• 9.378.921 stemmen

Friends from College - Seizoen 2 (2019)

Show titel: Friends from College

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 46 minuten

Ontwikkeld door: Francesca Delbanco

Met: Keegan-Michael Key, Cobie Smulders en Annie Parisse

Datum van release: vrijdag 11 januari 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Friends from College

Een vriendengroep, waarvan iedereen samen op Harvard heeft gezeten, is nu bijna 40. Tegenwoordig moeten de vrienden zich bezig houden met het succesvol zijn op werk en met hun gezin. De vrienden delen een bijzondere relatie met elkaar. Wanneer ze na een lange tijd weer besluiten bij elkaar te komen, krijgen ze te maken met oude vriendschapen, oude romances en nostalgie uit het verleden. Als ze de kans hadden om terug in de tijd te gaan, zouden ze dan andere keuzes hebben gemaakt?

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

1. 1. The Engagement Party

11 januari 2019 (29 minuten)

De vrienden moeten de schijn ophouden als ze elkaar terugzien op het chique verlovingsfeest van Max, waar iedereen zich nogal ongemakkelijk voelt.

2. 2. Storage Unit

11 januari 2019 (28 minuten)

Sam probeert Jons lastercampagne te stoppen. Ethan en Lisa worden nostalgisch. Nick doet een poging om zich naar zijn leeftijd te gedragen.

3. 3. Out All Night

11 januari 2019 (30 minuten)

Sam, Nick en Marianne gaan dansen. Lisa doet een verrassende vondst. Max spoort Ethan aan om te gaan daten.

4. 4. Bachelor Party

11 januari 2019 (26 minuten)

Max wil een stijlvol vrijgezellenfeest. Maar Max zou moeten weten dat je niet altijd krijgt wat je wilt.

5. 5. Old Habits

11 januari 2019 (29 minuten)

Lisa en Charlie denken na over hun toekomst. Nick nodigt Lisa uit om aan te haken bij zijn weekend met Merrill. Felix wil dat Max voor zichzelf opkomt tegenover Ethan.

6. 6. Free Fall

11 januari 2019 (29 minuten)

De vrienden gaan naar een extreme begrafenis, Felix geeft Ethan de wind van voren en Lisa komt in allerlei ongemakkelijke situaties terecht.

7. 7. Fireworks

11 januari 2019 (27 minuten)

Wanneer Ethan en Sam hun relatie bekendmaken, grijpen Marianne, Nick en Max de gelegenheid aan om hun 'nonchalante blik' te oefenen. Lisa krijgt schokkend nieuws.

8. 8. The Wedding

11 januari 2019 (28 minuten)

De grote dag van Max en Felix breekt aan. Er is aan drama geen gebrek als mensen geheimen onthullen, bekentenissen doen en slecht getimede klappen uitdelen.

avatar van The Oceanic Six

Een stuk leuker dan het vorige seizoen, omdat er wat meer sociaal erg ongemakkelijke situaties en momenten in zitten die beter te verteren zijn dan in het eerste seizoen. Echt komedie is het niet, het is meer zwartgallig drama. Toch moest ik er wel een aantal keer een beetje om lachen en was het ook wel vermakelijk hoe geflipt die hele groep was. Dat gaat maar vreemd met elkaar of krijgt een relatie onderling. Het zijn geen leuke mensen die sympathie op wekken, maar dat hoeft ook niet altijd. Jammer dat het na seizoen 2 gecanceld is, het had voldoende perspectief voor een derde seizoen. Geen hoogstaande serie, maar ik heb me een weekendje goed vermaakt met beide seizoenen.