deze geesten, en voelt zich daarom ondanks haar angsten genoodzaakt hen te helpen hun zaken met de levenden af te ronden zodat ze eeuwige rust kunnen vinden.

Afleveringen Seizoen 5 (2009-2010)

 1. 1. Birthday Presence

  25 september 2009 (1 uur)

  Melinda is tijdens een keizersnede bevallen van een jongetje, dat ook de gave heeft geesten te zien. Nu, vijf jaar later, probeert ze Aiden zo goed mogelijk te helpen met zijn gave. Hij ziet steeds de geest van een zekere Amber verschijnen. Uiteindelijk blijkt dat de jonge vrouw gestorven is terwijl zij aan het bevallen was. Ambers geest zet haar zinnen dan ook op Aidan, omdat ze denkt dat hij haar zoon is.

 2. 2. See No Evil

  2 oktober 2009 (1 uur)

  Melinda en Jim hebben eindelijk nog eens tijd voor elkaar. Wanneer Aiden slaapt, willen ze dan ook voor wat romantiek zorgen. Melinda krijgt echter te kampen met een geest die erin gelooft dat een kettingmail haar dood heeft veroorzaakt. Aangezien er nog meer mensen in gevaar zijn wanneer ze de bewuste mail niet versturen, trekt Melinda op onderzoek uit. Ook Ned en Delia ontsnappen niet aan de vloek.

 3. 3. Till Death Do Us Start

  9 oktober 2009 (1 uur)

  Wanneer Eli's vader sterft na een hartaanval, weigert zijn geest over te steken naar het licht omdat hij eerst zijn vrouw wil zien. Melinda ontmoet op dat moment de geest van Eli's moeder Evelyn in het ziekenhuis. Hoewel ze al 10 jaar dood is, slaagt ze er niet in om over te steken naar de andere kant omdat ze heel wat geheimen heeft meegenomen in haar graf. Het overlijden van haar man brengt heel wat naar boven.

 4. 4. Do Over

  16 oktober 2009 (1 uur)

  Melinda onderzoekt het behekste mortuarium in Jims ziekenhuis na de dood van een chirurg. Twee studenten haalden daar immers een grap uit en een van hen voelde duidelijk de aanwezigheid van een geest. Melinda ziet vreemde beelden van een operatie uit de jaren '50. Ondertussen heeft Delia een aanbidder die wel heel ver gaat om haar hart te veroveren.

 5. 5. Cause for Alarm

  23 oktober 2009 (1 uur)

  Aiden is bang van nieuwe gedaanten die hij ziet. Volgens hem zijn het geen geesten, wat Melinda en Jim verontrust. Ondertussen denkt een patiënt van Eli dat hij gevolgd wordt door de geest van zijn zus Rachel. Nathan voelt zich immers nog altijd schuldig over de verdwijning van zijn zus, aangezien hij ervoor verantwoordelijk was het huis af te sluiten. Zijn hele alarmsysteem slaat nu op hol, maar op de beelden van de bewakingscamera's is er niemand te zien.

 6. 6. Head over Heels

  30 oktober 2009 (1 uur)

  Miranda's gezin versiert het huis voor de halloweenperiode. Melinda maakt zich zorgen als ze Aiden tegen een geest hoort praten die ze zelf niet kan zien. Diezelfde dag duikt het boek 'Sleepy Hollow' op bij Aiden op school en die avond ziet Melinda de geest van de 'Headless Horseman' in haar tuin. Ze vreest dan ook dat haar zoon in gevaar is. Caroline, Aidens leerkracht, komt in Delia's winkel een heleboel spullen brengen nu haar vader overleden is. Melinda komt te weten dat haar vader aan Alzheimer leed en dat ook hij werd achtervolgd door geesten.

 7. 7. Devil's Bargain

  6 november 2009 (1 uur)

  Melinda maakt zich zorgen over de schaduwen die enkel Aiden kan zien. Wanneer er een jong meisje sterft op Jims operatietafel voelt hij zich heel erg schuldig. Haar geest lijkt bovendien niet te willen oversteken naar het licht. Intussen verdenkt Jim een collega ervan iets te maken te hebben met de verdwijning van een studente geneeskunde. Hij vindt het niet normaal dat zijn collega zo laks reageert op een paranormale ervaring.

 8. 8. Dead Listing

  13 november 2009 (1 uur)

  Melinda raakt betrokken bij een onopgeloste moordzaak als de geest haar naar zijn lichaam leidt, dat na 2 dagen nog door niemand is ontdekt. Zijn vrouw Rita lijkt helemaal van de kaart als ze het lijk van haar man ziet, maar volgens zijn geest is dat maar schijn. Hij beweert zelfs dat zijn eigen vrouw hem zou hebben vermoord. Het koppel had veel macht in de vastgoedsector, maar het boterde niet echt meer tussen hen. Ondertussen is Aiden volledig in de ban van goocheltrucjes.

 9. 9. Lost in the Shadows

  20 november 2009 (1 uur)

  Melinda ontdekt dat de geest van een meisje zich in Aidens kleerkast schuilhoudt. Ze vertelt dat ze goed bevriend is met Melinda's zoon en dat ze van hem zelfs in zijn kast mocht blijven wonen. Via Jim komt Melinda te weten dat het meisje niet zo lang geleden gestorven is aan leukemie. Ze maakt zich zorgen om de veiligheid van haar zoon. Na een gesprek met Julia's ouders blijkt dat het meisje zich de laatste weken van haar leven erg eenzaam voelde.

