ad
 • 140.692 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.980 acteurs
 • 284.180 gebruikers
 • 8.143.495 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ghost Whisperer - Seizoen 2 (2006-2007)

3,47 17 stemmen

Show titel: Ghost Whisperer

IMDb beoordeling: 6,4 (43.248)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: vrijdag 22 september 2006

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Ghost Whisperer

Afleveringen Seizoen 2 (2006-2007)

 1. 1. Love Never Dies

  Melinda is bezorgd omdat ze denkt dat Andrea wordt tegengehouden naar "Het Licht" te gaan. Ze zoekt daarom hulp bij een expert in geschiedenis en occultisme, Professor Rick Payne, in de hoop dat hij meer weet over de man met de zwarte hoed.

 2. 2. Love Still Won't Die

  Melinda moet de geest van haar ex-vriend helpen. Ze maakt ook kennis met Delia en haar zoon Ned.

 3. 3. Drowned Lives

  Melinda gaat op bezoek bij een koppel dat problemen heeft met de leidingen van hun nieuwe huis. Ze komt te weten dat daar een 6-jarig meisje ronddwaalt en probeert haar en haar gezin te helpen.

 4. 4. The Ghost Within

  Melinda koopt op een vlooienmarkt een set ornamenten. Deze waren van een gehandicapte jongen, hij maakte deze voor zijn vriendin waar hij voor zorgde. Nu wil hij dat Melinda zijn vriendin herenigt met haar biologische moeder.

 5. 5. A Grave Matter

  Op het kerkhof komt Melinda in contact met een geest die beweert dat hij in het verkeerde graf ligt. Hij heet Adam en niet Steve zoals er op de grafzerk staat. De geest wil dat Melinda de vrouw die elke dag bij het verkeerde graf komt rouwen, helpt.

 6. 6. The Woman of His Dreams

  Melinda moet een geest helpen die gestorven is tijdens een operatie en Jim in zijn dromen achtervolgt. Ze was een model maar had door haar ouders het idee dat ze niet mooi genoeg was, waardoor ze zich telkens liet opereren. Ze wil haar kleine zusje hetzelfde lot besparen.

 7. 7. A Vicious Cycle

  Als Melinda en Jim gaan kamperen in de bossen, merkt Melinda een auto op. Even later wordt ze op stang gejaagd door de geest van Anna die haar aandacht naar zich toe trekt. Anna knalde tijdens een sneeuwstorm tegen een boom en stierf ter plaatse. Ze zoekt haar dochter omdat ze haar wil beschermen.

 8. 8. The Night We Met

  Melinda moet een geest helpen die stierf in een brand in zijn restaurant. Iedereen gaf hem de schuld maar hij wil met de hulp van Melinda de echte dader zoeken. Ondertussen komt de huwelijksverjaardag van Jim en Melinda eraan en heeft Melinda flashbacks van haar eerste ontmoeting met Jim.

 9. 9. The Curse of the Ninth

  In een club ontmoet Melinda een ober die al heel lang zijn gitaar niet meer heeft vastgehad en wanneer hij het toch probeert de hele zaal hoofdpijn bezorgt. Melinda ontdekt dat er twee geesten achter hem aan zitten, zijn vader en zijn beste vriend. Een van de twee probeert hem te helpen en de andere werkt hem juist tegen, maar wie helpt en wie niet?

 10. 10. Giving Up The Ghost

  Melinda ziet dat een geest het lichaam van Justin, een baseballspeler inneemt. De geest heeft het lichaam van de sterspeler nodig om zijn eigen talenten te uiten. Als geest is dit de enige manier.

 11. 11. Cat's Claw

  Melinda krijgt visioenen over de jungle en ontdekt dat er een dokter op expeditie is gestorven. De dokter weet zelf niet waar zijn lichaam ergens ligt. Zijn vriendin lijdt onder de eenzaamheid en de verkregen eer van de expeditie. Melinda bekent uiteindelijk haar grote geheim aan Payne.

 12. 12. Dead To Rights

  Melinda heeft problemen bij het communiceren met een geest aangezien hij telkens weer plots verdwijnt. Hij ligt in een coma en wordt via apparaten kunstmatig in leven gehouden. Hij wil dat zijn ouders hem laten gaan en zijn vrouw aanvaarden in de familie.

 13. 13. Deja Boo

  Melinda komt tijdens een etentje een geest tegen die haar zwangere vriendin, Molly, achtervolgt. Melinda en Payne denken dat de geest zal reïncarneren als Holly's baby. Maar de geest wil niet reïncarneren en probeert de geboorte tegen te houden.

 14. 14. Speed Demon

  Melinda's wagen laat het afweten op een verlaten baan en wanneer ze hulp krijgt ziet ze plots een geest gekleed als skelet. De geest is gestorven tijdens een illegale autorace in de buurt en de vrouw die Melinda hielp was zijn verloofde. Melinda komt te weten dat Ned ook naar de races gaat kijken.

 15. 15. Mean Ghost

  Tais, een overleden cheerleader, heeft het gemunt op haar voormalige team. Melinda ziet hoe de meisjes telkens vreemde ongelukken meemaken door toedoen van de geest.

 16. 16. The Cradle Will Rock

  Melinda en Delia zijn in een juwelierszaak wanneer deze wordt overvallen. De dag nadien blijkt de juwelier gestorven te zijn en hij komt naar Melinda voor hulp. Melinda komt erachter dat de overval een complot was.

 17. 17. The Walk-In

  Er verdwijnt een lichaam uit het mortuarium op hetzelfde moment dat Melinda thuis contact heeft met diens geest. Het blijkt dat een andere geest het dode lichaam heeft ingenomen en nu als een zombie door de stad wandelt.

 18. 18. Children Of Ghosts

  Julie, een tiener wiens beide ouders overleden zijn, wordt door Melinda en Jim in huis genomen. Melinda krijgt bezoek van Valerie, Julie's overleden moeder.

 19. 19. Delia's First Ghost

  Als Melinda op Ned moet passen, komt ze in contact met Charlie, Delia's eerste man en Ned's vader. Uiteindelijk onthult Melinda aan Delia haar gave, maar die gelooft haar niet.

 20. 20. The Collector

  Melinda ontmoet Gabriel, die net als zij met geesten contact heeft. Melinda ontdekt dat hij kwade bedoelingen heeft omdat hij alle geesten op aarde wil houden.

 21. 21. The Prophet

  Melinda krijgt visioenen en denkt dat Delia in gevaar is.

 22. 22. The Gathering

  Melinda ontdekt dat er sinds 3 jaar geleden op 11 mei telkens een vreemde ramp plaatsvindt. Het jaar daarvoor stortte namelijk een vliegtuig neer in het stadje. Een geest vertelt Melinda dat er zich dit jaar ook een ramp zal voordoen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.