• 158.101 films
  • 9.638 series
  • 28.756 seizoenen
  • 607.347 acteurs
  • 353.030 gebruikers
  • 8.844.264 stemmen
Avatar
 
Klokkenluiders claimen het bestaan van aliens in nieuwe Netflix-documentaire 'Encounters'
Foto: © Albert Antony

Klokkenluiders claimen het bestaan van aliens in nieuwe Netflix-documentaire 'Encounters'

Klokkenluiders claimen het bestaan van aliens in nieuwe Netflix-documentaire 'Encounters'
Foto: © Albert Antony

Netflix heeft vandaag de eerste trailer naar buiten gebracht van de aankomende documentaire Encounters. In deze documentaire, die vanaf 27 september op de streamingdienst te zien zal zijn, staat het al dan niet bestaan van aliens centraal. Zowel 'ooggetuigen' als klokkenluiders komen aan het woord om hun ervaringen met buitenaards leven te delen. 

Vandaag is de eerste trailer naar buiten gebracht van de aankomende Netflix-documentaire Encounters. In deze reeks van vier afleveringen wordt het al dan niet bestaan van buitenaardse wezens besproken door zelfbenoemde ooggetuigen en zogenoemde klokkenluiders. In elke aflevering wordt volgens de streamingdienst één verhaal verteld. Netflix belooft ons op die manier: 'explosieve nieuwe onthullingen van militaire klokkenluiders over buitenaardse ontmoetingen, UFO's en clandestiene Pentagon-programma's".

De documentaire volgt verdacht snel op een persconferentie van het Congres over UFO's, waarin drie militaire veteranen beweerden dat de Verenigde Staten niet-biologische materiaal heeft aangetroffen op crash sites. De statements rondom de ontdekking van het alien-materiaal leidde eind juli van dit jaar tot grote speculaties over de mogelijkheid van buitenaards leven. Sommige wetenschappers geloven dat het materiaal een bewijs is dat aliens daadwerkelijk bestaan en dat ze contact met ons hebben gezocht. Anderen zijn sceptischer en geloven dat het materiaal een natuurlijke verklaring heeft.

Productiebedrijf van Steven Spielberg

Encounters is het werk van de Amerikaanse regisseur Yon Motskin, die eerder al de documentaires Generation Hustle en Dirty Money maakte. De productie van de vierdelige reeks ligt in handen van Amlin Entertainment, het productiebedrijf van de wereldberoemde regisseur Steven Spielberg, onder meer bekend van E. T. en Close Encounters of the Third Kind.

Encounters is vanaf 27 september te zien op Netflix. Benieuwd wat je dan te wachten staat? Hieronder is alvast de trailer te bekijken.

 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.