ad
 • 139.861 films
 • 6.659 series
 • 20.209 seizoenen
 • 434.901 acteurs
 • 281.655 gebruikers
 • 8.108.801 stemmen
Avatar
 
banner banner

Star Trek: The Next Generation - Seizoen 4 (1990-1991)

3,89 31 stemmen

Show titel: Star Trek: The Next Generation

IMDb beoordeling: 8,6 (103.616)

Seizoenen: 7 seizoenen

Afleveringen: 26

Datum van release: maandag 24 september 1990

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Star Trek: The Next Generation

Afleveringen Seizoen 4 (1990-1991)

 1. 1. The Best of Both Worlds (2)

  Stardate 44001.4: Kapitein Picard is geassimileerd en veranderd in de Borg Locutus. Riker neemt het commando van de USS Enterprise op zich. En probeert uit alle macht de Aarde te verdedigen tegen een invasie van de Borg.

 2. 2. Family

  Stardate 44012.3: Kapitein Picard neemt verlof om op de Aarde te kunnen herstellen van zijn assimilatie door de Borg. De ouders van luitenant Worf brengen wat tijd door met hun zoon op de USS Enterprise.

 3. 3. Brothers

  De USS Enterprise brengt een erg ziek jongetje naar een Federatie basis. Data zet het leven van een kind op het spel als hij een bericht van zijn maker krijgt.

 4. 4. Suddenly Human

  Tijdens een reddingsmissie vindt Picard een jonge menselijke jongen, opgevoed door de aliens die zijn ouders vermoord hebben.

 5. 5. Remember Me

  Dr. Crusher twijfelt aan haar geestelijke gezondheid. Als ze ontdekt dat verschillende bemanningsleden van de USS Enterprise verdwijnen.

 6. 6. Legacy

  Een vrachtschip stort neer op Turkana IV en de bemanning wordt gevangen genomen door een afvallige groep. Als de USS Enterprise ze probeert te redden komen ze midden in een burger-oorlog te zitten.

 7. 7. Reunion

  Kapitein Picard wordt gekozen om scheidsrechter te spelen bij de keuze van de nieuwe kanselier van het Klingon rijk. Hij ontdekt wie de vorige kanselier "oneervol" heeft vermoord. Hierbij is ook ambassadeur K'Ehleyr betrokken die een verrassing heeft voor Worf.

 8. 8. Future Imperfect

  Op een morgen wordt William Riker wakker en ontdekt dat het 16 jaar later is. Hij is Kapitein van de USS Enterprise en onderhandelt over een vredesverdrag met de Romulans. Zonder ook maar te weten hoe hij daar is gekomen of weer terug kan keren.

 9. 9. Final Mission

  Wesley Crusher gaat samen met kapitein Picard op een missie. Nadat hun shuttle is neergestort op een maan moet Wesley Crusher een gewonde kapitein Picard zorgen.

 10. 10. The Loss

  Deanna verliest haar empathische gaven wanneer de USS Enterprise uit koers getrokken wordt door de zwaartekracht van een zwart gat.

 11. 11. Data's Day

  Terwijl de USS Enterprise een Vulcan ambassadeur escorteert, gedraagt deze zich nogal verdacht. En Data probeert de ingewikkelde emotie te begrijpen van Miles O'Brien en Keiko Ishikawa. Deze staan op het punt om te trouwen.

 12. 12. The Wounded

  Als chef O'Brien's voormalige commandant, kapitein Benjamin Maxwell, het verkeerde pad opgaat, moet de USS Enterprise een oorlog tussen de Federatie en Cardassian unie voorkomen.

 13. 13. Devil's Due

  De bemanning moet de planeet Ventax II verdedigen tegen een mythologisch duivel wanneer deze na 1000 jaar opeens verschijnt.

 14. 14. Clues

  De bemanning van de USS Enterprise wordt wakker als ze blijkbaar door een wormgat gereisd zijn. Data lijkt op de hoogte te zijn van de gebeurtenissen tijdens de reis, maar wil dit niet delen met de rest van de bemanning.

 15. 15. First Contact

  Riker raakt gewond tijdens een undercover missie op de planeet Arkonian die op het punt staat om warp technologie te gaan gebruiken.

 16. 16. Galaxy's Child

  La Forge moet samenwerken met Dr. Leah Brahms om het kind van een ruimte wezen te redden. Dit ruimtewezen kind denk dat het schip zijn moeder is.

 17. 17. Night Terrors

  De bemanning van de USS Enterprise komt vast te zitten in een afgelegen deel van de ruimte. Ze worden langzaam aan krankzinnig. Als ontdekken dat ze niet meer kunnen dromen tijdens hun slaap.

 18. 18. Identity Crisis

  La Forge en een voormalige collega zijn de enige officieren die overgebleven zijn na een verkenningsmissie van vijf jaar terug. De anderen zijn getransformeerd in andere wezens en verdwenen.

 19. 19. The Nth Degree

  Na een ontmoeting met een mysterieuze, buitenaardse sonde, begint luitenant Barclay tekenen van hoge begaafdheid te vertonen.

 20. 20. Qpid

  Q ontdekt de romantische spanning tussen kapitein Picard en een oude vlam en transporteert de gehele staf van de USS Enterprise naar het holodek voor een rollenspel in Robin Hood stijl.

 21. 21. The Drumhead

  Na een ongeluk aan boord van de USS Enterprise wordt een Klingon uitwisselingsofficier verdacht van het doorspelen van geheime informatie aan de Romulans.

 22. 22. Half a Life

  Lwaxana Troi veroorzaakt problemen als ze ontdekt dat haar geliefde op het punt staat om op rituele wijze zelfmoord te plegen.

 23. 23. The Host

  Dr. Crusher wordt verliefd op een Trill ambassadeur die aan boord komt van de USS Enterprise om een conflict op te lossen. Ze ontdekt Trill's symbiotische relatie.

 24. 24. The Mind's Eye

  Geordi La Forge wordt gevangen genomen door een Romulan schip en gehersenspoeld om een Klingon ambassadeur te doden.

 25. 25. In Theory

  Om de menselijkheid verder te leren kennen gaat Data een relatie aan met Jenna D'Sora. Een nevel zorgt voor rare gebeurtenissen aan boord van de USS Enterprise.

 26. 26. Redemption (1)

  Luitenant Worf moet kiezen tussen de Klingon en de Federatie. Als de nieuwe Klingon kanselier Gowron hem op de hoogte brengt van de burgeroorlog die het Klingon imperium dreigt te vernietigen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.