• 9.375.349 stemmen

Room 104 - Seizoen 1 (2017)

Show titel: Room 104

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Jay Duplass en Mark Duplass

Met: Melonie Diaz, Jay Duplass en Keir Gilchrist

Datum van release: vrijdag 28 juli 2017

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk seizoen 1 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Room 104

Room 104 speelt zich af in één kamer in een gemiddeld Amerikaans hotel. Het vertelt het verhaal over de verschillende gasten die deze kamer bezoeken. Er spelen zich soms alledaagse samenkomsten af, maar soms zijn de nachten ook bovennatuurlijk of bijzonder griezelig. De kamer wordt bezocht door occulte priesters, Mix Martial Arts vechters, opstandige jongeren en lang-verloren vrienden. De verhalen spelen zich af in het heden, verleden en in de toekomst. Is het de kamer die deze vreemde figuren aantrekt?

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

1. 1. Ralphie

28 juli 2017 (25 minuten)

Een vrouw wordt gevraagd om voor één nacht op een jongetje, genaamd Ralph, te passen. Het jongetje blijkt echter geen doorsnee jongetje te zijn, als hij zich raar begint te gedragen en er vreemde dingen in kamer 104 gebeuren.

2. 2. Pizza Boy

4 augustus 2017 (25 minuten)

Een pizzabezorger raakt verstrikt in de gestoorde spelletjes van een koppel in kamer 104. Wat kan er in één nacht allemaal met hem gebeuren?

3. 3. The Knockadoo

11 augustus 2017 (25 minuten)

Een spirituele vrouw, op zoek naar verlossing, wordt bezocht door een priester van een cultus. Hij belooft om haar te helpen met haar transitie tussen deze en een andere wereld.

4. 4. I Knew You Weren't Dead

18 augustus 2017 (25 minuten)

Een bezoeker aan kamer 104 zoekt advies bij een lang-verloren vriend. Het gaat voornamelijk over zijn huwelijksproblemen. Biedt deze vriend de oplossing?

5. 5. The Internet

25 augustus 2017 (25 minuten)

Een jongen moet zijn moeder in het jaar 1997 telefonisch leren hoe zij gebruik van internet moet maken. De jongen heeft een belangrijk document op zijn laptop achtergelaten.

6. 6. Voyeurs

1 september 2017 (25 minuten)

Een huishoudster probeert in contact te komen met haar jongere zelf. Op deze manier komen het heden en het verleden oog-in-oog te staan.

7. 7. The Missionaries

8 september 2017 (23 minuten)

Twee jonge mormoonse missionarissen testen de grenzen van hun geloof. Zijn ze aan het einde van een nacht in kamer 104 nog wel zo heilig overtuigd van hun geloof?

8. 8. Phoenix

15 september 2017 (25 minuten)

De enige overlevende van een vliegtuigcrash komt in 1969 voor een moeilijke beslissing te staan. Zal ze terugkeren naar het leven die ze leidde, of zal ze van deze kans gebruik maken en haar leven opnieuw beginnen?

9. 9. Boris

22 september 2017 (25 minuten)

Een verouderde Kroatische tennisspelen onthult zijn herinneringen en moeilijke verleden aan een kamermeisje. Er wordt een onverwachte band gecreëerd tussen de twee.

10. 10. Red Tent

29 september 2017 (25 minuten)

Twee jonge mannen zijn van plan om een politieke bijeenkomst te verstoren. Ze worden tegengehouden door hun zenuwen... en door een monteur.

11. 11. The Fight

6 oktober 2017 (25 minuten)

Twee vrouwelijke Mixed Martial Arts vechters ontmoeten elkaar op een nacht in kamer 104. Ze werken samen om meer geld te gaan verdienen tijdens hun volgende gevecht.

12. 12. My Love

13 oktober 2017 (25 minuten)

Een tachtigjarig koppel keert terug naar Room 104. Ze proberen hun allereerste nacht samen te herleven.

avatar van Shaky

Shaky

Dit lijkt me behoorlijk interessant. Ik heb wel wat met die Mark Duplass, apart mannetje. Jammer dat hij 'alleen maar' de ontwikkelaar is en niet ook de hoofdrolspeler. Deze ga ik me wel eens een keer checken als de gelegenheid zich voordoet.

avatar van brawljeff

brawljeff

dikdik55 dan is het voor jou interessant om te melden dat Mark Duplass vandaag is toegevoegd aan de cast van Goliath seizoen 2 Zag laatst een film waar hij de hoofdrol in had. Zeker een apart mannetje.

avatar van Daan258

Daan258

Klinkt inderdaad niet slecht.

Hoop dat het wat zal gaan worden.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

de 1e ep was vet, de 2e nog beter en daarna wordt de kwaliteit van de verhalen steeds meer naar beneden. Vooral die ballet aflevering.... Als ik ballet wil zien, kijk ik wel naar een ballet voorstelling. De 2e ep had ook een leuke twist en ik had verwacht dat elke ep een soortgelijke twist zou hebben. Nee, helaas. De aflevering Boris was ook al zo saai. Een arrogante tennisser die vriendschap sluit met een huishoudster... boeiend verhaal... Zonde, want ik was in het begin zo enthousiast.

avatar van Corcicus

Corcicus

Zeer afwisselend in kwaliteit. Zeker de eerste afleveringen zijn erg goed, maar daarna zakt het als een pudding in elkaar en wordt het moeilijk uit te zitten.