• 8.906.021 stemmen

Creeped Out - Seizoen 1 (2017-2018)

Show titel: Creeped Out

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Bede Blake, Robert Butler en Robert Butler

Met: Aurora Aksnes (stemrol)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Canada

Datum van release: dinsdag 31 oktober 2017

Eerst uitgezonden op: CBBC (Verenigd Koninkrijk)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Creeped Out

Creeped Out is een anthologieserie waarbij elke aflevering een nieuwe setting, een nieuw verhaal en nieuwe personages bevat, hoewel sommige details de verhalen met elkaar verbinden. The Curious is een mysterieuze verhalenverzamelaar, wiens gezicht altijd wordt verborgen door een masker, die elke verhaal inluidt en afsluit. Centraal staan onder ander duistere magie, buitenaardse ontmoetingen en vreemde technologie.

Afleveringen Seizoen 1 (2017-2018)

1. 1. Slapstick

31 oktober 2017 (25 minuten)

Jessie schaamt zich voor het gedrag van haar ouders. Ze vertelt dit aan een aantal poppen op het strand en de volgende morgen blijken haar ouders in levende poppen te zijn veranderd.

2. 2. Cat Food

7 november 2017 (25 minuten)

Stu weet zijn moeder voor de gek te houden zodat hij een dag ziek mag blijven. Hierdoor komt hij erachter wat de enge overbuurvrouw van plan is.

3. 3. Trolled

14 november 2017 (25 minuten)

Sam gebruikt de sociale media websites van de school om zeer gemene berichten te verspreiden. Hij komt er al snel achter dat dit niet zonder gevolgen zal blijven.

4. 4. Marti

21 november 2017 (25 minuten)

Kim wil niets liever dan geaccepteerd worden door de coolste club op school. Ze krijgt de allernieuwste telefoon en dit helpt haar. Dan gaat het helemaal mis.

5. 5. A Boy Called Red

28 november 2017 (25 minuten)

Vincent gaat naar het oude familiehuisje van zijn vader. Wanneer hij de boel gaat verkennen, komt hij erachter dat er iets in de duisternis op hem wacht.

6. 6. The Call

5 december 2017 (25 minuten)

Pearl voelt zich ongemakkelijk in haar eigen vel. Wanneer een mysterieus telefoontje haar naar de zee lokt, komt ze erachter dat ze beter niet had kunnen luisteren.

7. 7. Bravery Badge

9 januari 2018 (25 minuten)

Een groep meisjes gaat met de scouting op bezoek naar Woodland. Al snel wenste Dent dat ze de eerst mogelijke taxi naar huis zou kunnen nemen.

8. 8. Spaceman

16 januari 2018 (25 minuten)

Spud en Thomas gaan lekker in het bos ravotten. Ze komen er echter al snel over dat ze dit beter niet hadden kunnen doen.

9. 9. Kindlesticks

23 januari 2018 (25 minuten)

Esme staat bekend als de slechtste babysitter die er is. Ze krijgt echter een nieuw baantje als babysitter maar komt erachter dat er iets niet pluis is.

10. 10. Shed No Fear

30 januari 2018 (25 minuten)

Greg heeft zo het gevoel dat er iets niet helemaal in orde is met zijn vriend Dave. Wanneer hij hem volgt naar de schuur van zijn tante, lijken zijn vermoedens bevestigd te worden.

11. 11. The Traveller

6 februari 2018 (25 minuten)

Jodie en Brandon komen vast te zitten tussen verschillende tijden. Al snel komen ze erachter dat ze niet alleen zijn...

12. 12. Side Show Part 1

13 februari 2018 (25 minuten)

Ace is een geweldige medewerker in een ouderwets circus. Het is echter niet helemaal duidelijk hoe hij hier terecht is gekomen en waar hij eigenlijk bijhoort.

13. 13. Side Show Part 2

20 februari 2018 (25 minuten)

Ace begint zich langzaam flarden uit zijn verleden te herinneren. Hij verzint een plannetje om naar huis te kunnen gaan, maar het is nog lastig om dit uit te voeren.

avatar van Esteban

Esteban

'n Griezelige 'Black Mirror' voor de jeugd?

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

best leuke verhaaltjes hoor. Het is een beetje de Goosebumps/Are you afraid of the dark van deze tijd

avatar van Esteban

Esteban

Die heb ik nooit gezien, maar ken ze natuurlijk wel. Kan er mij wel iets bij voorstellen. De trailer deed mij inderdaad al denken aan gelijkaardige series uit de jaren 90. Nog het meest aan 'Round the Twist' eigenlijk.

avatar van Royalere

Royalere

Spacejet schreef:

'n Griezelige 'Black Mirror' voor de jeugd?

Het is inderdaad een beetje hetzelfde idee. Een ´volwassen´ serie van dit zou me best kunnen hooken.

Het is ook niet slecht hoor maar zoals je zelf al zegt: Het is meer voor kinderen.