• 9.378.220 stemmen

stinissen (crew series)

seizoen 2 en 3 van Durrells, The svp

avatar van Kondoro

Kondoro

Alles van Ghost Adventures!

Ghost Adventures (TV Series 2008– ) - IMDb

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Bij De Site > Algemeen > Het grote opmerkingen / feedback topic:

Hoi ! Is het iets om ‘De Luizenmoeder’ toe te voegen ? Heeft een enorm leuk en ook goed begin. Of past deze serie niet in het format van deze site ?

Alles van De Luizenmoeder kijk je op npo.nl

avatar van Esteban

Esteban

Damnation (TV Series 2017– ) - IMDb - m.imdb.com

Verassend dat deze er nog niet was.

Germ_mm

Ik ben nieuw op deze site, dus allicht is het al eerder besproken. Maar moet je echt bij het toevoegen van een seizoen bij iedere aflevering een plot meegeven? Dat zou dus betekenen wanneer de plots niet online beschikbaar zijn ik zelf iets moet bedenken?

brawljeff

c.dragon welkom op TvMeter en leuk dat je gelijk aan de slag wil met toevoegen. Onderaan de pagina vind je onze wiki met de spelregels, die kun je even doornemen.

Plots per afleveringen zijn verplicht. We komen zelden tegen dat plots nergens online te vinden zijn. Om welke serie gaat het?

Germ_mm

Ik ben nu bezig met oudere series. Van bijvoorbeeld Vrienden voor het Leven staat er slechts één seizoen op de website. De plots van de latere seizoenen zijn echter nergens te vinden.

Ondertussen ben ik de plots van IMDB voor Roseanne aan het vertalen naar het Nederlands. Pff, wat een werk.

Is een algemene regel niet genoeg? Dan wordt de website sneller compleet.

brawljeff

c.dragon nee, deze website, en alle andere Meter-sites, is opgericht met de gedachte om inhoudelijk zo compleet mogelijk te zijn. Zo onderscheiden we ons van andere websites.

Benieuwd naar je Roseanne toevoeging!

Germ_mm schreef:

s6

s7

s8

s9

Ik had ze al eens geplaatst in een topic, maar dat zou ik moeten opzoeken. -edit- dat was in dit topic (zoek op: roseanne). Check andere posts van mij voor meer Nl. plots, voor wie interesse heeft. Je kan ook op mijn profiel op Scribd klikken, geloof ik.

ZAP! schreef:

s6

s7

s8

s9

Bedankt ZAP!, ik had ze ook al vertaald maar daar waren wat opmerkingen op. Ik ga nu die van jou er maar bij zetten.

brawljeff schreef:

Ik dacht dat er regelmatig series waren zonder plots... 'Hertenkamp' bv., ik vraag me af of daar binnen afzienbare tijd nog plots van te vinden zullen zijn...

brawljeff

beek0369 ik kom het zelden tegen, behalve bij sommige seizoenen van Bassie en Adriaan.

Als je van tevoren aangeeft dat je een seizoen gaat kijken, staan we zelfbedachte plots toe. Anders moeten die seizoenen toch echt wachten.

avatar van (verwijderd)_mm

(verwijderd)_mm

ZAP! schreef:

Met een aantal aanpassingen zijn hier prima plots van te maken.

ZAP!

Als dat compleet is, is dat goed nieuws. Bedankt!

avatar van (verwijderd)_mm

(verwijderd)_mm

IMDb/wiki geven maar weinig duidelijkheid. Mijnserie heb je niks aan (Hertenkamp staat daar namelijk

niet op). Met één bron werken (als er niets anders voor handen is) is toch geen probleem? Aantal afleveringen wordt aangegeven. Uitzenddatums worden ook aangegeven, en met een beetje puzzelen

kan je leuke plots maken. Aangezien de rest het laat afweten is TVDB in mijn ogen een betrouwbare bron.

Als dat compleet is.
Zoals ik het zie, ziet het er compleet uit.

Ik verwacht dan ook dat Hertenkamp er morgen op staat