- Home
- De Site - Algemeen
- Toevoegverzoeken
Toevoegverzoeken
ZAP!
O, ga jij er mee aan de slag vanavond / vannacht?
tommykonijn
The Village (TV Series 2013– ) - Reference View - IMDb 2 seizoenen elk 6 afleveringen
Seizoen 1 staat erop. Seizoen 2 komt er zo snel mogelijk aan
Next of Kin (2018) - MovieMeter.nl svp 6 afleveringen
The Passing Bells (2014) - MovieMeter.nl 5 afleveringen svp
Lightfields (2013) - MovieMeter.nl ook weer een miniserie
stinissen (crew series)
Call the Midwife (TV Series 2012– ) - Episodes - IMDb seizoen 8 aub.
trebremmit
Wiseguy (TV Series 1987–1990) - IMDb
Iemand die deze serie wil toevoegen?
tommykonijn
Seizoen 2 van The Village staat er nu ook op, Mza.
stinissen (crew series)
Seizoen 2 van The Village staat er nu ook op, Mza.
Dank u goed bezig Series - Google Spreadsheets - docs.google.com
Collateral (TV Mini-Series 2018) - Reference View - IMDb 4 afleveringen
Greenhouse Academy (TV Series 2017– ) - Episodes - IMDb staat op Netflix
Jordy
Ergens de komende dagen komt er op de site een overzicht van het serie aanbod van Videoland. Op de volgende pagina zie je een lijst met seizoenen die wel op Videoland staan, maar nog niet op TvMeter
https://www.tvmeter.nl/videoland/listmissing (deze lijst zal de komende dagen nog uitgebreid worden)
als je even doorklikt zie je een overzicht van de afleveringen, met (vaak) het Nederlandstalige plot. Dit helpt misschien bij het toevoegen van deze series, zodat het Videoland overzicht nog completer wordt
Lucaij
Ik mis Dragon Ball, Dragon Ball GT en Dragon ball Super. De laatstgenoemde wilde ik zelf toevoegen, maar ik moet bij alle afleveringen een omschrijving toevoegen.
Zijn er behoorlijk wat, dus toen ben ik afgehaakt. Is daar een oplossing voor of wil iemand anders deze toevoegen?
stinissen (crew series)
Heb je ook zoiets van Ziggo En of Netflix?
Jordy
Van Netflix heb ik dat wel ooit gemaakt, maar kan het even niet meer vinden. Volgens mij waren destijds alle (reguliere) Netflix series ook wel toegevoegd, dus misschien heb ik het toen weer verwijderd.
Als ik Ziggo ga toevoegen aan het on demand overzicht, dan zal ik kijken of ik daar ook de plotomschrijvingen vandaan kan halen.
stinissen (crew series)
Dank je en kijk dan svp ook nog een keer naar de Netflix series cq films.
Seizoen 14 van Grey's Anatomy (TV Series 2005– ) - Episodes - IMDb svp
Cheyenne_mm