• 9.378.811 stemmen

Room 104 - Seizoen 2 (2018)

Show titel: Room 104

Afleveringen: 12

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Jay Duplass en Mark Duplass

Met: Mahershala Ali, Judy Greer en James Earl

Datum van release: vrijdag 9 november 2018

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk seizoen 2 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Room 104

Room 104 speelt zich af in één kamer in een gemiddeld Amerikaans hotel. Het vertelt het verhaal over de verschillende gasten die deze kamer bezoeken. Er spelen zich soms alledaagse samenkomsten af, maar soms zijn de nachten ook bovennatuurlijk of bijzonder griezelig. De kamer wordt bezocht door occulte priesters, Mix Martial Arts vechters, opstandige jongeren en lang-verloren vrienden. De verhalen spelen zich af in het heden, verleden en in de toekomst. Is het de kamer die deze vreemde figuren aantrekt?

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

1. 1. FOMO

9 november 2018 (25 minuten)

Grace en haar vrienden gaan een weekendje weg om de dertigste verjaardag van Grace te vieren. Ze worden verrast door de komst van haar ongenode zus.

2. 2. Mr. Mulvahill

9 november 2018 (25 minuten)

Jim wordt herenigd met Mr. Mulvahill, zijn leraar van de derde klas, en daagt hem uit om toe te geven dat een incident uit het verleden Jim voor altijd heeft veranderd.

3. 3. Swipe Right

16 november 2018 (25 minuten)

Een machtige Russische politicoloog organiseert een eerste date op internet met een dierenarts, die de waarheid achter zijn gewijzigde identiteit probeert te achterhalen.

4. 4. Hungry

16 november 2018 (25 minuten)

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar om een ongewone wederzijdse fantasie te vervullen.

5. 5. Woman in the Wall

23 november 2018 (25 minuten)

Catherine,die een hele reeks aandoeningen heeft, wordt geconfronteerd met de stem van een lichaamsloze vrouw.

6. 6. Arnold

23 november 2018 (25 minuten)

Nadat hij drijfnat en zonder herinnering aan de vorige nacht wakker is geworden, probeert Arnold de gebeurtenissen die hem naar Kamer 104 hebben gebracht te reconstrueren.

7. 7. The Man and the Baby and the Man

30 november 2018 (25 minuten)

Een paar dat probeert kinderen te krijgen te raken, maakt een video van hun emotioneel geladen nacht voor hun toekomstige kind.

8. 8. A Nightmare

30 november 2018 (25 minuten)

Een vrouw raakt verstrikt in steeds angstaanjagender versies van dezelfde nachtmerrie.

9. 9. The Return

7 december 2018 (25 minuten)

Terwijl ze nog rouwt om de dood van haar vader enkele maanden eerder in kamer 104, keert een jong meisje terug naar de kamer met haar moeder in de hoop met hem te kunnen communiceren.

10. 10. Artificial

7 december 2018 (25 minuten)

Een verslaggever probeert de waarheid te achterhalen over een vrouw die beweert een hybride robot te zijn die waarschuwt voor een dreigende AI overname.

11. 11. Shark

14 december 2018 (25 minuten)

Een charismatische gehaaide poolspeler probeert zijn eigenwijze neef ervan te overtuigen in een poolbiljartspel te blijven.

12. 12. Josie & Me

14 december 2018 (25 minuten)

Een vrouw vraagt haar iets jongere ik om de gebeurtenissen van een avond na te bootsen op een feestje op het universiteit.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Ook seizoen 2 begint weer met een aflevering die wel leuk is. Daarna gaat het alweer snel bergafwaarts. De verhalen slaan gewoon vaak nergens op. Ineens zitten er ook bovennatuurlijke elementen in zoals teleporteren en geesten in de muur wat naar mijn mening niet nodig is. Ze hadden gewoon de kwaliteit van de 1e 2 afleveringen moeten blijven houden. Bij Black Mirror kunnen ze dat ook goed, dus. Zonde.