 10. 10. Excessive Forces

  4 december 2009 (1 uur)

  De geest van een scholier beschuldigt een agent ervan hem vermoord te hebben. Melinda is ervan overtuigd dat de dood van de jongen geen skateboardongeluk was, zoals wordt beweerd. Melinda trekt op onderzoek uit om de waarheid te ontdekken.

 11. 11. Dead Air

  8 januari 2010 (1 uur)

  Wanneer Ned geteisterd wordt door een geest die rondspookt in het radiostation, moet Melinda de man te hulp schieten. De geest wil via de radiogolven alle geheimen uit de doeken doen die geleid hebben tot zijn dood.

 12. 12. Blessings in Disguise

  15 januari 2010 (1 uur)

  Als er een nieuwe familie in de buurt komt wonen, moet Melinda hun geheim ontdekken vooraleer dit de hele familie uiteen dreigt te halen. Ook een jong verliefd koppel raakt in moeilijkheden door het nieuwe gezin.

 13. 13. Living Nightmare

  29 januari 2010 (1 uur)

  Er heerst paniek in het ziekenhuis wanneer een mysterieuze geest een patiënt achtervolgt, die zo mogelijk nog geheimzinniger uit de hoek komt. Ondertussen komt Melinda een familiegeheim te weten.

 14. 14. Dead to Me

  5 februari 2010 (1 uur)

  Als Neds antropologiedocent achterna gezeten wordt door een geest, probeert Melinda het mysterie via een ouija bord op te lossen. Dit zorgt echter voor nieuwe problemen en er komt een leven op het spel te staan.

 15. 15. Implosion

  5 maart 2010 (1 uur)

  Melinda gelooft dat er een vloek rust op sommige oude oorlogsspullen die ze heeft. Wanneer ze terug gaat naar George Mastersargeant, de verkoper van de voorwerpen, raakt hij helemaal in paniek en wil hij op geen enkele van haar vragen antwoorden. In een visioen ziet Melinda hoe George op een landmijn stapt en ook krijgt ze de geest van een jongen te zien die soldaat speelt. Melinda en Eli besluiten George te volgen naar een oude oorlogsbasis. Ook daar ziet ze de kleine jongen terug.

 16. 16. Old Sins Cast Long Shadows

  12 maart 2010 (1 uur)

  Wanneer een huis wordt verkocht, waarin al jarenlang de geest van een klein meisje gevangen zit, trekt Melinda zich deze zaak persoonlijk sterk aan. Ze besluit dan ook te vechten om het kleine meisje eindelijk rust te gunnen.

 17. 17. On Thin Ice

  2 april 2010 (1 uur)

  Wanneer striptekenaar Damon Weaver taferelen begint te tekenen met geesten, vooraleer deze effectief plaatsvinden, staan Melinda en Avery voor de uitdaging het geheim achter zijn kunst te achterhalen.

 18. 18. Dead Eye

  9 april 2010 (1 uur)

  Wanneer een verwarde geest, verkleed als clown, in Melinda's huis begint rond te spoken, zijn zij en Eli genoodzaakt in het verleden van de man te duiken. Net voor zijn dood was hij als privédetective met een zaak bezig, waarin liefde, hebzucht en wantrouwen hand in hand ging.

 19. 19. Lethal Combination

  30 april 2010 (1 uur)

  Melinda's gave wordt tot op het bot getest wanneer ze de vreselijke beschuldigingen van een geest aan het adres van een kwaadaardige nanny moet onderzoeken. Wanneer Aiden in gevaar blijkt te zijn, moet Melinda werkelijk alles op alles zetten om de waarheid aan het licht te brengen.

 20. 20. Blood Money

  7 mei 2010 (1 uur)

  Henry was 18 jaar oud toen hij gedood werd door een kogel in zijn borst. In het leven was hij een fatsoenlijke jongen uit een rijke, liefdevolle familie, van wie de ouders geloofden dat hij in zijn eigen levensonderhoud moest voorzien. Hij was het brein achter zijn eigen ontvoering en is opgelucht dat hij alles via Melinda kan uitleggen aan zijn moeder.

 21. 21. Dead Ringer

  14 mei 2010 (1 uur)

  De jonge Gale komt langs in Melinda's winkel, om enkele spullen van haar vader te verkopen. Gale vertelt Melinda dat die een jaar geleden overleden is en dat ze de tijd rijp vindt om bij haar vriend Kyle in te trekken. Dit is echter buiten haar vader gerekend, wiens geest Melinda achtervolgt. Wanneer Melinda daarna ook opeens bezoek krijgt van Kyles geest, gaan de poppen helemaal aan het dansen. Ze vertelt Gale wat ze gezien heeft, maar dan wandelt Kyle gezond en wel de winkel binnen. Het koppel verklaart Melinda gek en wil niets meer met haar te maken hebben. Al snel komt zij echter te weten dat Kyle een tweelingbroer had, die overleden is toen hij acht was. Wanneer Melinda het hierover wil hebben met Kyle, wordt ze geconfronteerd met een contactverbod.

 22. 22. The Children's Parade

  21 mei 2010 (1 uur)

  Het ziekenhuis wordt geteisterd door klopgeesten. Ook Jim merkt de aanwezigheid van de geesten op en hij besluit Melinda in te schakelen om op onderzoek uit te trekken. Ze ontdekt dat de geluiden afkomstig zijn van The Shinies, een groep overleden weeskinderen uit een verlaten tehuis. Zij willen de strijd aangaan met de duistere schaduwen die steeds meer controle nemen over Melinda. Ook Aiden raakt sterk betrokken bij de zaak. Hij doet er alles aan op zijn moeder te redden uit de klauwen van The Shadows

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.